Rüyada gördüklerim çıkıyor Acil Yardım

Moderatör: Sai

EnergyX
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Rüyada gördüklerim çıkıyor Acil Yardım

Okunmamış mesaj gönderen EnergyX »

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bu yüzden yanlış kategoride açmıs veya yanlış bir şekilde cümleleri yazmışsam şimdiden özür diliyorum benim kaygılandıgım bir konuda oldugu için direk olarak konuya geçiş yapmak istiyorum.Bu olaylar 3.5 ay önce başladı 3.5 ay önce gece arkadaşım elini kesti ve acil servise gitmek zorunda kaldık. Acil servisten eve dönerken arkadaşım büfe den biraz çikolata almak istedi tamam dedim o büfeye girdi büfenin yanında bitmemiş bir inşaat vardı. Ve inşaat'a doğru baktıgımda sanki hipnoz olmus gibiydim. Sadece öyle oraya bakasım geliyordu inşaatın karanlık olan penceresinden içeriye . Bir süre sonra bir sürü ses oldu kafamda çok çıldırtıcı birşey . Ve fazla vakit geçmeden arkadaşım yanıma geldi ve artık eve gidebiliriz dedi yanlış anlasılmaması için söylüyorum arkadaşım Burak 23 yaşında üniversite 2. sınıf öğrencisi sınıf ve ev arkadaşım . Eve gitdik ben nedense çok fazla yorulmuştum eve gelir gelmez uyudum . 2 , 3 gün bir şey olmadı . Sonra ise kabuslar başladı . Uyuduğumda birilerini ya adam öldürürken yada başka birşey yaparken görüyorum. Bununla ilgili doktora gitdim. fakat bana birşeyin yok sadece fazla strees altında kalıyorsun sınavlar yüzündendir diyip eve gönderdi. Eve geldiğimde haber kanalı izlemekteydik . Haberde 3 ceset arabaya sıkıştırılmış diyordu . Benim rüyamın aynısıydı . Daha sonralar bunun benzeri bi kaç olay yaşadım ve hala yaşıyorum rüyamda gördüklerimin %90 ' ı gerçek çıkıyor . İşin kötüsü tanıdıklarım bana deliymişim gibi bakıyorlar internet 'de biraz araştırma yaptım ve bu siteyi buldum eğer bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
En son Admin tarafından 24 Ara, 18:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık içeriğe uygun olarak değiştirilmiştir. Lütfen başlıkları içeriğe uygun açalım

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Re: Rüyada gördüklerim çıkıyor Acil Yardım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Aramak, güzel bir çabadır.
EnergyX
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Yani uyuduğumda bir çeşit Astral gezintiye mi çıkmaktayım ?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Sadece konuyla ilgili bir bakış açısı yakalayabilmen için o linki gönderdim. O konuda soru soran arkadaşta benzer bir

Olayın başlaması insana cinlerin etkisini akla getiriyor ancak net bir şey söylemek tabiki zor bunun bir çok nedeni olabilir. Ancak normalde olmayan kabuslar, aşırı halsizlik, manevi konulara karşı soğukluk, hayatta nedenini bilmediğin bir şekilde bir şeylerin ters gitmesi gibi durumlar genelde onların etkisinden olabiliyor.

İnsanlar rüyalarını bilinçli bir şekilde görürlerse ruh için zaman ve mekan sınırı olmadığı için ileride olabilecek bazı konuları izleyebilirler
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

farklı konu açmak istemedim.AkrepKral ben gece çıglık sesi duydum,bu çınlamalar degil,uzunca ard arda çıglıklar,yüzüm yataga dogruydu,karabasan olduğuna emindim,ve garip gelse de hoşuma gidiyordu,ama sessiz kalmalı olduhumuzu yazmışdınız,nefes almaya çalıştım,ama gitdikce nefesim kesiliyordu.o an bi şey düşünmedim.uyandım.o çığlık neydi ve ölmek mümkün mü öyle?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Sorundan dolayı Karabasan konusun merak edenler olursa sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/karabasa ... t5513.html linkine bakabilirler.

Bu gibi durumlarda soğukkanlılığı korumak o kadar kolay değildir. İnsan iradesinin bir işe yaramadığını gördüğünde panik yaşayabiliyor. Duyulan çığlık konusunda bir şey diyemem ancak eğer gerçekten o yazıda da bahsettiğim gibi olayın karabasan denilen olayla birebir örtüştüğüne inanıyorsan orada yazdıklarımdan çok farklı şeyler yazamam. Ancak şunu ekleyebilirim. Kesinlikle ama kesinlikle insanın gelişimine buna bir de manevi boyut eklenirse tahammülleri yok.

Bazı konuları çözdükten sonra çok farklı yöntemlerle kişiyi etkileri altına alabiliyorlar. Bu kişinin ne kadar mesafe katettikleri ile ilgili bir durum. Fiziki bir müdahaleleri olmaz ancak tıpkı hipnoz altındaki kişiye yapılan etkilerde olduğu gibi vesvese ve sinirler aracılığı ile kasların kasılmasına neden olabiliyorlar. Asıl değineceğim nokta ileri noktalarda kişiyi halsiz bırakacak, sürekli sıkıntı haline neden olacak bunalıma sokacak şiddetli bir manyetik etkiye maruz bırakabiliyorlar. Kişinin zayıf noktası ne ise oradan saldırıp kişiyi bunalıma sokabiliyorlar. Karabasan olayı anlaşılabilen bir durum ancak bahsettiğim konu manevi kalkanı zayıflamış günümüz insanının baş belalarından biri diyebilirim.

Ölüm konusu ise Bediüzzamanın deyimiyle "Ecel birdir değişmez" kişi son noktaya gelmişse buna neyin sebep olacağını bilemeyiz. Eğer kişinin bu konuda bir korkusu varsa kişinin iradesini kırmak için ölüm kelimesini bir metafor olarak ta kullanabilirler. Ancak fiziki olarak doğrudan öldürücü bir etki yoktur.
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

teşekkürler.bir de bazen sadece ben de mi oluyor bilmiyorum,ama karanlık odaya girdigimde,ya da elektrik gittiğinde garip korku oluyo,bu da mı onlardan?ve de her vesvese(arkandan geliyor tipindeki)onların mı?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Her korku onlardandır demek sanırım yanlış olur. Öğrenilmiş korkular vardır. Korku filmleri, arkadaşlar arasında anlatılan hikayeler vs. Eğer korku bir kez öğrenilmişse bu korkuyu kullanırlar.
Ancak "şurada biri var", "arkandan geliyor", "seni gözetliyor" tarzı vesveseler olabilir. Bu gibi vesveselere kulak asmamak lazım. Işık yakılmamış bir odada bu gibi şeyler oluyorsa ışığı yakıp öyle bir şey olmadığını görülebilir. Vesveselerle boğuşmaya uğraşmaya gerek yok. Zamanla gereksiz korkular olduğunu kişi tecrübesiyle öğrenecektir zaten. Ancak o an bizzat Peygamber Efendimizin (S.A.V.) de buyurduğu gibi Allah'a sığınmalı. Konuyla ilgili bir alıntıyı aşağıya ekliyorum. Yazar adı olmadığı için alıntı diye ekliyorum.

“Bununla beraber şeytandan (gelen) bir vesvese seni dürtecek olursa, hemen Allah’a sığın! Çünkü Semi (her şeyi işiten), Alim (hakkıyla bilen) ancak O’dur.” (Fussılet, 36)
“(Allah’dan) gerçekten sakınanlar, kendilerine şeytandan (gelen) bir vesvese dokunduğu zaman, (Allah’ın emir ve yasaklarını) hatırlayıp derhâl (hakikati) gören kimselerdir. (A‘râf, 201)”
“Ve de ki : “Rabbim! Şeytanların vesveselerinden sana sığınırım. Rabbim! (Onların) yanımda bulunmalarından dahi sana sığınırım.” (Mü’minûn, 97-98)

İbnu Abbas (ra) anlatıyor:
“Resûlullah (asm) buyurdular ki:
“Şeytan insanoğlunun kalbinin üzerinde tünemiş vaziyette bekler. Allah'ı zikredince siner, çekilir, gaflet etse vesvese verir.” (Buhârî)

İbnu Abbas bana dedi ki:
“Eğer içinde herhangi bir vesvese bulursan şöyle de: “O (Allah), hem evveldir, hem ahirdir, hem zahirdir, hem batındır. O her şeyi bilendir” (Hadid, 3)

Vesvese, ehemmiyet verdikçe artar, ehemmiyet verilmezse azalır
Cenab-ı Hak şu âlemde çok hikmetlere binaen vesveseyi şeytanın eline vermiştir. “Vesveseye ehemmiyet verdikçe şişer, ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen, küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder; korkmazsan hafif olur. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir; mahiyetini bilsen, onu tanısan, gider.” (Sözler)

O an Allah'ın adını anman O'na sığınman dahi o tür vesveseleri boşa çıkaracaktır. Unutmamalı insan paratoner gibidir neyi anarsa yanında onu bulur.
EnergyX
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Peki Bu rüyaları kontrol etmek mümkün mü ? Çünkü bazen hiç rüya görmediğimde oluyor . Ama bazen üst üste böyle kabuslar görüyorum . Belkide yönetmeyi öğrenebilirsem. İleride yaşanabilecek sıkıntıları depremler ve benzeri olayları görüp insanları uyarabilirim (Tabi kaç kişi ciddiye alır orası bilinmez)
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Rüyalar ağır uyku evresinde oluşursa hatırlanmaz görmedik zannederiz. Uyanmaya yakın veya hafif uyku seviyesindeki rüyalar hatırlanır.

Bilinçli rüya (Lucid rüya) görme teknikleri veya astral seyahat çalışmaları sonrası ilk aşama olarak bilinçli rüyalar ortaya çıkar. Rüya görüldüğünün bilincindesindir ve kontrol edebilirsin. İlk seviyelerde bu kontrol kişiyi uyandırsa da sonraki aşamalarda sorun olmaz.

Gelecekte olacakların görülmesi Prekognisyon kabiliyeti: https://www.parapsikoloji.net/prekognis ... ari-gorme/