Korkularım Var

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
HakuoroZhou
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Korkularım Var

Okunmamış mesaj gönderen HakuoroZhou »

Öncelikle herkese merhaba
Öncelerden beri bu siteye girip değişik değişik olaylar okumustum.Burayı da şans eseri buldum.Şimdi ben Telekinezi yapmak istiyorum.Açıkcası yapmaktan korkuyorum.İnançlı bir insanım ve Şu çakra açma konusuna meraklıydım falan ama galiba bu çakra açmak iyi değil.Diğer alemlerdeki varlıklar musallat felan oluyormus.Forum'un tecrübeli kişilerinde vede Büyüklerinden Telekinezi'ye nasıl başlamam gerektiğiyle ilgili bilgilerini paylasırsa sevinirim.Yani siz ne önerirsiniz onu merak ediyorum.Şu çakra açmdan nasıl yapabilirim. Vede element konusunuda merak ediyorum.Kafamda deli sorular var :?

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Korkularım Var

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Arkadaşım öncelikle hiçbir şeyden korkma lütfen. Siteyi yeterince okumadın herhalde. Bir çok yazı var, onlari okursan yeterince bilgi bulursun..
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Korkularım Var

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Öncelikle hoşgeldin diyelim .Korku konusunda için rahat olsun.Hepimiz inançlıyız.İlahi sınırlar çerçevesini aşacak bir gayret içinde değiliz. Allah'ın sen,ben ve diğer insanlara verdiği aklın,beynin neler yapabildiğini keşfetmek ve ilerletmek için çabalıyoruz.Bunu da kendi gelişimimizde kullanmaya çalışıyoruz.Telekineziye başlamadan önce ilk çalışman nefes egzersizleri üzerine olsun.Ardından kapak,pw üzerinde başlayabilirsin.Konu başlıklarında veya arama kısmından istediğin sorunun cevabını alabilirsin.Takıldığın noktalarda da çekinmeden sorabilirsin.Unutmadan başlangıcın 'başaracağım' odaklı olsun.Forum başlığında da yazdığı gibi.İnanarak başla.Başarmadan önce inan.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön