Telekinezi Çalışma Rehberi
telekinezi çalışma rehberi, telekinezi rehber, telekinezi öğrenmek için yapılması gerekenler, nasıl telekinezi öğrenebilirim, telekinezi nasıl öğrenilir, telekinezi nasıl yapılır
- musa98
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Çalışma Rehberi
Meditasyon Teknigi cok isime yaradı Allah razı olsun :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Paylaşımı yapan kardeşim ben bu telkin ve telekinizeye bu aralar çok ilgi sardım aşırı da istekliyim bana bu yolda rehber olacak biri lazım sana sana ulaşabileceğim bir şey verir misin? Telefon olur face olur. Eğer yardımcı olursan çok sevinirim .
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana . Allah sizlerden de razı olsun ... :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-
Estagfirullah kardeşim..Fatihsa9595 yazdı:Paylaşımı yapan kardeşim ben bu telkin ve telekinizeye bu aralar çok ilgi sardım aşırı da istekliyim bana bu yolda rehber olacak biri lazım sana sana ulaşabileceğim bir şey verir misin? Telefon olur face olur. Eğer yardımcı olursan çok sevinirim .
Yardımcı olurum tabii ki bugüne kadar benden yardım isteyenlere her zaman yardım etmeye çalıştım .İlk olarak psi-wheel den başlamalısın.Sitede çok ayrıntılı bir şekilde yazılmış nasıl yapılacağı oradan bakabilirsin.Çalışma stili zaten Calısma Rehberi' nde yazıyor.Merak ettiğin soru varsa sorabilirsin .Hafta içi pek giremiyorum genellikle hafta sonu giriyorum .Ama ne merak ediyorsan sorabilirsin gördüğüm anda hemen cevaplamaya hazırım...
Selametle :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
2-3 hafta önce bazı sebeplerden dolayı biraz geç yatmaya başladım ve levitasyon ustasınında söylediği gibi insan alışıyor normalde 9-10 saat uyuyup yorgun halsiz ve uykulu hissederdim 7 saat uyuduğumdan beri 3 hafta geçti ve sabahları eskisinden daha dinç kalkıyorum programın için çok teşekkürler kardeşim ellerine sağlık herkese başarılar dilerim.
Selametle :D
Harry Potter
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Ben yeni merak saldım bu işlerede
30 dk kapak çalışması
1 saat telekinezi
1 saat meditasyon demişsin onları nasıl yapacağız hiç birşey bilmiyorumda :)
30 dk kapak çalışması
1 saat telekinezi
-
Tabii ki arkadaşım ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)Kafle yazdı:Ben yeni merak saldım bu işlerede
30 dk kapak çalışması
1 saat telekinezi
Kapak çalışması Telekinezi Tekniklerinde sayfasında Clairvoyant adlı üyenin Kapak çalışması adlı konusunda ayrıntılı olarak yazılmıştır oraya bakabilirsin
İlk önce Telekinezi Tekniklerinden Çalışma Rehberini çok dikkatli bir şekilde oku ondan sonra Yine aynı sayfadan Başarının Altın kuralı Motivasyonu oku bunlar bilmen gereken bilgileri sana açıklayacaktır...
Meditasyon için bu konunun 3.Sayfasına bak orada benim meditasyon yöntemim var o sana yeterli olacaktır...
-
Yardımcı Olduysam ne mutlu bana Uyku konusunda kendinize taviz vermeyim dediğim gibi ne kadar vücudu fazla uykuya alıştırırsanız dinlenme oranınız da azalır Çünkü insanı dinlendiren fazla uyku değil , vücudu hep aynı saatte uyuyup kalkan vücut dinlenebilir.Vücut ritmini dengelerseniz fazla uykuya ihtiyac kalmaz.Hem size fazla zaman kalır hemde daha zinde ve dinç kalkarsınız..abc1wqx1 yazdı:2-3 hafta önce bazı sebeplerden dolayı biraz geç yatmaya başladım ve levitasyon ustasınında söylediği gibi insan alışıyor normalde 9-10 saat uyuyup yorgun halsiz ve uykulu hissederdim 7 saat uyuduğumdan beri 3 hafta geçti ve sabahları eskisinden daha dinç kalkıyorum programın için çok teşekkürler kardeşim ellerine sağlık herkese başarılar dilerim.
- death
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Teşekkürler çok işime yaracak:)
Basaranlar once inanıp sonra basardilar basaramayanlarsa once basarip sonra inanmayi denediler
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Ben araştırmıştım 7-8 saat uyku insan için gerekli diyordu. Saat 00:00 ile 04:00 arası vücut uyumalıymış çünkü bu saatlerde vücut kendini yeniliyormuş. Bunun dışında söylediklerine katılıyorum. Bediüzzaman Said Nursi yetişkinleri kastetmiştir bence çünkü 30 yaşından sonra 6 saat yada 5 saat uyku dediğin gibi yetişkinlere yetiyormuş.
Bu arada bir şey eklemek istiyorum güneş batmadan birkaç saat önceye kadar ve doğduktan birkaç saat sonraya kadar beyin tam kapasiteyle çalışırmış.
Bu saatlerde telekineziden daha çok verim alabilirsiniz. Örneğin bugün Ankara için 05:21-08:21 ve 17:28-20:28 saatlerinde beyin tam kapasiteyle çalışıyor.
Hatta bu saatlerde uyuduğunuzda başınız ağrır çünkü beyin tam potansiyelle çalışırken onu zorla kapatmışsınızdır.
Bu program ve telepati tekniği için sağ ol uygulayacağım.
Bu arada bir şey eklemek istiyorum güneş batmadan birkaç saat önceye kadar ve doğduktan birkaç saat sonraya kadar beyin tam kapasiteyle çalışırmış.
Bu saatlerde telekineziden daha çok verim alabilirsiniz. Örneğin bugün Ankara için 05:21-08:21 ve 17:28-20:28 saatlerinde beyin tam kapasiteyle çalışıyor.
Hatta bu saatlerde uyuduğunuzda başınız ağrır çünkü beyin tam potansiyelle çalışırken onu zorla kapatmışsınızdır.
Bu program ve telepati tekniği için sağ ol uygulayacağım.
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-