Telekinezi

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

inflames yazdı:haklısın genx ama kepçeyi bükebilir miyim inançlıyım ama kepçe de hani :DD::D yeni başladım ya o yüzden soruyom biliyorum imkansız diye bir şey olmadığını ama ben yapabilir miyim bilmiom çay kaşığını bile 40 dakikada 2 3 cm zor oynattım
Yaparsın. Yaparsın. Yaparsın.
Bak dostum; Bir filmde görmüştüm. Bir kişi kendi yapacaklarına, yaptıktan sonra baktığında zamanında imkansız dediklerini yapıyordu. Psi-weel dönüyorsa, çay kaşığıda bükülür, kepçede bükülür. Aslında kepçe dememin anlamını kaşığı denerken anlarsın.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

gen x benle irtibatı koparmazsan güzel olur çok faydalı bilgiler veriyosun benim için. şunu biliyorsan söyler misin çakra açma olayı varmış telekinezi çakra açınca daha kolay yapılıyormuş çakra nasıl açılıyor araştırdım burda ve internette nefes al falan diyorlar hiç bir şey olmadı. bi de kaşık bükmeden sonra (6 ay yada 1 yıl sonra) eşyaları hareket ettirmeye çalışssam kötü mü olur yoksa ondan önce psi ball gerekli mi bir de bunun açıklarsan sevinirim :D bak gülüyorum :D :D :D :D :D :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
GEN-X

inflames yazdı:gen x benle irtibatı koparmazsan güzel olur çok faydalı bilgiler veriyosun benim için. şunu biliyorsan söyler misin çakra açma olayı varmış telekinezi çakra açınca daha kolay yapılıyormuş çakra nasıl açılıyor araştırdım burda ve internette nefes al falan diyorlar hiç bir şey olmadı. bi de kaşık bükmeden sonra (6 ay yada 1 yıl sonra) eşyaları hareket ettirmeye çalışssam kötü mü olur yoksa ondan önce psi ball gerekli mi bir de bunun açıklarsan sevinirim :D bak gülüyorum :D :D :D :D :D :D
Yok ne koparması. Aksine daha da güçlendirmek için elimden geleni yaparım.
Aslında Evet çakra açma olayı, telekinezi de önemli bir yere sahiptir. Çakra asıl olarak manyetik alanı kontrol, enerji akımlarını düzenlemek üzerine yaratılmış noktalardır. Okuduğun nefes tekniklerini ne kadar uyguladığın, Trans haline girmeni belirler. Tabii birde ne tür teknik uyguladığın. Bir nefes tekniği vereyim onu uygula. Süreyi de sen belirle.
Kendini en rahat hissettiğin bir yere geç. Eğer aşırı seste rahatlıyorum diyorsan herhangi bir yerden aşırı müzik aç veya ses gelmesi pencere-kapı ne varsa aç. Kısaca kafan nerede rahatsa oraya geç.
İlk başta 2 saniye nefes al. 2 saniye tut. 2 saniye ver. 2 saniye almadan bekle. Sonra tekrar 2 saniye al. 2 saniye tut. 2 saniye ver. 2 saniye bekle (almadan.) ve böyle devam et. Yapabildiğin kadar yap. Eğer buradan konsantrasyonunu arttırmak istiyorsan; 100 kere yap. Sayarak. (Zor olduğu, odak istediğini göreceksin ve Şunu söyleyeyim: İnanılmaz Konsantrasyon Arttırır. Hatta ilerde SüperTrans'a bile dahil olabilir.)
Ama sen sadece rahatlamak, çakra açmak istiyorsan bunu devam et. Kendinden geçeceksin belli bir süre sonra. Uyku moduna yaklaşıp beynin çoğu açık programı (Düşünceleri) Kapatacak. Pc'deki görev yöneticisini çalıştırmış olacaksın bir nevi. Bu uygulamayı bir günde 2 sefer yaparsan (Özellikle sabahı şiddetle tavsiye ederim.) Çakran, Konsantrasyonun, Odağın, Farkındalığın gelişir. 2.Güne hissetmeye başlarsın. Düşüncelerinde daha akıcı olur ve galiba en önemlisi, SüperTrans'a zemin hazırlamış olursun.
:) Hadi kolay gelsin.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
inflames

vaov (müzik çalarrr) güzelmiş bu :D yürürken yapsak olur mu rüzgarlı havada falan :D söyledikelrin için teşekkür ederim bu arada
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
GEN-X

inflames yazdı:vaov (müzik çalarrr) güzelmiş bu :D yürürken yapsak olur mu rüzgarlı havada falan :D söyledikelrin için teşekkür ederim bu arada
Yol tehlikeli değilse olur tabi ki. Önce can güvenliği. :)
Bu arada rüzgarlı hava dedin ya.. Gerçekten kara bulutlu (Yağmur yağmayan) ve birazda rüzgarlı, arabaların geçmediği bir yolda kapşonlu ile gezmek... Yine hayal. :) Bunlardır zaten insanı ayakta tutan. :)

#BaŞaRıYaKıN

Kullanıcı avatarı
inflames

yaptım nefes çalışmasını çok iyi geldi ama bunu yaptıktan sonra uykum geldi mayıştım :D bi sorum daha var bu nefes çalışmasdını yaparken gözlerin kapalı olması şart mı ben bu telekinezi işine başlamadan önce gözüm açık hayal bile kuruyordum beynim dershaneye giderken bunları düşünüyordu ama ayaklarım dershaneye gidiyordu hem ayakta hem de yürürken olur bence bu çalışma
Kullanıcı avatarı
GEN-X

inflames yazdı:yaptım nefes çalışmasını çok iyi geldi ama bunu yaptıktan sonra uykum geldi mayıştım :D bi sorum daha var bu nefes çalışmasdını yaparken gözlerin kapalı olması şart mı ben bu telekinezi işine başlamadan önce gözüm açık hayal bile kuruyordum beynim dershaneye giderken bunları düşünüyordu ama ayaklarım dershaneye gidiyordu hem ayakta hem de yürürken olur bence bu çalışma
Her an yapabilirsin evet. Ayrıca gözler kapalı yaparsan bir durumun içine daha kolay girilir. Benim tahminime göre gözler kapalı olduğu zamanlar yapılan nefes tekniklerinde Biokinezi, Astral'ın gelişiyor. (daha yoğun olarak) Diğer bir şekilde ise Konsantrasyon gelişiyor. Ayrıca SüperTrans da nefes teknikleri sadece bir teknik. Gelişim için. SüperTrans bambaşka yani enerji çıkışı. Bir nevi zamansız hız formülü gibi düşünün.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
inflames

habire bakıyordum cevap yazıon mu diye :D şey süpertrans ani güç çıkışı mı yoksa başka bir şey mi çünkü başka bir şey ise ben konudan tamamen sapmışım :D
Kullanıcı avatarı
GEN-X

inflames yazdı:habire bakıyordum cevap yazıon mu diye :D şey süpertrans ani güç çıkışı mı yoksa başka bir şey mi çünkü başka bir şey ise ben konudan tamamen sapmışım :D
Ani güç çıkışı diyebiliriz.

#BaŞaRıYaKıN
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Çakrası zerre oynamıyorken,masayı havalandıran kardeşler var,unutun chakrayı.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN