HİPNOZ EĞİTİMİ-3 VE ÖRNEK UYGULAMA

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: HİPNOZ EĞİTİMİ-3 VE ÖRNEK UYGULAMA

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

geller yazdı:Muhteşem bir şey.başardım.yapdım.suje olacak kişiyi bir kez kandırıp hipnozu uyguladığımızda,tekrar istiyor ve bu kez isteyerek gevşiyor.ellerinin güçlü mıknatıslar olduğunu hayal etmesini istedim.oldu.bir kaç kez denedikden ve başarılı olduğumu gördükden sonra ellerinin bir birini ittiyini gördüm,meğer şimdi aynı kutuplar olduğunu düşünmüş.bu nasıl oldu peki?benim komutlarım dışında bir şey düşünmemesi gerekmiyor muydu?
Ve de daha derin transa nasıl soka bilirim?
Tebrikler geller.Sorunun asıl cevabı yine konunun içinde.Hipnoz bilinçaltıyla ilgili olduğu için sujenin mıknatıslarla ilgili konuyu bilinçaltında bilgileriyle var olduğunu sayarsak bunu bilinçaltının verdiği cevap olarak kabul edebiliriz
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

teşekkürler.şimdi ben süjenin parmağını felç etmek istesem,bunu nasıl bir telkinle düzelte bilirim?uyandırıp,parmağının felç olduğunu söyledikden sonra heyecanlanıp,tekrar transa girmeye bilir mi?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

teşekkürler.şimdi ben süjenin parmağını felç etmek istesem,bunu nasıl bir telkinle düzelte bilirim?uyandırıp,parmağının felç olduğunu söyledikden sonra heyecanlanıp,tekrar transa girmeye bilir mi?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN