Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
"medyum" diye bir film vardı. orda birisi medyum oldugunu iddia ediyor ve adamı bircok teste tabi tutuyorlar. izlemeyen varsa o filmi izlemesini tavsiye ederim. filmin hosunuza gidecegine eminim
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
RedRabbit konunun ödülle alakalı olmadığını yaptığım araştırmalar ve iletişime geçtiğim kişilerce açıkladım.Bu tür konularda dikkatli olmalısınız.Psişik yeteneği olan veya ilgi duyan insanlar birçok İstihbarat Örgütü veya Kurumlarca hep ilgiyle takip edilmiş ve kullanılmak istenmiş.Gerekli açıklamayıda yaptım.AkrepKral'ı tanıyan biri olarak böyle konulara veya ödül vaad edilen yarışma veya testlere şıp diyerek atlayacak bir insan olmadığını söylemek isterim.Yaptığım araştırma ve iletişime geçtiğim kişilerce aldığım bilgileri yayınladım.RedRabbit yazdı:Randi haklı bence AkrepKral gücenme ama o ki paraya ihtiyacın yok o ki kibirinden arınmış bir insansın neden site kurup reklam alıyorsun ve diğer herkes (yapabilirim ama kibrili değilim diye yapmıyorum diyen herkes) çok ciddi söylüyorum şu konu beni telekineziden soğuttu adam haklı yapabilen varsa gitsin alsın parayı
TriGonoMetri yazdı:Arkadaşlar bahsedilen Vakfı iyice bir araştırdım.Evet bir vaadi var.Ama bu vaadi sadece testlerden başarılı olarak geçenler için değil. İsveç toplum psikoloji dairesinde çalışan bir yakınımla görüştüm.Kendisi de Vakfın İsveç'te düzenlediği 2 seminerine katılmış ve amaçlarının ne olduğunu görünce bir daha irtibat kurmamış.Asıl amaç ve Vakfın Çalışmalarını bir özetleyelim sonra bu Vaadin ne olduğunu ve Vakfın Vaadini sizler sorgulayın.
Vakıf Ateizm temelli ve şüpheci yaklaşımlar temelinde hareket etmektedir.Kurucusu da,Yönetim Kurulu da ve üyeleri ateist olan Vakıf Kuruluş Tüzüğünde ve Amaçları arasında Ateizm Temelini kanıtlamak ve gerekli çabalar için her türlü faaliyeti uygun gören ''-Sav'ın ölçüt ve kanıtları için gerekli test ve çalışmaları yapmak ve tertip etmek'' maddeyi de eklemeyi ihmal etmemiş.Belirtilen test ve ödülü de bu madde kapsamında uygulamaktalar.Şimdi gelelim asıl meseleye.Vakıf amaç olarak doğaüstü veya psişik güce sahip insanı bulmak veya varlığını kanıtlamaktan ziyade ''ATEİZM'' temeline oturtabileceği ve sözde bilimin varoluş ve yaradılışla açıklayamayacağı insanı bulmak çabası içindedir.Olay bu kadar basit ve temeli belli olan bir durum.Şu ana kadar ortalama kayıt altına alınmış 1500 den fazla test yapıldığını İsveç Toplum Psikoloji Dairesine bildirmiş.Sonuçlar arasında psişik kabiliyetleri olanda olmayanda var.Ama Toplum Dairesinin yaptığı inceleme de ortaya çıkan sonuç çok düşündürücü:Pragmatik ve kendi sav ve ölçütlerini kabul ettirmek amacıyla bir araya gelmiş topluluk veya hareket grubu. Bu ne demek oluyor onu da bir açıklayalım.Dairenin sonuç olarak verdiği cümlede Vakfın kendi amacı için uygun olan çalışmayı yapmak ve bu amacını kanıtlamak için ''Kanıt oluşturmak'' demektir.Vakfın Kuruluş amacı 'ATEİZM' ve 'Şüphecilik' olduğuna göre varın durumu siz düşünün.
Vakfın amacı psişik kabiliyete sahip İnsanı bulmak değil,Ateizm temeline dayalı belli değerlerle uzak sadece insan temeliyle açıklanabilecek sav ve ölçütleri bir araya getirerek bununla Dünyaya açılmak.Yoksa 1964 ten beri birçok psişik yeteneğe sahip insana ulaşmışlar.Kendi raporlarında da bu bilgiler yer alıyormuş.
Eğer konuyla ilgili gerekli bilgi almak isteyen var ise İsveç Toplum Psikoloji dairesinde çalışan yakınım ile görüştürebilirim.Sizlere de tavsiyem bu tür Ödül vaad eden Kuruluşlar hakkında iyice inceleme yapmadan kesinlikle ne güvenin ne de başvuru yapın.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Şimdi kendinden şüphelenen arkadaşlar ne diyecekler bakalım.
Zaten james randi ateistdi,ordan belli amaçları.
Saol trigonometri,gerçekten aklımı karıştıran tüm sorulardan kurtuldum.
Zaten james randi ateistdi,ordan belli amaçları.
Saol trigonometri,gerçekten aklımı karıştıran tüm sorulardan kurtuldum.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
James Randi Hakkında Türkçe bilgi ( kısacık ) http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi buradan edinile bilir, kendisi şahsen benim idollerim arasındadır, düşünce sistemi çok geniş bir insan, ortada 1.000.000 dolar ödül var, kimsenin ağır metal döndürmesini kaldırmasını oynatmasını falan istemiyor, sadece telekinezinin varlığının kanıtlanmasını istiyor, onun sağladığı şartlarda gerçekten hiç bir hile olmadan ufacık bir kağıdı bile oynatsanız dahi yeterli olacaktır.
Kendisi mal varlığı yüksek bir şahıs olmasına rağmen, hala günümüzde dahi Türkiye'de haberlere konu olan ''MIKNATIS ADAM'' yalanını ortaya çıkaran kişidir, ama işte görüyoruz ki hala insanlar inanmaya devam ediyor, sorgulamamaya devam ediyor
http://www.youtube.com/watch?v=OTVWMY8EZCA
bakın yıllar önce Japonya da bir MIKNATIS ADAMI sadece pudrayla nasıl rezil ediyor :D
Adamı sevmemek cidden mümkün değil.
Herkese mutlu yıllar dilerim.
Kendisi mal varlığı yüksek bir şahıs olmasına rağmen, hala günümüzde dahi Türkiye'de haberlere konu olan ''MIKNATIS ADAM'' yalanını ortaya çıkaran kişidir, ama işte görüyoruz ki hala insanlar inanmaya devam ediyor, sorgulamamaya devam ediyor
bakın yıllar önce Japonya da bir MIKNATIS ADAMI sadece pudrayla nasıl rezil ediyor :D
-
Bu arada ben bu konuyu sadece bir mesaj olarak atmıştım, sonrasında herhalde adminler vasıtası ile kendisi bir konuya dönüşmüş,
Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum,
Allah'a ve Meleklerine ve Peygamberlerine ayrıca Kutsal ve tek mutlak kitabın Kuran-ı Kerim olduğuna inanıyorum,
James Randi'nin ateist biri olduğunu biliyorum fakat bir insan Allah'a inanmıyor diye kötü biridir demek doğru olmaz, şeytani planlar içerisinde olduğu anlamına gelmez.
Randi'nin bakış açısı tamamen ; ''Ben ölülerle iletişim kuruyorum'' ''cisimleri hareket ettiriyorum, duru görüm var '' vs diyen ve gerçekten bu güçlere sahip olmayan üstelik masum insanları bu yollarla kandırıp paralarını alan kişileri ifşa etmek ve piyasadan silmektir.
Ben büyü ve sihirin Allah'ın emriyle indiğinin farkında olan bir insanım, büyü ve sihre inanan biri nasıl olurda evrenin sadece fiziksel yollarla yürüdüğünü düşünür,
Randi ile aynı dünya görüşünü aynı felsefi ve dini görüşü paylaşmasamda kendisi bir mantık adamıdır ve bu onu sevmem için geçerli bir sebeptir,
Ödül konusuna tekrar gelecek olursak, eğer cidden büyük bir gücüm olsa çıkar James Randi vasıtası ile dünyaya gerçekten böyle bir şeyin var olduğunu ispatlardım,
Bu hem diğer şarlatanların artık foyasının söneceği anlamına gelir,
Hemde dünyayı yepyeni bir yer yapardı,
Şahsen parayı da alırdım ve bu uğurda harcardım, kaldı ki para burada bir semboldür, böyle bir gücüm olsa o paraya ihtiyaç duymazdım zaten.
Yani demek istediğim gerçekten birşeyler yapabiliyorsanız kendinizi ve yeteneğinizi internete video koymakla harcamayın, cidden çıkın ve yapın.
Hepimizin yararına olur.
Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum,
Allah'a ve Meleklerine ve Peygamberlerine ayrıca Kutsal ve tek mutlak kitabın Kuran-ı Kerim olduğuna inanıyorum,
James Randi'nin ateist biri olduğunu biliyorum fakat bir insan Allah'a inanmıyor diye kötü biridir demek doğru olmaz, şeytani planlar içerisinde olduğu anlamına gelmez.
Randi'nin bakış açısı tamamen ; ''Ben ölülerle iletişim kuruyorum'' ''cisimleri hareket ettiriyorum, duru görüm var '' vs diyen ve gerçekten bu güçlere sahip olmayan üstelik masum insanları bu yollarla kandırıp paralarını alan kişileri ifşa etmek ve piyasadan silmektir.
Ben büyü ve sihirin Allah'ın emriyle indiğinin farkında olan bir insanım, büyü ve sihre inanan biri nasıl olurda evrenin sadece fiziksel yollarla yürüdüğünü düşünür,
Randi ile aynı dünya görüşünü aynı felsefi ve dini görüşü paylaşmasamda kendisi bir mantık adamıdır ve bu onu sevmem için geçerli bir sebeptir,
Ödül konusuna tekrar gelecek olursak, eğer cidden büyük bir gücüm olsa çıkar James Randi vasıtası ile dünyaya gerçekten böyle bir şeyin var olduğunu ispatlardım,
Bu hem diğer şarlatanların artık foyasının söneceği anlamına gelir,
Hemde dünyayı yepyeni bir yer yapardı,
Şahsen parayı da alırdım ve bu uğurda harcardım, kaldı ki para burada bir semboldür, böyle bir gücüm olsa o paraya ihtiyaç duymazdım zaten.
Yani demek istediğim gerçekten birşeyler yapabiliyorsanız kendinizi ve yeteneğinizi internete video koymakla harcamayın, cidden çıkın ve yapın.
Hepimizin yararına olur.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Randi eğer görüşmek istersen seni İsveçte ki Merkezle irtibat kurmana aracı olabilirim.Vakfın onlara sunduğu raporlar ellerinde.Kağıt oynatabilmen bile yeterli demişsin ya işte onu yapan çok kişi olmuş neden vermediler? Randi'yi idol olarak model kabul edebilirsin o konuda birşey diyemem kendisi yapabiliyor veya yeteneklerini gün yüzüne çıkarıyor olabilir bu ayrı bir konu.Ama Vakfın amacı belli.Amaç kendi savları olan ATEİZM temeline oturtabilecekleri birini bulmak.Hala ödül vaadleri var mı birini buldular mı onu bende bilmiyorum görüştüğüm İsveç'te bulunan Merkez de bilmiyor.Merkez o Vakıfla ilgili gerekli bilgiyi ve raporlarını gördükten sonra vakıfla olan ilişkilerini 2 seminerden sonra kesmiş ve böyle bir amaca paydaş olmayacaklarını bildirmiş.Benim demek istediğim dikkatli olun.Randi yazdı:James Randi Hakkında Türkçe bilgi ( kısacık ) http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi buradan edinile bilir, kendisi şahsen benim idollerim arasındadır, düşünce sistemi çok geniş bir insan, ortada 1.000.000 dolar ödül var, kimsenin ağır metal döndürmesini kaldırmasını oynatmasını falan istemiyor, sadece telekinezinin varlığının kanıtlanmasını istiyor, onun sağladığı şartlarda gerçekten hiç bir hile olmadan ufacık bir kağıdı bile oynatsanız dahi yeterli olacaktır.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Kıt düşünceli olmayın.bu sitede hemen hemen her kes psi wheeli elsiz döndüre biliyor!en az 5 kişi tanıyorum ki,kaşığı beyin gücüyle büke biliyor!sadece Türkiye genelinde bu kadar deîil,siteden olmayan bir sürü arkadaşım defalarca bu gücümüzün olduğunu ispatladı,daha önce dünyadan kim bilir kadar ne kadar insan baş vurmuş,bu kadar kişi salak mı uğraşıyor?yine de siz bilirsiniz.adam açıklamış amaçlarını yeterince!!
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
TriGonoMetri ; Teşekkür ederim hatta çok teşekkür ederim, bu konuda bu kadar uğraş ve emek vermen beni çok şaşırttı takdire şayan bir davranış cidden iyi bir insan ve araştırmacı olduğunu ortaya koymuşsun.
Haklısın Randi vakfının böyle bir amacı olabilir, hatta vardır muhtemelen.
James Randi'nin çalıştığı isimler Carl Sagan ve Asimov gibi kişilerdir ki kendileri Ateist bilim adamlarıdır.
Ben evrenin tesadüf eseri oluştuğu ve yaratıcısız olduğu gerçeğini kabullenemiyorum ve bu insanlarla aynı fikri paylaşmıyorum,
Fakat bu başka bir bahsi ortaya koyuyor
Geller arkadaşım da söylediklerime katkıda bulunursa sevinirim, dünya üzerinde bu kadar psişik varken neden hala normal hayatlar sürüyoruz ?
Bu işi sadece gelir ve maddi düzeyi belli sınırlarda insanlar mı yapıyor ?
Koskoca Uri Geller şahsı, büktüğü kaşıklardan arabasını kaplıyor, malikanelerde oturuyor zamanında bir çok istihbarat örgütüyle çalışmış,
Ve sürekli ama sürekli bu gücün herkeste olduğunu sadece ortaya çıkarmak gerektiğini söylüyor da neden adım atmıyor ?
Benim aklım ve mantığım bu kadar psişiğin neden birlik olmadığıdır,
Mesela bu forumum kurulması bu bahsettiğim örneğin kompakt bir versiyonudur, yapandan kurandan akıl edenden Allah Razı olsun.
Ama bu olayı büyütmek önce tüm Türkiye ardından Tüm dünya psişiklerini bir araya toplamak gerekmez mi ?
Haklısın Randi vakfının böyle bir amacı olabilir, hatta vardır muhtemelen.
James Randi'nin çalıştığı isimler Carl Sagan ve Asimov gibi kişilerdir ki kendileri Ateist bilim adamlarıdır.
Ben evrenin tesadüf eseri oluştuğu ve yaratıcısız olduğu gerçeğini kabullenemiyorum ve bu insanlarla aynı fikri paylaşmıyorum,
Fakat bu başka bir bahsi ortaya koyuyor
Geller arkadaşım da söylediklerime katkıda bulunursa sevinirim, dünya üzerinde bu kadar psişik varken neden hala normal hayatlar sürüyoruz ?
Bu işi sadece gelir ve maddi düzeyi belli sınırlarda insanlar mı yapıyor ?
Koskoca Uri Geller şahsı, büktüğü kaşıklardan arabasını kaplıyor, malikanelerde oturuyor zamanında bir çok istihbarat örgütüyle çalışmış,
Ve sürekli ama sürekli bu gücün herkeste olduğunu sadece ortaya çıkarmak gerektiğini söylüyor da neden adım atmıyor ?
Benim aklım ve mantığım bu kadar psişiğin neden birlik olmadığıdır,
Mesela bu forumum kurulması bu bahsettiğim örneğin kompakt bir versiyonudur, yapandan kurandan akıl edenden Allah Razı olsun.
Ama bu olayı büyütmek önce tüm Türkiye ardından Tüm dünya psişiklerini bir araya toplamak gerekmez mi ?
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Arkadaşlar Zihin bulanıklığına sebep olmamak adına son bir kez konuya açıklama getirmek istiyorum.
Bu konu da Randi' nin yapabildiklerini tartışmıyoruz.Konu Psişik Yetenekleri olan kişilere uygulanacak testlerle geçer not alacak kişiye verilecek ödül.Konuyla İlgili gerekli araştırmayı İsveç Toplum Psikoloji Merkezinde bulunan tanıdıklarım vasıtasıyla irtibata geçerek araştırdım.Vakıf Merkezle irtibata geçerek İsveçt'e 2 seminer düzenlenmesine yardımcı olmuş.Merkez, Vakıfla ilgili araştırmaları tamamladıktan sonra gerekli raporları ve çalışmaları kendilerine bildirmesini istemiş.Raporlar incelendikten ve Vakıfla ilgili hem yerel hem de ulusal düzeyde araştırma ve Merkeze ait birimlerce yapılan inceleme sonucunda,Vakıf ile ilgili korkunç derecede bilgiler elde edilmiş.Vakıf kimseye birşey vaad etmiyor.Oraya kadar gidip pw yaparak kağıt döndürerek ödülü alamazsınız.Vakıf kendi kirli amacı olan Ateizmi yaymak için farklı olan insanları bulmak istiyor.İnsanlara Yaradan yok dedirtmek istediği kişiyi bulmak istiyor.Yoksa İsveç Merkezine sunduğu raporlar arasında neredeyse Durugörü,Telekinezi ve Parapsikolojinin diğer alt dallarında üst sınır denilebilecek yeteneğe sahip birçok kişiye ulaşmışlar.Fakat bu insanların çoğu çalışmalarının bir kısmında ilahi rıza dahilinde hareket ettikleri için sözde Vakıf kurulunca elenmişler.İlahi rıza demişken bunu sadece İslamiyet olarak algılamayın.Bu tür çalışmalara katılan diğer dinlere mensup kişilerin de kendi ilahi rıza çerçevelerini dikkate almalarından bahsediyorum. Parapsikoloji ile ilgilenen bütün arkadaşlarımız söyleyeceklerimi bir kenara yazsınlar.Bu tür Vakıf vb konulara yaklaşmadan önce mutlaka Forum yetkililerimizden biriyle irtibata geçin.Yöneticilerimizden herhangi birinin özellikle AkrepKral'ın görüşünü almadan bu tür test,yarışma vb çalışmalara katılmayın.Randi' nin yaptıklarını veya yeteneklerini sorgulamıyorum.Yaptıklarını veya yapabileceklerine bir sözüm yok.Ama vakıf olarak yapmak istedikleri ortada.Vakıf ile ilgili konuya açıklık getirmeye çalıştım.Bu tür durumlarda mutlaka bizlere danışın.Forum yöneticileri olarak her zaman yanınızda oluruz.Saygılar Dostlar
Bu konu da Randi' nin yapabildiklerini tartışmıyoruz.Konu Psişik Yetenekleri olan kişilere uygulanacak testlerle geçer not alacak kişiye verilecek ödül.Konuyla İlgili gerekli araştırmayı İsveç Toplum Psikoloji Merkezinde bulunan tanıdıklarım vasıtasıyla irtibata geçerek araştırdım.Vakıf Merkezle irtibata geçerek İsveçt'e 2 seminer düzenlenmesine yardımcı olmuş.Merkez, Vakıfla ilgili araştırmaları tamamladıktan sonra gerekli raporları ve çalışmaları kendilerine bildirmesini istemiş.Raporlar incelendikten ve Vakıfla ilgili hem yerel hem de ulusal düzeyde araştırma ve Merkeze ait birimlerce yapılan inceleme sonucunda,Vakıf ile ilgili korkunç derecede bilgiler elde edilmiş.Vakıf kimseye birşey vaad etmiyor.Oraya kadar gidip pw yaparak kağıt döndürerek ödülü alamazsınız.Vakıf kendi kirli amacı olan Ateizmi yaymak için farklı olan insanları bulmak istiyor.İnsanlara Yaradan yok dedirtmek istediği kişiyi bulmak istiyor.Yoksa İsveç Merkezine sunduğu raporlar arasında neredeyse Durugörü,Telekinezi ve Parapsikolojinin diğer alt dallarında üst sınır denilebilecek yeteneğe sahip birçok kişiye ulaşmışlar.Fakat bu insanların çoğu çalışmalarının bir kısmında ilahi rıza dahilinde hareket ettikleri için sözde Vakıf kurulunca elenmişler.İlahi rıza demişken bunu sadece İslamiyet olarak algılamayın.Bu tür çalışmalara katılan diğer dinlere mensup kişilerin de kendi ilahi rıza çerçevelerini dikkate almalarından bahsediyorum. Parapsikoloji ile ilgilenen bütün arkadaşlarımız söyleyeceklerimi bir kenara yazsınlar.Bu tür Vakıf vb konulara yaklaşmadan önce mutlaka Forum yetkililerimizden biriyle irtibata geçin.Yöneticilerimizden herhangi birinin özellikle AkrepKral'ın görüşünü almadan bu tür test,yarışma vb çalışmalara katılmayın.Randi' nin yaptıklarını veya yeteneklerini sorgulamıyorum.Yaptıklarını veya yapabileceklerine bir sözüm yok.Ama vakıf olarak yapmak istedikleri ortada.Vakıf ile ilgili konuya açıklık getirmeye çalıştım.Bu tür durumlarda mutlaka bizlere danışın.Forum yöneticileri olarak her zaman yanınızda oluruz.Saygılar Dostlar
-
Cevap Veren ve emeği geçen herkese teşekkürler, konu kilitlenebilir aldığım cevaplardan memnun oldum.
-