rüyamda gördükten sonra psi welli yapabiliyorum

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Yoo-Ra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Kadın

rüyamda gördükten sonra psi welli yapabiliyorum

Okunmamış mesaj gönderen Yoo-Ra »

meraba arkadaşlar.telekinezi hakkında daha önce de yazılar okumuştum ve denemeye kalkmıştım.fakat başarısızlıkla sonuçlanmıştı.bu yuzdende bırakmaya karar vermiştim.sanırım 7-8 ay sonra rüyamda 3 -4 kez üst üste lambaları patlattığımı , kaşık bükebildiğimi, uzaktaki bir nesneyi yanıma eyin gücüyle getirebildiğimi görmüştüm. öncelikle izlediğim filmlerden dolayı bu tür rüyaları ciddi almayıp önemsemiyordum fakat bir gün ders işlerken öylesine can sıkıntısından sayfanın ucuna odaklanmaya ve sayfaları döndürmeyi denedim tabi başarısız oldum derside dinleyemedim.2 gün sonra tekrar aynısını yaptım ama u sefer ellerim aşırı derecede karıncalanıyordu şaşırmıştım ellerim ağırlaşıyordu bunun üzerine evde tekrar denedim sadece ellerime odaklanıp tekrar hissetmeye çalıştım.daha sonra sağ elimden sol elime sol elimden sağ elime mıknatıs bir oyana birbu yana gidiyor gibiydi. araştırdım ve bunun psi ball olduğunu öğrendim. baya bir ilerlemişim meğerse. daha sonra psi welli döndürebilecekmiyim diye sabah uyandım uyanır uyanmaz iyice odaklandım ellerime ilk önce enerjiyi hissettim daha sonra kağıdı ellerimin arasına aldım ve yavaşca kıpırtılar meydana geliyordu.1 saatlık çalışmanın sonucunda yemin ederim ki dönüyordu ve çok şaşırmıştım. ayrıca videoya çekmek için elime telefonu aldım tek elle yapıyordum daha fazla hızlandı. çok şaşırdım. inanmazdım böyle şeylere. telefonu elimden bırakınca yavaşlıyordu.daha sonra aradan biraz zaman geçti tekrar denedim bu sefer ise sadece odaklanıp dön diye emir verince dönmeye başlıyordu. çok sevindim anneme göstericektim ama onun yanında yapamadım rezil oldum tek aşıma yapabiliyordum oysaki. anneme habersizce odama gelip beni izlemesini söyledim o da gördü çok şaşırdı. şimdi sıradaki teknik nedir? ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim :)

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: rüyamda gördükten sonra psi welli yapabiliyorum

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Bu çok güzel bir şey. Tebrik ederim.
Bundan sonra yapacaklarını sen seç. Ben sana levitasyon öneririm. Bana göre çok zevklidir. Tabii kişiden kişiye de değişmektedir. Siteye video atarsan çok iyi olur (Tabii varsa)
Fark ettiyseniz rüya sonucu tekrar hayatına inançlı bir şekilde girmiş. Kilit nokta Rüya: yani onları görmek. Rüya sırasında onun gerçek olarak görüyor, uyandığında inanmaya başlıyordun o zamanlar. Bence halada öyle tabii orası ayrı :) .
Bu bize büyük bir ipucu veriyor.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Techor
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen Techor »

Tebrık edıyorum. Su an kılıtlerını kırmıssın. Tavsıyem acele etmemen. Bır cam kabın ıcındeyken weeli doondurmeye calıs. Önce ellerınle sonra gozunle. Onu da yaptıktan sonra arkadasın dedıgı gıbı levitasyon olabilir. Ya da element kinezileriyle ugrasabılırsın -benim asıl alanım element kınezılerıdır-. Yardıma ıhtıyacın olursa da ulas bana.
Yardımcı olmaya ve yardım ıstemeye geldım..
Bana ulasın:
http://www.facebook.com/soydan.karakus.7
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Aynen Bende Rüya Sayesinde Bu İşlere Başladım Rüya Çok Önemli.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Yoo-Ra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

hepinize çok teşekkür ederim :) deneyeceğim

kanarya
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen kanarya »

ona bakarsan ben de ilk günden başardım elleri kullanma rüzgar yapıyolar kendini kandırıyorsun ben elleri kullanmadan başardım hemde 50cm uzaktaydım
Başarı,kolay elde edilmez.Emek ve çaba gerekir
Yoo-Ra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Haklısın onuda dusunmustum acaba ruzgarmı diye el kullanmadanda yapabiliyorum. Bide bir kac sorum daha olucak asırı derecede bas agrım oluyo bazende basım felan donuyo bu normal midir ? Kendi yasam enerjimizden felan mı gidiyo ? Bide psi welli dondurmeyi bıraktıgımız zaman ellerimizdemi kalıyo enerji :D kusura bakmayın yeniyim sorularım sacma gelebilir
Kullanıcı avatarı
GEN-X

Yoo-Ra yazdı:Haklısın onuda dusunmustum acaba ruzgarmı diye el kullanmadanda yapabiliyorum. Bide bir kac sorum daha olucak asırı derecede bas agrım oluyo bazende basım felan donuyo bu normal midir ? Kendi yasam enerjimizden felan mı gidiyo ? Bide psi welli dondurmeyi bıraktıgımız zaman ellerimizdemi kalıyo enerji :D kusura bakmayın yeniyim sorularım sacma gelebilir
Soruların saçma değil kesinlikle. Doğayı yeni tanıyan bir çocuğun sorularına benziyor. Yani zekice!
Bak psi-weel sırasında enerjiyi eline yönlendirdiğin için onu bıraktığında kaybolur. Ayrıca baş ağrısı ve dönmesi normaldir. Geçer zamanla.
Dostum riyadan sonra yapabilmen gerçekten ama gerçekten mükemmel şeyler Anlatıyor aslında.

#BaŞaRıYaKıN
kanarya
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen kanarya »

baş ağrısı çok normal baş dönmesi de öyle dönen bişeye bakınca başımız döner tabiki
:)
Başarı,kolay elde edilmez.Emek ve çaba gerekir
Kullanıcı avatarı
GEN-X

kanarya yazdı:baş ağrısı çok normal baş dönmesi de öyle dönen bişeye bakınca başımız döner tabiki
:)
Aslında bu dönen bir şeye baktığımız için değilde biraz odak sorunlu bir durum.

#BaŞaRıYaKıN