Psi wheelim

Moderatör: Sai

lucius
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi wheelim

Okunmamış mesaj gönderen lucius »

Merhaba arkadaşlar. Ben psi wheel tekniklerine dün başladım. Sadece 20 derece kadar hareket ettirebiliyorum. Şüpheye düştüm nefesimdenmi dönüyor diye. Uzaklaştım evet kendim döndürüyorum ama en fazla 20 derece. 90 dereceyi bulamadı. Acaba kağıdımı mı hatalı yaptın yoksa teknik mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
En son Admin tarafından 21 Kas, 01:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İmla Düzenleme. Kelimeler noktadan sonra bir boşluk bırakılarak gelir.

royjones01
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Psi wheelim

Okunmamış mesaj gönderen royjones01 »

Yeni başladıysan sorun yok ben 4 gun önce fln basladım daha bi yöne dogru 1-2 kere döndüremiyorum bi saga bi sola gidiyor bide bende bazen söle bisi oluo kagıttan uzaklasıp oraya dogru gidince dönmeye baslıo hafif hafif kagıtıda + seklinde katla okadar yani zor bisi deil
royjones01
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen royjones01 »

Bilmiosan yapımını sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/pisiwell ... t3020.html bu linkten bakarsın
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

folyodan yap,küçük olsun
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
lucius
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen lucius »

Bugün psi wheele ellerimi iyice yaklaştırdım ve başka yere bakarak görüntüme ona odakladım.Döndürebiliyorum.Daha ne kadar çalışacağım ve üst düzeylerde neler yapabilirim ?

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

lucius yazdı:Bugün psi wheele ellerimi iyice yaklaştırdım ve başka yere bakarak görüntüme ona odakladım.Döndürebiliyorum.Daha ne kadar çalışacağım ve üst düzeylerde neler yapabilirim ?
Aynı çalışmana devam et.Kendin için farklı yöntemler oluşturabilirsin.Tam hakimiyet kurana kadar devam etmelisin.Her geçen gün daha da ilerlediğini kendin için çalışma tekniği oluşturduğuna bizzat şahit olacaksın
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

TriGonoMetri yazdı:
lucius yazdı:Bugün psi wheele ellerimi iyice yaklaştırdım ve başka yere bakarak görüntüme ona odakladım.Döndürebiliyorum.Daha ne kadar çalışacağım ve üst düzeylerde neler yapabilirim ?
Aynı çalışmana devam et.Kendin için farklı yöntemler oluşturabilirsin.Tam hakimiyet kurana kadar devam etmelisin.Her geçen gün daha da ilerlediğini kendin için çalışma tekniği oluşturduğuna bizzat şahit olacaksın
profesyönel yorumu
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

“Sizden Gelenler” sayfasına dön