Telekinez Dünyasına İlk adım
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinez Dünyasına İlk adım
Merhaba arkadaşlar, forumunuzu dün buldum ve biraz inceledikten sonra bu gün üye oldum. Öncelikle gerçekten güzel bir forum olmuş herkes yardımcı olmak için çabalıyor bu beni sevindirdi. Forumdan bir şeyler öğrenmeyi ve kendimi geliştirmeyi ümit ediyorum.
Dün bu dünyaya adımımı attığım ilk gündü. Basit diye söyledikleri psi wheel ile deneme yaptım yaklaşık bir buçuk, iki saat denedim fakat tek bir kıpırtı bile olmadı. Forumda yazan bir kaç tekniği denedim yine fayda etmedi. Konsantrasyon sorunu yaşadığımı anladım ve kapak çalışması yapmaya başladım yaklaşık yarım saat kadar kapak çalışması yaptım sonra tekrar denedim yine fayda etmedi. Biraz sabırsızım biliyorum fakat 1 hafta içinde kağıdı hareket ettirmeye başlar mıyım ? Konsantrasyon için sadece kapak çalışması yeterli mi ? Bana önerileriniz nelerdir ?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
Dün bu dünyaya adımımı attığım ilk gündü. Basit diye söyledikleri psi wheel ile deneme yaptım yaklaşık bir buçuk, iki saat denedim fakat tek bir kıpırtı bile olmadı. Forumda yazan bir kaç tekniği denedim yine fayda etmedi. Konsantrasyon sorunu yaşadığımı anladım ve kapak çalışması yapmaya başladım yaklaşık yarım saat kadar kapak çalışması yaptım sonra tekrar denedim yine fayda etmedi. Biraz sabırsızım biliyorum fakat 1 hafta içinde kağıdı hareket ettirmeye başlar mıyım ? Konsantrasyon için sadece kapak çalışması yeterli mi ? Bana önerileriniz nelerdir ?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
Başlangıçlar her zaman zordur.
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Telekinez Dünyasına İlk adım
odaklanman ve inanman gerekli. Zaten psi-wheel başlarda ellerinin ısınması ile dönmeye başlar. fakat zamanla enerjin onu çevirmeye başlar. bi süre sonra kap içinde yapmaya başlarsın. en son dokunmadan yaparsın.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ilk denemende yarım saat kapak mı yaptın?3 güne psi whel çılgına döner sana diyim.asıl olan gözle ,elsiz yapmak
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yeni Kullanıcı
Odaklanmadan sorun yaşıyorum fakat üstesinden gelmeye çalışıyorum. Ellerin ısınması ile alakalı olarak ise sıcaklığın önemli olduğunu okumuştum ve ellerimi birbirine sürterek ısıtıp yapmaya çalışmıştım biraz kıpırtı oldu fakat dönmedi. Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.TTmF## yazdı:odaklanman ve inanman gerekli. Zaten psi-wheel başlarda ellerinin ısınması ile dönmeye başlar. fakat zamanla enerjin onu çevirmeye başlar. bi süre sonra kap içinde yapmaya başlarsın. en son dokunmadan yaparsın.
Evet kapağın önemli olduğuna çoğu kişi dikkat çekmiş ve bende denemek istedim. Düşünceleri hala tam olarak yoksayamıyorum fakat çalışıyorum. Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.geller yazdı:ilk denemende yarım saat kapak mı yaptın?3 güne psi whel çılgına döner sana diyim.asıl olan gözle ,elsiz yapmak
- TTmF##
- Genel Yetkili
kaapk çalışması sadece odak geliştirir başka bir işe yaramaz. 3 günde de odak gelişmez. :D bunlar düzen ister öyle 2 gün yaptım 3.gün yapmasam falan sakat işler. ya tam yap ya da hiç başlama. Telekinezi çalışmaların boyunca doğa üstü hiç bişey görmeyeceksin filmlerdeki gibi olmayacak bunu da unutma.
-
- Yeni Kullanıcı
Bırakmayı düşünmüyorum şimdilik. Teist bir kişi değilim ben doğa üstü şeylere fazla inanmıyorum. Sadece bu işe çaba harcamak ver kaşılığını almak istiyorum. :)TTmF## yazdı:kaapk çalışması sadece odak geliştirir başka bir işe yaramaz. 3 günde de odak gelişmez. :D bunlar düzen ister öyle 2 gün yaptım 3.gün yapmasam falan sakat işler. ya tam yap ya da hiç başlama. Telekinezi çalışmaların boyunca doğa üstü hiç bişey görmeyeceksin filmlerdeki gibi olmayacak bunu da unutma.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
eski beni görüyorum galiba :DTTmF## yazdı:kaapk çalışması sadece odak geliştirir başka bir işe yaramaz. 3 günde de odak gelişmez. :D bunlar düzen ister öyle 2 gün yaptım 3.gün yapmasam falan sakat işler. ya tam yap ya da hiç başlama. Telekinezi çalışmaların boyunca doğa üstü hiç bişey görmeyeceksin filmlerdeki gibi olmayacak bunu da unutma.
kapak için hiç bir işe yapamaz demen dogru degil BENCE
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
kapak bu sitedki en faydalı çalışmadır.
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
- TTmF##
- Genel Yetkili
kapak yerine kağıt olur , nokta olur , virgül olur. değişen bir şey olmaz. bunlar sadece odak çalışması içindir. ben 7 senemi harcadım. bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Ne önemli birşey yazmışsın da 2 kişi teşekkür etti 7 sene tecrüben varsa koy video görelim eğer ben şov yapmıyorum vs. diyecek bir adam olsaydın 7senedir uğraştığını yazmazdınTTmF## yazdı:kapak yerine kağıt olur , nokta olur , virgül olur. değişen bir şey olmaz. bunlar sadece odak çalışması içindir. ben 7 senemi harcadım. bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-