Işınlanma Kapısı Oluşturmak (Teleportation Portal)

ışınlanma kapısı oluşturmak, teleportation portal, ışınlanma kapısı nasıl oluşturulur, ışınlanma kapısı oluşturma teknik

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Işınlanma Kapısı Oluşturmak (Teleportation Portal)

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Tamamda bu kadar değil :D Tamam.Enerjimizle çok çalışırsak tır kaldırabiliriz.Belki kendimizi levite edebiliriz.Arabayı fırlatabilirz.Ama bu enerjiyle ışınlanmanın yapılacağını sanmıyorum.Zaten bunu yapabilmek için gözlerimizi kapatıp enerjiden portal yapıp o portaldan istediğimiz yere gitmeyi imajine etmek yetmez.Bence bu iş bu kadar kolay değil.Bu enerjiyle bu bence yapılamaz.Tamam.Telekinezide sınır yok.Ama dikkat.Telekinezide yok.İstersen vinç kaldır.İstersen uçak fırlat.Ama bu enerjiyle zaten bişeyleri hareket ettirip yada telepati yapmaktan öteye gidilemez bence.Işınlanma bir nevi maddenin zamanda yolculuk yapıp dönüp dolaşıp aynı zamanda biraz daha farklı bir yerde gelmesi gibi bişey herhalde yanlış bilmiyosam.Ve şuanda zamanda yolculuk yada zamanı yavaşlatma veya durdurma sadece ve sadece tek bişey ile mümkün.Uzaydaki dev karadelikler.Karadeliklerin enerjisine dayanabilen madde yada canlı zamanda yolculuk yapar yada zamanda yavaşlar yada zamanda donar kalır.Yani bir nevi uzaydan başka bir zamana ışınlanır yada enerji olarak karadelikte hapsolur.Şimdi biz kalkıp koskoca karadeliğin yaptığı şeyi gözlerimizi kapatıp yapmayı planlıyosak burda bi yanlış vardır.Hem zaten herşeyin bir kapasitesi olduğu gibi insan vücudunun da belli bir enerji kapasitesi vardır.Enerjinin o kadar yoğun olması gerekir ki bu ışınlanma için yani o kadar yoğun enerji zaten biriktirebileceğimizi sanmıyorum.Gelgelelim biriktirsekte zaten o enerjiyi kontrol edemeyiz.Kapasitemizin sınırlarını çok aşarız.Yani değinmek istediğim nokta beyin gücünün bile bir sınırı olduğu ve bazı temel varolan şeylere beyin gücüyle bile etki edemeyeceğimizdir.Burda cisim cisim diyosunuz ama burda konu cisim değil.Biz o cismi zamanda yolculuk yaptırmak istiyoruz.Burda asıl nokta zaman.Ve beyin gücünün bile zamanda kontrol sağlayabileceğini sanmıyorum.Bilim bunu yapabilir.Ama biz beynimizle bence bunu yapamayız.Herşeyin bir sınırı vardır.Hayal gücünün sınırı yoktur ama gerçeklerin bir sınırı vardır.

Kullanıcı avatarı
TFGBAB
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen TFGBAB »

netenes yazdı:
shearak yazdı:1 kişi bunu yapmışmı bu sitede?
su soruyu kac kisi yapmis dunyada olarak degistirelim.
hatta bu soruya şimdiye kadar kim yapmış desek :D
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Tamam eline sağlık kopyala yapıştırı güzel yapmışsın ama bunu yazarken biladerm hiç mantıklı geldi mi sana da? Ya çakraları boyut kapısı yapsan bile , oradan Kendin geçemezsin , boyut işi olmuş olduğu için öteki boyutlardan bile Seninle ne gelip gelemeyecegini bilemezsiin . En ufak bir teleport bile Dünya dengesini alt üst edecektir çünkü herşey enerji ve atomdan ibaret. Sen birinın yerini değiştirirseen bu şekilde neler olacağını bilemezsin. Azıcık mantık sınırları içinde hayal kurun ve boş şeylerle Forumu doldurmayıin. Saygılar.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
TFGBAB

Okunmamış mesaj gönderen TFGBAB »

adam haklı beyler,katılıyorum :D
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

yaparsak harbiden ya yerin dibine gircez ya da kendimize havada bi portal yapıp oraya gidicez ama birden düşüceğimiz için kafa göz dağılacak hatta TTmF isimli arkadaş doğru söylüyor biraz mantıksal davranmak gerek hatta ışınlanırken içimize ışınlandığımız yerin havası içimize gircek patlayacağız yok öyle :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.

Kullanıcı avatarı
ErTeM
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen ErTeM »

3. bölüme kadar gelmek kolay sonrası imkansız...
En son Admin tarafından 04 Şub, 01:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Lütfen yazıları okunmayacak tonlarda renklendirmeyelim
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

Ermişler evliyalar full yapıyor bunu ama adamların tüm çakralar açık ayrıca çoğu dahi derecesinde beynin kullanabiliyor. Yani biz bu cehaletle yapamayız...
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
hakan100i
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen hakan100i »

Konu hakkında bilgi talep ediyorum.
Psi-wheel: %100
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

ilk sayfaya işınlana bilirsiniz :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
ESP
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen ESP »

geller yazdı:ilk sayfaya işınlana bilirsiniz :D
:D :D :D harika ya :D :D :D akşam akşam ne güldüm ya :D :D :D
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla :)