Rüyada Zaman Yolculuğu
rüyada zaman yolculuğu, rüyada zaman, zaman yolculuğu, lucid rüya, bilinçli rüya
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Rüyada Zaman Yolculuğu
Rüyada Zaman Yolculuğu
Arkadaşlar, ben Lucid Rüya ile gerçekten son zamanlarda fazla ilgilenmeye başladım ve çoğu zaman oldu da... Bir gün rüyamda zaman yolculuğu yapmayı denemeye karar verdim, çünkü çoğu kişi Lucid Rüyada bunu yapmış :). Her neyse internette okuduğum bir tekniği denemeye çalıştım. Bir saatin önüne geçip saatin geriye doğru gittiğini düşünmeye başladım.
Gerçekten gidiyordu da ama zamanda yolculukla ilgili hiç bir şey olmadı :P. Sanırım Fiziksel olarak Saat'i etkiledim. Diğer teknikleri denemeye başladım 4-5 Denemeden sonra bir kez sanki yapmış gibi hissettim. Sonra bulunduğum ortamdaki yani rüyamda bulunduğum yerde olan herşey 2-3 saniye geçip tekrarlanıyordu sadece ben serbest ve hareket edebiliyordum 2-3 tekrarlanmadan sonra rüyamdan uyanıyordum. Sanırım bu konuda ilerleme kaydediyorum Umarım bir gün zaman yolculuğuda yaparız tabi rüyada :p.
Arkadaşlar, ben Lucid Rüya ile gerçekten son zamanlarda fazla ilgilenmeye başladım ve çoğu zaman oldu da... Bir gün rüyamda zaman yolculuğu yapmayı denemeye karar verdim, çünkü çoğu kişi Lucid Rüyada bunu yapmış :). Her neyse internette okuduğum bir tekniği denemeye çalıştım. Bir saatin önüne geçip saatin geriye doğru gittiğini düşünmeye başladım.
Gerçekten gidiyordu da ama zamanda yolculukla ilgili hiç bir şey olmadı :P. Sanırım Fiziksel olarak Saat'i etkiledim. Diğer teknikleri denemeye başladım 4-5 Denemeden sonra bir kez sanki yapmış gibi hissettim. Sonra bulunduğum ortamdaki yani rüyamda bulunduğum yerde olan herşey 2-3 saniye geçip tekrarlanıyordu sadece ben serbest ve hareket edebiliyordum 2-3 tekrarlanmadan sonra rüyamdan uyanıyordum. Sanırım bu konuda ilerleme kaydediyorum Umarım bir gün zaman yolculuğuda yaparız tabi rüyada :p.
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Lucid Rüya'da Zaman Yolculuğu
Benim merak ettiğim rüyada değilde astral seyahat sırasında zaman yolculuğu yapılabilirmi
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Teori olarak yanlış bir defa. Arkadaşlar daha halen lucid i kavramadan hakkında teori üretmeyin. Lucid rüya yapıyorum diyen biri rüyasında istediğini yapıyor demektir. Ama bu tamamen beyninde gerçekleşen sanal bir görüdür. Yani bizim gerçek dünya dediğimiz ortamla bağlantısı yoktur. Rüyada zaman yolculuğu yaparsın ama bu senin kurguladığın bir hikayeden öteye gidemez. Sonuç olarak gerçeklikle bağlantısı yoktur.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
ozzy ama bazı kişiler mesela lücid rüyada kolunun ateşte yandığını görünce uyanıyor uyandığında bir bakıyor kolu yanmış belki de gerçek hayata etki ediyordur ama bu üzerinde düşünülmesi gerekilen bir konu ama gerçek hayata etki etmez fikrine katılmıyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Lucid rüya kavramını anlamamışsınız derken bunu kastediyordum işte... Lucid yapan bir insana rüyasında o istemeden hiçbirşey zarar veremez. Söylediğin olayda fiziksel olarak imkansız. Verdiğin örnekte "rüyasında"(lucid rüyada değil bak normal rüyada) kolunun yandığını gören bir kişi acıyı hisseder ama uyandığında o bölgede fiziki herhangi bir iz olmaz. Beyin hayal ile gerçeği ayırt edemez. Acıyı da bu nedenle hissediyorsun. Yani bunu şey gibi düşün; bozuk olan bir buzhanede, bozuk olduğunu bilmeyen kişilerin mahsur kalıp donarak ölmesi gibi. Burada beynin inanması etkin rol oynuyor. Arkadaşın teoriside rüyada da olsa gerçekten geleceğe gidip onunla alakalı görüler algılamak üzere. Böyle bir durum lucid rüya kavramının dışına çıkar.inflames yazdı:ozzy ama bazı kişiler mesela lücid rüyada kolunun ateşte yandığını görünce uyanıyor uyandığında bir bakıyor kolu yanmış belki de gerçek hayata etki ediyordur ama bu üzerinde düşünülmesi gerekilen bir konu ama gerçek hayata etki etmez fikrine katılmıyorum
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
hyr acı beyne bağlı ama bildiğin kolu tutuşup elbisesi yanıyor araştırdım internette böle çok olay var
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- kleo26
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
lucid rüya bu demek değil onu demek istiyor.inflames yazdı:hyr acı beyne bağlı ama bildiğin kolu tutuşup elbisesi yanıyor araştırdım internette böle çok olay var
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
-