Sorunumun sebebi nedir?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
Sorunumun sebebi nedir?
Meraba arkadaşlar 2 yıldır psi wheel çalışıyorum ama daha yapamadım neden bilmiyorum aslında kağıdın bir çok kez döndüğüne şahit oldum fakat hep kendime kesin rüzgardandır falan diyorum berkide gerçekten oluyodur ama gerçekten oluyosa neden artık rahatlıkla psi wheel in başına oturduğumda dönmüyor yani ben 2 senedir çalışıyorum ama hiç artık yapabiliyorum demedim önüne oturunca rahat kolay artık kolayca yapabileceğim bişey diyemedim artık 2.alıştırmna neyse onu araştıırıp ona geçmek istiyorum sabırsızsın diyebilisiniz ama tüm siteler 1 haftada cevap alırsınız diyor 2 sene için benim artık psi wheeli yapmam lazım sorun ne anlamıyorum bi çok kez arastırdım çok denedim her sıkıldığımda her sinirlendiğimde her üzüldüğümde hep çareyi onda buldum ben psi wheel yaparkeninternette yazan her yolu denedim onlarda yetmedi kendimce yeni şeyler denedim etrafında donen hortum düşünmek mi dersiniz onu vicudunuzdan bi yer gibi düşünmekmi dersiniz vb her şeyi denedim . ben sorunumun sabır olmasına olasılık veriyorum aslında çünkü internette yazan 15 dk veya 30 dk fakat ben taş çatlasın günde 8 dk civarı cevap almassam sıkılıyorum telekinezi için yapamadığım bi tek şey var kendimi tam olarak oraya veremiyorum yapanlar kendini nasıl ona yoğunlaştırıyorlar bir kaç öneriniz varsa sevinirim . çok yazdığım için kusura bakmayın çünkü bu siteye uzun zamandandır girip sizinle sorunlarımı paylaşmak istiyordum ama ne yazsam kabul etmedi şimdi kaydolunca sorunlarımın hepsini yazdım.. şimdiden teşekürler cevaplar için
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sorunumun sebebi nedir?
Dikkatimi çeken bir nokta oldu.Sıkıldığın,üzüldüğün ve sinirlendiğin vakitlerde pw çalışmaları yapıyorsun.Çalışmalarını daha rahat ve sakin olduğun bir vakitte yapmanı öneririm.Daha iyi verim alırsın.Başlamadan önce nefes egzersizleri yap.
Odaklanma ile ilgili soruna gelince onuda kısaca açıklıyayım.Odaklanma veya yoğunlaşma aynı düşünce üzerinde sabit durmak diye niteleyebiliriz.Örneğin pw yaparken kağıdın dönmesini düşünüyorsun diyelim.Bunu düşünürken kendini sıkma sakin ve rahat bir şekilde aynı düşünce üzerinde kal.Odaklanma bu demektir.Araya başka düşünceler koymadan aynı düşünce üzerinde sakin ve rahat bir şekilde kalmak demektir.İnancını yitirme.Başaracağına inanıyorum
Odaklanma ile ilgili soruna gelince onuda kısaca açıklıyayım.Odaklanma veya yoğunlaşma aynı düşünce üzerinde sabit durmak diye niteleyebiliriz.Örneğin pw yaparken kağıdın dönmesini düşünüyorsun diyelim.Bunu düşünürken kendini sıkma sakin ve rahat bir şekilde aynı düşünce üzerinde kal.Odaklanma bu demektir.Araya başka düşünceler koymadan aynı düşünce üzerinde sakin ve rahat bir şekilde kalmak demektir.İnancını yitirme.Başaracağına inanıyorum
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Sorunumun sebebi nedir?
çok teşekürler
-