geller, forumda insanların kişisel görüşlerini kısıtlayan davranışlarda bulunmak yasak. Arkadaş kendi fikrini beyan etmiş, sen ise onun düşüncesine saygı duymayıp birde üzerine dalga geçer gibi önerilerde bulunuyorsun. Daha önce de bu tarz yorumlarını görmüştüm ve artık uyarmak zorunda hissettim. Forum içindeki konuşmalarına biraz daha dikkat etmeni önermek durumundayım. Bu davranışlarının devamı halinde önce uyarı sonra uzaklaştırma alırsın. Bilgine...geller yazdı:cisim oynatmayı gözünde bu kadar büyütdün ya..sen telekineziyle uğraşmayı bırak.git pokemon kartı topla,ne biliyim hobi edin.bu karamsar olumsuz düşüncelerle hiç bir yere varamazsın.
Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi yapana 1 milyon $ ödül
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Redrabbit psişik çalışmalar yapmıyosan burada takılmanın anlamı yok
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Yapcam çalıscam ama inanamıyorum bazı şeylere çok fazla mantık hatası var biri karşımda yapsa belki ben hayatımı bu iş üzerinden bile yaşayabilirim inanmaya çalışıyoru ar başaracağımSAH1N yazdı:Redrabbit psişik çalışmalar yapmıyosan burada takılmanın anlamı yok
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Diğer arkadaşlarında hevesini kırıyosun ama ..RedRabbit yazdı:Yapcam çalıscam ama inanamıyorum bazı şeylere çok fazla mantık hatası var biri karşımda yapsa belki ben hayatımı bu iş üzerinden bile yaşayabilirim inanmaya çalışıyoru ar başaracağımSAH1N yazdı:Redrabbit psişik çalışmalar yapmıyosan burada takılmanın anlamı yok
Hakaret eder gibi video istiyosun
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Tamam bir daha anlaşılmaz yorum atmam da daha önce böyle yorum yazdıysam neden hiç uyarmadın ozzzyyy?
Ayrıca benim yorumumda ne var ki?
RedRabbit kırıcı olduysam özür dilerim,ama niyetim dalga geçmek değildi.
son olarak Bru-x_un imzası:Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar.Başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler..
Bu kadar...
Ayrıca benim yorumumda ne var ki?
RedRabbit kırıcı olduysam özür dilerim,ama niyetim dalga geçmek değildi.
son olarak Bru-x_un imzası:Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar.Başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler..
Bu kadar...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
peki sah1n susuyorum
geller sende abilerinle düzgün konuşmayı öğren
geller sende abilerinle düzgün konuşmayı öğren
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
abi?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Herneyse çok doğru trigonometri bencekonu kilitlensin ayni zamanda parapsikolojiyi fazla şey yapmayin normal bişey senin tercihin kendini gelistirmrk gelistit o zaman birbaskasina söylemek boş is eğer olasi varsa olur bunu hep demisimdir bazi seyler gizli kalmalı azicik sır tutmayı bilin
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
RedRabbit senin konuna açıklık getireyim.RedRabbit yazdı:ne trigonometrinin ne akrepkral 'ın bu sitede cisim oynama videosu yok eğer yapabiliosanız atın yok ben egolarım için yapmıyorum felan demeyin insanlara en büyük iyilik bu olur (ben bu sitede cisim oymatabilen olduğunu sanmıyorum varsa atın video)
1.AkrepKral ve ben Devlet Personeliyiz.İlgili kanun gereği en ufak bir medya olayı vb konularda kendine ait görüntü yüklemek ve bunu medya organları (forum,sosyal medya vs.) aracılığıyla yayınlamak İl Mülki Amirin yazılı izniyle olur.Aksi Takdirde soruşturmaya tabi olursun.
2.Ben bulunduğum il de Kişisel Gelişim Eğitimlerinden Hipnoza kadar birçok kişiye eğitim verdim ve hala yapmaya da devam etmekteyim.Aynı şekilde AkrepKral da birçok kişiyi yetiştirmiştir.Forumda ki amacımız İnsanlarımızın kendi bilinçlerinin ve kendi varlığının farkına varmasıdır.Direk bizlerden birşey görmek istiyorsan eğitim zamanı sana da haber veririz gelirsin neler yapabildiğimizi görürsün.Şu ana kadar 3 ayrı TV'den canlı yayın teklifi aldık.Ama yer verilmek istenen program içerik formatıyla bağdaşmadığı ve konunun farklı yerlere saptırma ihtimalinden dolayı yayına çıkmayı reddettik.Ayrıca ne ben ne de bu forumda üye olan herhangi birinden bir talepte bulunacak veya bir şey öğrenmek isteyeceksen bunu üslup ve saygı çerçevesinde yapmanı rica ediyorum. Herşeyden önceki amacımız seviyeli ilişkidir.Amacımız kimseyi inandırmak değil,kendi varlığında var olan bahsettiğimiz Psişik veya ne olarak adlandırırsan bunları ortaya çıkarmaya yardımcı olmaktır.Benim veya AkrepKralın videosunu görmen aynı etkiyi sende yaratmayacaktır.Bu soruyu sormanda art niyet olduğunu düşünüyorum.Yoksa arama motorlarından binlerce pw videosuna erişebilirsin ve hatta izlemiş olduğunu da tahmin ediyorum.Genel kabul görmüş olan bir cümlemiz vardır.Ben dahil birçok arkadaşımızı başarıyı ulaştırmıştır.Başarmadan önce inanmak...Başlangıç temeli budur...Herkese başarılar ve saygılar
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-