Psi-wheeli döndürmek isteyip döndüremeyenler

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
Kullanıcı avatarı
Ertan41
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi-wheeli döndürmek isteyip döndüremeyenler

Okunmamış mesaj gönderen Ertan41 »

Biraz önce psi wheeli ellerimi kullanmadan bakarak tam tur döndürdüm hızlıca bilinç altınıza bu mesajı vermelisiniz örneğin ben biraz önce yaşadığım olayı anlatıyım; Yarın matematik sınavım vardı bende sınava çalışmak istiyordum ama psi wheeli bir kez daha döndürmek istedim dönmedi kaygıya kapıldım ve yapamadım sonra üzülüp kafamı çalışma masasına koydum ve kendi kendime "Psi wheeli tam tur bakarak döndüreceğim ve sonrada sınavıma çalışacağım" dedim odada hiçbir hava akımı yoktu yerimdende kıpırdamıyordum kafam hala masanın üstündeydi koluma kağıt çarptığını hissettim korktum sürekli oluyordu kafamı kaldırdım baktımki psi wheel halay çekiyor :D sonra psi wheel bir tur daha döndü ve odayı kontrol ettim hava akışı yoktu mutlu oldum şu an sınava çalışmadan bunları yazmak istedim arkadaşlar inanın ve bilincinize yerleştirin bunu umarım yardımım olur

Not:Pek sosyal biri değilimdir ve kimseye anlamatmadım daha bu yüzden içim içimi yemesin diye yazdım :D
Savaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Psi-wheeli döndürmek isteyip döndüremeyenler

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Anlatma! Çok güzel olmuş tebrik ederim. Kimseye anlatma dostum. Çünkü anlattığın an işler tersine gider. Bunu herkesin adına söylüyorum. Neredeyse herkeste böyle oluyor. Anlatma ve daha çok geliş. Kısa sürede ancak bu şekilde gelişebilirsin
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Psi-wheeli döndürmek isteyip döndüremeyenler

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

GEN-X yazdı:Anlatma! Çok güzel olmuş tebrik ederim. Kimseye anlatma dostum. Çünkü anlattığın an işler tersine gider. Bunu herkesin adına söylüyorum. Neredeyse herkeste böyle oluyor. Anlatma ve daha çok geliş. Kısa sürede ancak bu şekilde gelişebilirsin
Anlattığımız zaman nasıl bir etki bırakıyor bizde ?
What wasn't destroy you, leaves you broken instead