3. Denemem de dönmesi normal mi?
- Ertan41
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
3. Denemem de dönmesi normal mi?
Forumda yeni üyeyim birsürü yazı okudum yapan kişileri gördüm gaza geldim kapak çalışması yaptım sonra psi wheel denedim ve yavaş yavaş döndürdüm sonra arkadaşım bize geldi olaydan habersizdi bende ona haber vermeden kağıda odaklandım sadece gözümle döndürdüm yavaşca kağıdı gördü korkup gitti :D sizce hemen ellerim olmadan döndürmem normalmidir? 3.deneyişimdi
En son Admin tarafından 29 Mar, 23:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu başlığı içeriğe uygun olarak değiştirilmiştir. Lütfen konu başlıklarına içeriğe uygun seçmeye özen gösterelim.
Sebep: Konu başlığı içeriğe uygun olarak değiştirilmiştir. Lütfen konu başlıklarına içeriğe uygun seçmeye özen gösterelim.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: 3. Denemem de dönmesi normal mi?
Normaldir. Çünkü bana göre eller sadece beyni kandırıp enerji akışını sağlamak için gerekli olan şeylerdir. Ayrıca eğer buna yeni başladıysan, başkalarının yanında yapma! Bu ciddi bir mesele lütfen dikkat et.Ertan41 yazdı:Forumda yeni üyeyim birsürü yazı okudum yapan kişileri gördüm gaza geldim kapak çalışması yaptım sonra psi wheel denedim ve yavaş yavaş döndürdüm sonra arkadaşım bize geldi olaydan habersizdi bende ona haber vermeden kağıda odaklandım sadece gözümle döndürdüm yavaşca kağıdı gördü korkup gitti :D sizce hemen ellerim olmadan döndürmem normalmidir? 3.deneyişimdi
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- Ertan41
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Savaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Cinsiyetiniz: Kadın
Yanlış Bilmiyorsam Başkalarına göstermek yanlarında yapmak Kibire girer ve bu yüzden yapamazsın.
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
BEN BAŞKALARININ YANINDA ŞU AMAÇLA YAPIYORUM ONLARI BU SİTEYE YÖNELTİP TELEKİNEZİYE İNANMALARINI SAĞLAMAK YARIN KAŞIK BÜKÜCEM EĞER BÜKERSEM 40 kadar kişi bu siteye üye olucak bana şans dileyin beyler ve bildiğininz en iyi kaşık bükme taktiğini yazın
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Cinsiyetiniz: Kadın
Hadi bakalım :)inflames yazdı:BEN BAŞKALARININ YANINDA ŞU AMAÇLA YAPIYORUM ONLARI BU SİTEYE YÖNELTİP TELEKİNEZİYE İNANMALARINI SAĞLAMAK YARIN KAŞIK BÜKÜCEM EĞER BÜKERSEM 40 kadar kişi bu siteye üye olucak bana şans dileyin beyler ve bildiğininz en iyi kaşık bükme taktiğini yazın
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

-