Yeni başladım
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeni başladım
Arkadaşlar ben telekineziye yeni başladım. Daha denemedim yapmayı. Bir kağıt parçasını döndürmeye çalıştım olmadı. Sizce neler yapmalıyım?
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Yeni başladım
Yuh şimdiden bir kağıt parçası döndürmek çok zor ilk psi wheel yapmalısınız
- busesahinn1905
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Kadın
Bende başlayalı 4 5 ay oldu galiba. Yeni döndürmeye başladım. Yavaş yavaş. Sabırlı ol. Kapak çalışması yap, direk döndürmeye çalışma. Eğer olmazsa pes edip bırakma. Ne diyoruz? Telekinezi, başarmadan inanmaktır. İnanarak yap. Dediğim gibi sakın bırakma. Teknik arama kendi tekniğini oluştur. Umarım yaparsın 

- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Sitede 10larca defa yazılan bir program 1saat kapak 30-45 dk pratik ilk 1 ay böyle ilk 1ay sonunda dönmezse o zaman yaz
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
sen olayı çözmüşsün aqa :DNotAfraid yazdı:Sitede 10larca defa yazılan bir program 1saat kapak 30-45 dk pratik ilk 1 ay böyle ilk 1ay sonunda dönmezse o zaman yaz
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
bir de bu yeni kullanıcıların biçim kodları,smaylilerle oynama merakını anlamıyorum :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- caryes
- Yönetici
- Cinsiyetiniz: Kadın
sitede biraz araştırma yaparsan sorularına cevap bulursun.
psi wheel çevirmek için de elini yanına koy bekle döner eninde sonunda enerjin aktığı için. böyle sürekli çalışarak bi süre sonra istediğin yöne çevirmeyi de öğrenirsin sadece sabırlı bi şekilde çalışmak gerekiyor. kolay gelsin. aramıza hoşgeldin :)
psi wheel çevirmek için de elini yanına koy bekle döner eninde sonunda enerjin aktığı için. böyle sürekli çalışarak bi süre sonra istediğin yöne çevirmeyi de öğrenirsin sadece sabırlı bi şekilde çalışmak gerekiyor. kolay gelsin. aramıza hoşgeldin :)
-