Fanus içinde psi-wheel

Moderatör: Sai

ManiaTIC
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Fanus içinde psi-wheel

Okunmamış mesaj gönderen ManiaTIC »

arkadaslar önceden de merakım vardı bu tür şeylere fakat nasıl başlanır nasıl gelişim saglanır bilmiyordum.
site sayesinde geliştirdim kendimi hepinize teşekkür ederim. bu benim ilk actıgım konu baslıgı ve sorum da şu:

psi-wheel tekniğini normal yapabilirsin, kendini geliştirip tek elle yapabilirsin, daha da geliştirip bakıslarınla ve uzaktan dahi yapabilirsin amaaa... kavanoz ya da fanusun içerisinde dönmesi nasıl olur da daha zor olur?
ben plastik bir kutunun içine koydum. sanırım eski bir cikolata kutusu. onda dönmüyor. 1 defa kıpırtı oldu o kadar.
plastik ya da cam fanus olması etkiler mi ve odaklanmam nasıl olmalı?

ayrıca bir sorum daha var. uzun süre yapınca eldeki parazitler de uzun süre geçmiyor ve ara ara ellerimde titreme oluyor. bu bir problem yaratır mı?

teşekkür ederim.

teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük

Re: Fanus içinde psi-wheel

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Soru merak ediloyor benim tarafimdannda
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Öncelikle merhaba.
Şöyle açıklayayım,pw yaptınız,ve daha zor aşamaya geçiyim dediniz,zor olarak DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ fanusta pw ye geçtiniz..beyin bu engele karşı koyamaz.önce bu engeli aşınız!
Daha bir sebep daha var,ama söylersem,şimdi de buna takıp,yine yapamayacağınızdan korkuyorum.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
SAH1N
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen SAH1N »

fanus olayı psikolojik bisey ve odaklanmayada baglı
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Kullanıcı avatarı
SAH1N

fanusa takılma pipet felanda deneyebilirsin
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..

ManiaTIC
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Okunmamış mesaj gönderen ManiaTIC »

ilk benim ögrendigime göre birisi birisi demişti ki "fanus yokken ellerinin ürettigi elektrikle kagıt dönüyor, fanus bu elektrigi kesiyor".
aklımda öyle kalmıs yoksa gözden cıkan elektrik de fanusa takılmaz. ama dediginiz gibi beynin koydugu engel büyük ihtimalle
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Çünkü teknikler baştan hatalı, Kişi başlamadan tekniğini iyi belirlemeli. Gerçek bir telekinezi sadece gözle yapılır. Sadece elle yapılan telekinezi çalışmalarında elektriksel akım çok etkilidir. Bedende bulunan statik elektrik ellerle cisme aktarılır. bu sayede kağıt döner. Buradaki sınır "Elektriği ne kadar yönlendirebiliyorsun" dur. Bu o kadar basit bir olay değildir. Sadece gözle yapılan çalışmalarda veya gerçekten bedendeki enerjinin kullanılarak yapıldığı çalışmalarda enerjinin hangi organla aktarıldığı o kadar önemli değildir. Değil cam veya plastik araya duvar dahi koysanız sorun olmaz. Çünkü o noktaya gelen kişi imajinasyonun ileri boyutlarını, aurayı ve astral seyahati de bilir. Enerjisini belli bir merkeze çok net bir şekilde odaklayabilir.

Başlangıç için ellerin kullanılması belki psikolojik bir motivasyon sağlayabilir ancak yukarıdaki bilgilerin es geçilmemesi ilerki seviyelerde daha sağlam adımlar atmasında yardımcı olacaktır.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

AkrepKral yazdı:Çünkü teknikler baştan hatalı, Kişi başlamadan tekniğini iyi belirlemeli. Gerçek bir telekinezi sadece gözle yapılır. Sadece elle yapılan telekinezi çalışmalarında elektriksel akım çok etkilidir. Bedende bulunan statik elektrik ellerle cisme aktarılır. bu sayede kağıt döner. Buradaki sınır "Elektriği ne kadar yönlendirebiliyorsun" dur. Bu o kadar basit bir olay değildir. Sadece gözle yapılan çalışmalarda veya gerçekten bedendeki enerjinin kullanılarak yapıldığı çalışmalarda enerjinin hangi organla aktarıldığı o kadar önemli değildir. Değil cam veya plastik araya duvar dahi koysanız sorun olmaz. Çünkü o noktaya gelen kişi imajinasyonun ileri boyutlarını, aurayı ve astral seyahati de bilir. Enerjisini belli bir merkeze çok net bir şekilde odaklayabilir.

Başlangıç için ellerin kullanılması belki psikolojik bir motivasyon sağlayabilir ancak yukarıdaki bilgilerin es geçilmemesi ilerki seviyelerde daha sağlam adımlar atmasında yardımcı olacaktır.
Ellerin kullanılmasıyla ilgili olarak elektrik haricinde eklememiz gereken birde ısı faktörü var. Ellerin içinin ısısı ve ortamdaki havanın ısısı farklı olduğundan elde oluşan bir çeşit hava akımı kağıdı hareket ettirebiliyor. Ve rastladığım videoların %90 ı bununla ilişkili. Elektrik olayı ise daha çok pipet gibi plastik maddelerin hareket ettirilmesinde etken rol oynuyor. Bu nedenle bana göre gerçek telekinezi sizinde belirttiğiniz gibi gözlerle yapılan veya uzaktan yapılandır. Diğer koşullarda psişik bir fenomen olmanın dışında, fizik kanunları içinde gerçekleşen bir tür deney olmaktan ileriye gidemiyor.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Akrepkral abi çok eksiğimiz var çok senin arada gelip yorum yazmanla birkaç şey öğreniyoruz birde diyelimki psi wheel filan yapan uzun süre chi kapak çalışan pipet yapan fazla ağır olmayan plastikleri hareket ettiren biri bunu chiyle yapmış olmazmi ?
Kullanıcı avatarı
SAH1N

Evet ya telekineziyi chi le elektrokinezi statik elektirikle yapılmıyomu
elektirik nerden çıktı =)
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..