Sonuna Kadar Katılıyorum Çok Güzel Yazmışsın EmRe67 Ellerine Sağlık :)EmRe67 yazdı:Bak pw başlangıçlar içindir Pw-Kapak Çalışması bunlar başlangıç içindir yeni başlayan bunlara 1 hafta çalışsa .. 2. hafta başarılıda olsa başarısızda olsa kaşık bükse , kalemi oynatmaya çalışsa başaramasa bile dakikalarca saatlerce çalışsa emin ol başaracaktır. tabi bunu yapan fazla yok çünkü bunu yapabilenin inançlı ve azimli olması gerekir şuan kendi adıma konusursam reelde sorunlarım var zaman ayıramıyorum bazense üşeniyorum fakat yabancıların azimi daha fazla çok istekli inançlı ve azimli olarak çalışıyorlar ve başarıyorlar yine kendi adıma konusayım ben açıkcası inançlıyım fakat azimimde var ama üşengeçlik ve zaman bizler için önemli ... çok çalışan kazanır ama tabi az çalışıp başaranda olabilir tamamen size bağlı ve odaklanmayı yapabilen bana göre rahatça yapabilir yine kendi adıma konusayım Bana göre odaklanmak çok önemli biz odaklansak herşeyi oynatabiliriz herşeyi yapabiliriz .. işte bu odaklanmada PW-Kapakla olacak iş yani yeni başlayan birisi 1 hafta çalıştı başarılı oldu kimisi 1 ay 2 ay bilemedin 5 ay çalıştı başarılı başarısız oldu ama yinede inancını yitirmediyse bu azimdir evet nese uzatmıyım ...
Telekinezi İle İlgili Düşüncelerim
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi İle İlgili Düşüncelerim
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Tabiki. Aslında sormak istediğimi net soramadım sanırım . Şöyle anlatayım ; statik elektrik meselesini açmamın sebebi bende çok fazla birikmesinden gelir. Elektriği topraklama vs boşaltıyorum fakat kısa zaman içinde eski çekimi geri alıyorum. Hani hiç hissettiniz mi bilmiyorum ama vücudumda bir akımın dolaştığını hissediyorum batmaları karıncalanmaları sıcaklığı gibi.GEN-X yazdı:Kesinlikle. Statik elektrik sadece bir araçtır. O bizi fazla ilgilendirmiyor. Biz düşündükten sonra enerji isterse rüzgar halinde gitsin ister akım halinde fark etmiyor. Siz yapmak istediğinize odaklanın.geller yazdı:Hayır.Statik elektriği unutup,çalışmalara odaklanın.
Konuya dönecek olursam ; telekinezi çalışmalarına başladım , inancımda eksilme olmadı , deniyince bazen oluyor bazen çok sıkıyorum kendimi olmuyor ama denemeye devam . Soru: Bir çalışma içerisindeyken vücudumda biriken statik elektriğin çalışmama yararı/zararı olur mu ? Etkisi olur mu ? Hani zararlıysa ona göre düzenli topraklama yapıcam :)
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Önemli değil ya çok yazardım fakat yani kısa ve öz olmasını isterim ben herşeyin :D
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
- GEN-X
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Anladım. Öncelikle telekinezi çalışması yaparken kendinizi sıkmayın. Aslında sıkmak: Enerji'yi tutmak (Salmamak) demektir.Esqie yazdı:Tabiki. Aslında sormak istediğimi net soramadım sanırım . Şöyle anlatayım ; statik elektrik meselesini açmamın sebebi bende çok fazla birikmesinden gelir. Elektriği topraklama vs boşaltıyorum fakat kısa zaman içinde eski çekimi geri alıyorum. Hani hiç hissettiniz mi bilmiyorum ama vücudumda bir akımın dolaştığını hissediyorum batmaları karıncalanmaları sıcaklığı gibi.GEN-X yazdı:Kesinlikle. Statik elektrik sadece bir araçtır. O bizi fazla ilgilendirmiyor. Biz düşündükten sonra enerji isterse rüzgar halinde gitsin ister akım halinde fark etmiyor. Siz yapmak istediğinize odaklanın.geller yazdı:Hayır.Statik elektriği unutup,çalışmalara odaklanın.
Konuya dönecek olursam ; telekinezi çalışmalarına başladım , inancımda eksilme olmadı , deniyince bazen oluyor bazen çok sıkıyorum kendimi olmuyor ama denemeye devam . Soru: Bir çalışma içerisindeyken vücudumda biriken statik elektriğin çalışmama yararı/zararı olur mu ? Etkisi olur mu ? Hani zararlıysa ona göre düzenli topraklama yapıcam :)
İnancınızda eksilme olmaması çok iyi olması gereken bu. Bizim yaptığımız her telekinetik uygulama, aslında beyinden çıkan enerji dalgaların, istek doğrultusunda belirlenen hedefe gitmesidir. Yani vücudunuzda ki statik elektrik bunu fazla etkilemez. Bence statik elektrik'in telekineziye sokulmuş olmasının sebebi, Telekinezi uygulayanların, başkalarınında inanmasını sağlamak için bilimsel yollarla açıklama çabasıdır. Bunu aslında deneyebilirsiniz. Mesela bir gün daha fazla elektrik yüklenin belirlediğiniz bir yöntemle uygulama yapın. Başka bir gün topraklama sonrası aynı uygulamayı yapın ve farkları görün. Zaten düşündüğümüzde Statik elektriğin havada uzun yolculuklar yapması mantıksızdır. İllaki bir enerji ile bunu denk tutmak gereksiz. Siz inançla çalışmalarınıza devam edin. Denemek isterseniz de dediğim gibi deneyebilirsiniz.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
pw de ne?
bizim için PB var asıl telekinezi onla yapılır <3 <PB3 <3
bizim için PB var asıl telekinezi onla yapılır <3 <PB3 <3
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- GEN-X
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bence en güzeli araba kaldırmak. Hatta bina havaya uçurmak daha güzel.. :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- end_bender
KatılıyorumGEN-X yazdı:Bence en güzeli araba kaldırmak. Hatta bina havaya uçurmak daha güzel.. :)
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- kleo26
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
İngilizce sayfa atarsanız çevirebilirim.
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
- end_bender
Bu teoriyi GEN-X Adlı arkadaşımız buldu. Yani Başka yerden alıntı değil ;)kleo26 yazdı:İngilizce sayfa atarsanız çevirebilirim.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- kleo26
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Yahu abi bana şunun kanıtlarıyla ilgili bir link atın.end_bender yazdı:Bu teoriyi GEN-X Adlı arkadaşımız buldu. Yani Başka yerden alıntı değil ;)kleo26 yazdı:İngilizce sayfa atarsanız çevirebilirim.
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
-