Lucid Ruya'nın Gerçek Yüzü
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Lucid Ruya'nın Gerçek Yüzü
komediye bak başlık sitede kavga konu siber alemde kavgalar diye eklenmesi lazım bu sitede bol bol kavga edersiniz:)
samet sana katılıyorum burası tartışma yeri değil bilgi paylaşımı yeri
samet sana katılıyorum burası tartışma yeri değil bilgi paylaşımı yeri
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- Merlin
Haha ben senden çok önce üye oldum..Ben ddemmahum..Astral seyahat bölümü moderatörü :D..Emin olmadan konuşma tamam mı abicim?samet yazdı:Ayrıca da arkadaş(Merlin) benden sonra kayıt olmuş. Bana tabiri caizse caka satıyor. :D Sen yazdığın 51 iletiyi böyle millete sataşarak değil de doğru ve nesnel bilgiler paylaşarak yazsan dikkat çekme isteğini daha iyi yapmış olursun.
- Merlin
Hadi canım hangi okulmuş?Fen lisesi mi?samet yazdı:18 yaşında ama kendini çok büyük görüyor. İstersem ben de gayet kendimi övebilirim. Çünkü Türkiye'nin en iyi okul türünde okuyorum. Ama burada amaç parapsikoji alanında bilgi paylaşımı yapmak tartışmak değil.
- Merlin
Arkadaşlar sorusu olan varsa ilgilenirim..2 yıla yakındır bu işin içindeyim..Elimden geldiğince yardım ederim..Lütfen sadece internette duyduklarınızı gelip bana savunmayın..Şu ana kadar kaç kişiye yardım ettiğimi hatırlamıyorum..Sürekli msn veriyorum yardıma ihtiyacı olanlara..Tartışmak değil amacım..
-
- İletişim:
Evet Fen lisesinde okuyorum... Nazar etme ne olur çalış senin de olur ahahahaha
- kinetik_prens
gidin başka yerde münazara yapın akıl yaştamıdır baştamıdır die burası lusid rüya ile ilgili bi konu
bnm düşüncelerimi sorarsanız her gün gece uyuduğunuzda rüyanızı kontrol edin yeter çok ilgilenenlere tavsie xd
bn de yapıorm ara sıra yani sorarsanız eğer :D
bnm düşüncelerimi sorarsanız her gün gece uyuduğunuzda rüyanızı kontrol edin yeter çok ilgilenenlere tavsie xd
bn de yapıorm ara sıra yani sorarsanız eğer :D
İmza Yhok.
- whaki
samet, fen lisesi okudugun icin ovunuyor musun kendinle ? Fen lisesi okumak onemli degildir, onu layigiyle bitirebilmek onemlidir. Benim cogu sinif arkadasim 3. siniftan fen lisesini biraktilar, ve tm ye gectiler. Yani kazanmak onemli degil, basarili bi sekilde bitirmek onemli.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- Yeni Kullanıcı
Kardeş ben daha önceden çok lucid rüya gördüm fakat şimdi öğreniyorum burada öğrendim onların lucit rüya olması meğerse ben baya şanşlı birisiymisim lucit rüya görmüşüm ama dediğim gibi ben bu rüyaları görürken Bilmedne görüyordum şimdi ben bir apartmandan düşerken hissediyordum rüyamda kendimi sonra birden ama ben şuan rüyadayım ne olabilirki diyordum evet bunu diyordum ama sonrasını hatırlamıyorum meğerse bu lucid rüyaymış şimdi öğreniyorum ben bu rüyalardan ayda bir görüyorum ama istemeden görüyorum sence şanşlımıyım şanssızmıyım az bilgilendirirmisin :)?
- MasTerTeLeKiNeZi33
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
kesinlikle ve kesinlikle lucid rüyanın hiçbir zararı yoktur bizzat ben yapıyorum.
Hayatını boş boş yaşarsan hayatta olmanın ne anlamı kalır..
-