Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
site yalan
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Randi 1. bu doğaüstü bir güç değil her insanda var olan ve bazılarında sebebi bilinmeden ortaya çıkabilen ve bazılarında da çalışmalar sonucu çıkartılan enerji veya ne olarak isimlendirmek istersen o'dur.O sayfayı şimdi incelemeye aldım.Eğer ödül falan var ise hay hay seve seve başvururum.2. ise birçok laboratuvarı bulunan ve ESP dahil olmak üzere birçok üst düzey çalışmalara imza atan CİA vb istihbarat örgütleri bu işlemlerle ilgili yüzlerce deney ve denemeler yaptı.İngilizce bilmiyorum eğer biliyor veya çevirisini yapacak birilerini bulabilirsen archive/cia başlığı altın esp den tut diğer isim başlıkları adı altında arama yapabilir ve ABD nin çıkardığı yeni yasa gereği kamuoyuna açtığı birçok evrak ve işleme resmi yollarla ulaşabilirsin.Özellikle altını vurgulamak istiyorum eğer gerçek bir duyuru ve ödül var ise ben şimdiden hazırım
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Trigonometri abi cisimde hrkt ettirebiliyrsndr katlrsn ktlmasina ama yalan
-
her hangi bir yetenek olur.farketmez.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
trigonometri o site ve ödül gerçek çünkü defalarca karşılaştım gazete bile gördüm fakat 18 yaş üst ü olmak gerekiyor o siteyi baştan sona türkçeye çevirip okudum eğer yapabiliyorsan telekinezi başvur parayı alıp ismini saklama hakkın da var katılmanı umuyorum
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Arkadaşlar öncelikle site randi nin resmi sitesi ve ödülde doğru. 70'lerin sonu veya 80'lerin başından beri(tam emin değilim) devam eden bir iddia. Ve o kadar yıldan beri sayısız insan bu deneylere tabi tutulmuştur. Ödülü ise şimdiye kadar alabilen yok. Bu iddia ile ilgili tv programları ve canlı sahne gösterileri yapılmıştır. "Million Dolar Challenge" yazıp ilgili bilgilere ve videolara ulaşabilirsiniz. Hatta randi vakfının yöneticisi mentalist Steve Shaw(Banachek) bu deneylerin bazılarını bizzat kendi düzenleyip insanlar üzerinde denemiştir. Deneyimi yüksek olduğu için hazırladığı deneylerde kimse başarılı olamamıştır. Çünkü banachek dünya üzerinde psişik gücü olduğunu iddia edip gücü bilim adamları tarafından kabul görmüş 4 kişiden biridir(Diğerleri nina kulagina, mike edwards ve uri geller). 4 yıl süren deneyler sonucunda mike ve steve in gerçek psişikler olduğu açıklanmış. Bu ikisi daha sonra yaptıklarının sadece yönlendirmeye, el çabukluğuna ve psikolojiye dayalı olduğunu söyleyip hile yaptıklarını itiraf edip randiyle beraber çalıştıklarını açıklamışlardır. Yani sonuç: psişik olduğu bilim adamlarınca kabul görmüş 4 kişiden 2 si gerçek psişik değil. Geriye uri geller ve nina kulagina kalıyor. Uri geller CIA deneylerinde başarı kaydetse de tv şovlarında birçok hilesi ortaya çıkarıldı. Geriye bir tek nina kulagina kalıyor...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
-
tamam da ya bizim yaptığımız telepati değil mi?ya da tk?kafam karıştı
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ozzzyy, abi ortalığı karıştırdın kim toparlıcak simdi :D
benim yaptıgım şeyden şüpem yok
benim yaptıgım şeyden şüpem yok
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
bizim de şüphemiz yok ama insan yine de şaşıyor abi
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
Arkadaşlar bahsedilen Vakfı iyice bir araştırdım.Evet bir vaadi var.Ama bu vaadi sadece testlerden başarılı olarak geçenler için değil. İsveç toplum psikoloji dairesinde çalışan bir yakınımla görüştüm.Kendisi de Vakfın İsveç'te düzenlediği 2 seminerine katılmış ve amaçlarının ne olduğunu görünce bir daha irtibat kurmamış.Asıl amaç ve Vakfın Çalışmalarını bir özetleyelim sonra bu Vaadin ne olduğunu ve Vakfın Vaadini sizler sorgulayın.
Vakıf Ateizm temelli ve şüpheci yaklaşımlar temelinde hareket etmektedir.Kurucusu da,Yönetim Kurulu da ve üyeleri ateist olan Vakıf Kuruluş Tüzüğünde ve Amaçları arasında Ateizm Temelini kanıtlamak ve gerekli çabalar için her türlü faaliyeti uygun gören ''-Sav'ın ölçüt ve kanıtları için gerekli test ve çalışmaları yapmak ve tertip etmek'' maddeyi de eklemeyi ihmal etmemiş.Belirtilen test ve ödülü de bu madde kapsamında uygulamaktalar.Şimdi gelelim asıl meseleye.Vakıf amaç olarak doğaüstü veya psişik güce sahip insanı bulmak veya varlığını kanıtlamaktan ziyade ''ATEİZM'' temeline oturtabileceği ve sözde bilimin varoluş ve yaradılışla açıklayamayacağı insanı bulmak çabası içindedir.Olay bu kadar basit ve temeli belli olan bir durum.Şu ana kadar ortalama kayıt altına alınmış 1500 den fazla test yapıldığını İsveç Toplum Psikoloji Dairesine bildirmiş.Sonuçlar arasında psişik kabiliyetleri olanda olmayanda var.Ama Toplum Dairesinin yaptığı inceleme de ortaya çıkan sonuç çok düşündürücü:Pragmatik ve kendi sav ve ölçütlerini kabul ettirmek amacıyla bir araya gelmiş topluluk veya hareket grubu. Bu ne demek oluyor onu da bir açıklayalım.Dairenin sonuç olarak verdiği cümlede Vakfın kendi amacı için uygun olan çalışmayı yapmak ve bu amacını kanıtlamak için ''Kanıt oluşturmak'' demektir.Vakfın Kuruluş amacı 'ATEİZM' ve 'Şüphecilik' olduğuna göre varın durumu siz düşünün.
Vakfın amacı psişik kabiliyete sahip İnsanı bulmak değil,Ateizm temeline dayalı belli değerlerle uzak sadece insan temeliyle açıklanabilecek sav ve ölçütleri bir araya getirerek bununla Dünyaya açılmak.Yoksa 1964 ten beri birçok psişik yeteneğe sahip insana ulaşmışlar.Kendi raporlarında da bu bilgiler yer alıyormuş.
Eğer konuyla ilgili gerekli bilgi almak isteyen var ise İsveç Toplum Psikoloji dairesinde çalışan yakınım ile görüştürebilirim.Sizlere de tavsiyem bu tür Ödül vaad eden Kuruluşlar hakkında iyice inceleme yapmadan kesinlikle ne güvenin ne de başvuru yapın.
Vakıf Ateizm temelli ve şüpheci yaklaşımlar temelinde hareket etmektedir.Kurucusu da,Yönetim Kurulu da ve üyeleri ateist olan Vakıf Kuruluş Tüzüğünde ve Amaçları arasında Ateizm Temelini kanıtlamak ve gerekli çabalar için her türlü faaliyeti uygun gören ''-Sav'ın ölçüt ve kanıtları için gerekli test ve çalışmaları yapmak ve tertip etmek'' maddeyi de eklemeyi ihmal etmemiş.Belirtilen test ve ödülü de bu madde kapsamında uygulamaktalar.Şimdi gelelim asıl meseleye.Vakıf amaç olarak doğaüstü veya psişik güce sahip insanı bulmak veya varlığını kanıtlamaktan ziyade ''ATEİZM'' temeline oturtabileceği ve sözde bilimin varoluş ve yaradılışla açıklayamayacağı insanı bulmak çabası içindedir.Olay bu kadar basit ve temeli belli olan bir durum.Şu ana kadar ortalama kayıt altına alınmış 1500 den fazla test yapıldığını İsveç Toplum Psikoloji Dairesine bildirmiş.Sonuçlar arasında psişik kabiliyetleri olanda olmayanda var.Ama Toplum Dairesinin yaptığı inceleme de ortaya çıkan sonuç çok düşündürücü:Pragmatik ve kendi sav ve ölçütlerini kabul ettirmek amacıyla bir araya gelmiş topluluk veya hareket grubu. Bu ne demek oluyor onu da bir açıklayalım.Dairenin sonuç olarak verdiği cümlede Vakfın kendi amacı için uygun olan çalışmayı yapmak ve bu amacını kanıtlamak için ''Kanıt oluşturmak'' demektir.Vakfın Kuruluş amacı 'ATEİZM' ve 'Şüphecilik' olduğuna göre varın durumu siz düşünün.
Vakfın amacı psişik kabiliyete sahip İnsanı bulmak değil,Ateizm temeline dayalı belli değerlerle uzak sadece insan temeliyle açıklanabilecek sav ve ölçütleri bir araya getirerek bununla Dünyaya açılmak.Yoksa 1964 ten beri birçok psişik yeteneğe sahip insana ulaşmışlar.Kendi raporlarında da bu bilgiler yer alıyormuş.
Eğer konuyla ilgili gerekli bilgi almak isteyen var ise İsveç Toplum Psikoloji dairesinde çalışan yakınım ile görüştürebilirim.Sizlere de tavsiyem bu tür Ödül vaad eden Kuruluşlar hakkında iyice inceleme yapmadan kesinlikle ne güvenin ne de başvuru yapın.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-