Psi Pet Yaptık Ya Sonra??

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Psi Pet Yaptık Ya Sonra??

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

byee
::Welcome to home Bruce::

Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

Okunmamış mesaj gönderen by Ninjaemos »

Yahu Psi Pet Bana Mantıklı Geliyo sen Niye kabul etmiyosun anlamadım
Why So Serious??
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

kardeşim..
1-)Psi pet'le astrale çıkılır diyorsunuz..psi pet'le astrale çıktım sanıyorsunuz ama siz kendi ruhunuzla astrale çıkıyorsunuz zaten..
2-)Psi pet'in özelliklerini kendinize çekiyormuşsunuz..mesela maymun.. sanıyorsunuz ki ben maymunumun özelliklerini kendime aktarıyorum.. ama öyle olmuyor.. siz aktaracağınıza psikolojik olarak inandığınız için aktarıyorsunuz.. biraz fazla yükseğe zıpladığınızı görünce hemen "aha ben maymunumun özelliklerini aldım.. ne biliyim psi pet'imle birleştim.." falan filan..
3-)Psi pet psişik korunma sağlarmış..Allah aşkına size kim saldırsın ki korunmaya ihtiyacınız olsun?? hadi saldırdılar diyelim.. zaten sizin auranız var.. onu kalkan gibi güçlendirerek kendinizi koruyabilirsiniz psi pet'e ne gerek var.. psi pet yapmaz korunmayı auranız yapar..
4-)Bütün telekinetik konuların mantıklı bir açıklaması vardır ama psi pet'in yoktur.. Okuduğum birçok kaynakta astral seyahat, levitasyon gibi konular bulunmaktaydı ama ben hiç psi pet diye birşey görmedim.. hatta acaba ben mi göremedim diye defalarca baktım ama yok..
5-)Psi pet'le konuşun, onu yanınızda gezdirin, onu sevin.. işte bunlar zaten mantıksızlığa yetecek şeyler..
Eminim gayet açıklayıcı oldu.. başka sorun var mı?
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

sana bişe dicem sen öle zanediyodun ama senin gücün diyon mesela biyokineziyi ele alalım ordada kendimizi ikna ediyoruz başta göz rengi değiştiriken ama sonra gereçek oluyo buda öle önce kendimi ikna ediyoruz psi pet var gibi sonra psi petin zaten oluyo
En son by Ninjaemos tarafından 13 Nis, 15:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Why So Serious??
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

hayır kendini kandırmıyorsun biyokinezi yaparken kendini ikna ediyorsun..

Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

düzelttim :roll:
Why So Serious??
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

psi peti oluştururken enerjiyle oluşturuyosunuz :S:S enerjiyle konuşup onu sevip onunla gücünü bireştirip ... ( enerji zaten sende o ha dışarı şekillendirip koymuşsun ha içeride şekillenmemiş sende bulunur )

benim düşüncemde bu ama psi ball ı tam anlamıyla yapınca kesinlikle denicem ;)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
yusuf

Okunmamış mesaj gönderen yusuf »

nası bir psi pet yapsam
yusuf

Okunmamış mesaj gönderen yusuf »

nası bir psi pet yapsam
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

olmayan bi tane yapmaya çalış :D

pokemon hayal et :D eninde sonunda yapamıcaksın LOL
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en

Kilitli