3. Gözün Bilimsel Açıklaması ve Kinezilerin sırrı Sayılacak Video Serisi

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
OROCHI69
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

3. Gözün Bilimsel Açıklaması ve Kinezilerin sırrı Sayılacak Video Serisi

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

Arkadaşlar youtubede buldum bu videoları objektif bakış açısıyla anlatmış adam son videosuna kadar izleyin bence gerçek ile holograma hakim olabiliriz

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: 3.Gözün Bilimsel Açıklaması ve Kinezilerin sırrı Sayılacak Video Serisi

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Teorisini kanıtlarıyla ortaya koymuş.İlginç ve dikkat edilir bir yaklaşım olmuş.Fakat daha öncesinde prana vb konularla ilgili bilgiyi AkrepKral forumda açıklamıştı.
AkrepKral yazdı:Ayrıca kendinizi şarj etmeyi de unutmayın. Şarj olayını sadece nefes alıp vererek te yapabilirsiniz. Parapsikoloji terminolojisinde prana enerjisi adı verilen enerji atmosferde bol miktarda bulunur. Nefes alırken enerjinin içinize dolduğunu ve auranızda (Bedeninizi çevreleyen enerji alanı) müthiş bir canlılık meydana getirdiğini hayal edin. Hatta abartarak etrafa kıvılcımlar saçıldığını ve bu enerjiyi istediğiniz yere odaklayabildiğinizi canlandırın.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
meselesiz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen meselesiz »

Gerçekten iyi bir konu. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Telekinezi de aşırı ilerlemenizi sağlayacak bilgileri tartışmasız aktarıyor.
Kullanıcı avatarı
meselesiz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen meselesiz »

Tabi 4 bölümü izledikten sonra kafanız bulanıyor. Dinler araya giriyor falan kafanız kladırmayabilir. :D :D
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Arkadaşlar konu ile ilgili bir düzelteme yapmak istiyorum.Videoda sunum yapan kişi konuları uzmanca hazırlamış.Bazı yanları doğruda olabilir. Teorisine kanıtlarda koymuş ama iyice incelediğinizde tamamen ticaret amaçlı hazırlanmış video olduğunu görebilirsiniz.Yanılmıyorsam 4 parttan oluşuyordu.2 . ya da 3. videonun altına shopping market adresi koymuştu ve videoda florür zararlarından bahsediyordu.Aynı videonun altında florür ürün içermeyen ürün satışı yapan tek bir satış sitesini eklemek ticaretten öteye gitmez.Konu ile ilgili başka kaynaklardan araştırma yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Epifiz Parapsikoloji ile ilgilenen herkesin iyi bilmesi en azından kavraması gereken bir konu, videoda güzel bilgiler derlenmiş ancak III. Bölümün sonlarında izlemeyi bıraktım konu epifizden uzaklaştı odak epifizden farklı bir alana kaymaya başlıyor. Arka fondaki müzik insana çok hoş şeyler çağrıştırmıyor zorla mistik bir hava vermeye gerek yoktu. Diğer videoları ve son bölümü izlemediğim için net bir şeyler yazmak istemiyorum ancak epifizden kişisel gelişime uzanacak oradan da ilerki bölümlerde seminer tarihleri verilecek gibi duruyor sanki.

Epifizle ilgili ilginç tespitleri merak edenler için ilk 2 bölüm güzeldi.

Epifiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve geliştirmek isteyenler beden-ruh-kinezi/ruh-ve-beden-arasinda- ... t6354.html linkini inceleyebilirler.
Aramak, güzel bir çabadır.