Psi ball renklendirme ve fırlatma nasıl yapılabilir?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 11 Bilecik
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi ball renklendirme ve fırlatma nasıl yapılabilir?
Ben psi-ball yapmayı çok istiyorum. Ve bir haftadan beri üzerinde çalışıyorum. Psi ball yaparken hiçbir şey düşünmüyorum sadece ellerimin arasında enerji akışı oluşup bir top haline geldiğini hayal ediyorum. Ellerim uyuşmaya başlıyor. V enerji akışını hissediyorum. Ancak hiçbir şey göremiyorum. Sizce ben psi-ball yapıyor muyum?
2. sorum şu; ben eğer psi-ball yapıyorsam, psi-ball'ıma renk verebilir miyim? Ve ayrıca psi-ball'ımı fırlatabilir miyim?
3. sorum şu :D Psi-wheel'e başlamak istiyorum. Ps-wheel'i büyük cisimler üzerinde yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler ....
2. sorum şu; ben eğer psi-ball yapıyorsam, psi-ball'ıma renk verebilir miyim? Ve ayrıca psi-ball'ımı fırlatabilir miyim?
3. sorum şu :D Psi-wheel'e başlamak istiyorum. Ps-wheel'i büyük cisimler üzerinde yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler ....
En son Admin tarafından 23 Ara, 01:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık içeriğe uygun olarak değiştirilmiştir. Lütfen başlıkları içeriğe uygun açalım
Sebep: Başlık içeriğe uygun olarak değiştirilmiştir. Lütfen başlıkları içeriğe uygun açalım
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Psi ball renklendirme ve fırlatma nasıl yapılabilir?
Merabalar Mert1125 sorularını sırasıyla cevaplandıracağım
1-Ellerinde o yoğunluğu hissedebiliyorsan mıknatıs gibi itip-çekme hissi var ise pb oluşturabiliyorsun demektir.Çıplak göz ile pb'yi göremezsin.Özel geliştirilmiş kırlian kamera vb türlerle pb'yi görebilirsin
2-Oluşturduğun Pb'ye renk verebilirsin.Örneğin mavi bir Pb imajine ederek bunu yapabilirsin.Pb fırlatmak için uzunca bir yol katetmen gerekir.Ben dahi hala o konu üzerinde çalışmalara devam ediyorum.Yılmadan ve usanmadan...
3-Pw dünyasına hoşgeldin diyeyim.Öncelikle başlamak için biraz ön hazırlık yapmanı tavsiye ediyorum.Genel geçer kabul edilmiş kapak çalışmasıyla başlamanı tavsiye ederim.Ardından pw için kağıt,pipet vb çalışmalarla kendini geliştir sonra büyük cisimlere geç derim.Önceliğimiz başlangıç ve kontrol olmalı.
Unutmaman gereken en önemli cümle:Başarmadan inanmaktır...
1-Ellerinde o yoğunluğu hissedebiliyorsan mıknatıs gibi itip-çekme hissi var ise pb oluşturabiliyorsun demektir.Çıplak göz ile pb'yi göremezsin.Özel geliştirilmiş kırlian kamera vb türlerle pb'yi görebilirsin
2-Oluşturduğun Pb'ye renk verebilirsin.Örneğin mavi bir Pb imajine ederek bunu yapabilirsin.Pb fırlatmak için uzunca bir yol katetmen gerekir.Ben dahi hala o konu üzerinde çalışmalara devam ediyorum.Yılmadan ve usanmadan...
3-Pw dünyasına hoşgeldin diyeyim.Öncelikle başlamak için biraz ön hazırlık yapmanı tavsiye ediyorum.Genel geçer kabul edilmiş kapak çalışmasıyla başlamanı tavsiye ederim.Ardından pw için kağıt,pipet vb çalışmalarla kendini geliştir sonra büyük cisimlere geç derim.Önceliğimiz başlangıç ve kontrol olmalı.
Unutmaman gereken en önemli cümle:Başarmadan inanmaktır...
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
kirlian kamerası satılıyor mu ki?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
1300 tl amageller yazdı:kirlian kamerası satılıyor mu ki?
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
-
olsun.almıycam,nasıl bi şey,ne çekiyor diye bakıcam. :D nerede bula bilirim?online satılıyor da normal kamera satılan yerde olur mu?pahalıymış ama
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
psi ball yapmanın ve fırlatmanın amacı nedir
-
Muazzam bir soru.hep bunun cevabını aramışımdır.:-DManiaTIC yazdı:psi ball yapmanın ve fırlatmanın amacı nedir
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
enerjiyi hissetmek için yapılabilir fırlatmanın amacı derken aduket felan bekliyo insan :D
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
aynen,ama zaten psişik çalışmaları bırakmadığın sürece zaten enerji akışını hissedersinSAH1N yazdı:enerjiyi hissetmek için yapılabilir fırlatmanın amacı derken aduket felan bekliyo insan :D
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
bir amaç belirlesek kendimize daha motive edici olmaz mı çalışmalarımız için :)
mesela odaklanmayı ders calısmak ya da basarılı olmak icin yapıyorum diye kendini motive edebilirsin ama psi ball biraz fazla geldi bana :))
mesela odaklanmayı ders calısmak ya da basarılı olmak icin yapıyorum diye kendini motive edebilirsin ama psi ball biraz fazla geldi bana :))
-