Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
Telekineziye başlamadan önce, gerçekten işe yarayacak bir hobi edinip, tüm bu telekinezi,telepati,pyro,umbra,hydrokinezi vs gibi şeylerin aslında koca bir uydurmadan ibaret olduğuna inanmanız gerekmektedir.
Eğer herhangi bir şekilde ''doğa üstü güçlere sahipseniz'' bunu kanıtlamanız durumunda James Randi vakfı size 1.000.000 (bir milyon) Dolar ödül verecektir ve isterseniz isminiz de saklı kalacaktır.
Yani burada bu kadar basit bir şekilde, psi wheel döndürdüm, mumu söndürdüm, lambayı yaktım gibi iddaalar'dan en basiti bile gerçekleşiyorsa gidin parayı alın derim, hatta üşeniyorsanız yada ingilizce bilginiz yeterli değilse ben size yardımcı olur, sizin yerinize James Randi vakfıyla iletişime de geçerim.
http://www.randi.org/site/
Tekrarlıyorum böyle şeylerin varlığı tabii ki mümkün olabilir,
Fakat böylesine basit bir şekilde forum gibi bir platformda bilgi paylaşımına açık olabileceğine inanmak sizce biraz safça değil mi ?
Kimseyi gücendirmek istemiyorum, tüm saygı ve merakımla iyi günler dilerim.
Eğer herhangi bir şekilde ''doğa üstü güçlere sahipseniz'' bunu kanıtlamanız durumunda James Randi vakfı size 1.000.000 (bir milyon) Dolar ödül verecektir ve isterseniz isminiz de saklı kalacaktır.
Yani burada bu kadar basit bir şekilde, psi wheel döndürdüm, mumu söndürdüm, lambayı yaktım gibi iddaalar'dan en basiti bile gerçekleşiyorsa gidin parayı alın derim, hatta üşeniyorsanız yada ingilizce bilginiz yeterli değilse ben size yardımcı olur, sizin yerinize James Randi vakfıyla iletişime de geçerim.
http://www.randi.org/site/
Tekrarlıyorum böyle şeylerin varlığı tabii ki mümkün olabilir,
Fakat böylesine basit bir şekilde forum gibi bir platformda bilgi paylaşımına açık olabileceğine inanmak sizce biraz safça değil mi ?
Kimseyi gücendirmek istemiyorum, tüm saygı ve merakımla iyi günler dilerim.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
Daha önce sitede yayınlanmıştı ancak gerçekten paraya ihtiyacı olan varsa gidip alabilir düşüncesiyle konuyu onaylıyorum.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
1 milyon $ her ne kadar hemen hemen hemen her insanın paraya ihtiyacı vardır ama 1 milyon $ fazla.
benim düşüncem şöyle ki: eğer o parayı siteden birisi alırsa ödülü alan kişi admin ile iletişime geçip x-men filmindeki gibi psisikler okulu kurulabilir :) sanırım en hayırlısı o olur
benim düşüncem şöyle ki: eğer o parayı siteden birisi alırsa ödülü alan kişi admin ile iletişime geçip x-men filmindeki gibi psisikler okulu kurulabilir :) sanırım en hayırlısı o olur
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Hmm bu adamlar 1 milyon dolar vereceğiz dedilerse ciddidirler bunu almak içinde psi wheel yapmak yeterli olmaz bence :D
Daha büyük şeyler mesela yine xmen filminden örnek kocaman bir anteni oynatmak :)(abartı)
Daha büyük şeyler mesela yine xmen filminden örnek kocaman bir anteni oynatmak :)(abartı)
- SAH1N
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bu iyimis iyi fikir ben gidip weel yapar alırım parayı =)ManiaTIC yazdı:1 milyon $ her ne kadar hemen hemen hemen her insanın paraya ihtiyacı vardır ama 1 milyon $ fazla.
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Eğer onlara ispatlayacak kadar güçlü telekinezi yapa bilen varsa(ki,mutlaka vardır),o bu seviyeye 1 milyon kagıt parası için yapmayacak kadar kibrinden ve nefsinden uzaklaştığı için başarmışdır!!!
Ayrıca cismi haraket etdirmek gerçekten kolaydır..
Ayrıca cismi haraket etdirmek gerçekten kolaydır..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
kibir :D bunu deneseler bile basaramazlar :D yapa bilenler varsa bile orda yapamaz :D
alsdkjasldasd
alsdkjasldasd
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Geller çok doğru ama büyük ihtimal bu site yalandir site sahibi gelecek buraya yazacak hiç amerika psişik yokmu saniyolar
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
2014 un ilk yorumu benden nice ilklere :):):):););)
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Randi haklı bence AkrepKral gücenme ama o ki paraya ihtiyacın yok o ki kibirinden arınmış bir insansın neden site kurup reklam alıyorsun ve diğer herkes (yapabilirim ama kibrili değilim diye yapmıyorum diyen herkes) çok ciddi söylüyorum şu konu beni telekineziden soğuttu adam haklı yapabilen varsa gitsin alsın parayı
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
-