KİŞİLERİ İKNA ETME YÖNTEMİ 1. yazı

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

KİŞİLERİ İKNA ETME YÖNTEMİ 1. yazı

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

Yolda giden birine patronum arıyacak eğer ararsa hasta olduğumu ve işe gelemeyeceğimi söyler misiniz? diye sorduğunuzda okkalı bir hayır cevabını yersiniz. Onun yerine kafede oturdunuz diyelim birine çantama gözkulak olur musunuz lavaboya kadar gidiyorum deseniz tabiki evet diyecektir.bunu dedikten sonra ona dersiniz bir arkadaşımız parti düzenledi o yüzden işi kaytardım falan gibisinden hafifi yakınlaşmanın ardından patronun arıyacağını ve ona " ben onun ev arkadaşıyım şu an hasta işe gelemiyecek" demesini rica ettiğinizde cevapları genellikle evet olur. Bir TV programından alıntı yaptım şimdi onlar daha da ileri gidicek şöyle:

kız:eşimle evleniceğiz beni izmir havalanında bekliyor çok heyecanlıyım (telefon çalar) patronum arıyor eğer diğer telefondan nişanlım ararsa cevaplar mısın?
cafedeki herhangi biri:Tabiki ................................................... (telefon çalar) ve o cevaplar cevapladığında kızın nişanlısının adı tarık olsun tarık'ın evlenmek istemediğini ve ayrılmak istediğini söyler. ve bu haberi nişanlısına söylemesini ister(telefon kapanır).......................cafedeki kişinin evet demekten başka yolu yoktur. ve eninde sonunda kız geldiğinde ona nişanlın seninle evlenmek istemeyip senden ayrıldı der.

BURDAKİ OLAY ŞU EĞER BİR KİŞİYE DİREK OLARAK NİŞANLIMDAN AYRILIYORUM ONA TELEFONLA BU HABERİ BİLDİRİR MİSİN DEMESİNİ İSTERSENİZ HAYIR CEVABINI ALIRSINIZ AMA KÜÇÜK BİR İYİLİK İSTEYİP GERİSİNİ BAĞLANTI KURARSANIZ ÇOK BÜYÜK İYİLİKLERİ BİLE YAPTIRTABİLİRSİNİZ.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: KİŞİLERİ İKNA ETME YÖNTEMİ 1. yazı

Okunmamış mesaj gönderen geller »

çok alakasız,yöntem bile değil,ama yöntem istersen nette seminerler var,araştır.umarım faydalı olur.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Daha doğrusu BİLİNEN bir şey.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
inflames

bilinen bir şey ama hiç uygulanmayan bir yöntem ve bilinmesine rağmen başarı oranı yüksek bir yöntem
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

Nezaket diyebilirsin kısaca.
What wasn't destroy you, leaves you broken instead

Kullanıcı avatarı
inflames

şöyle küçük isteklerden bağ kurarak büyük istekleri yaptırmak