KİŞİLERİ İKNA ETME YÖNTEMİ 1. yazı
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
KİŞİLERİ İKNA ETME YÖNTEMİ 1. yazı
Yolda giden birine patronum arıyacak eğer ararsa hasta olduğumu ve işe gelemeyeceğimi söyler misiniz? diye sorduğunuzda okkalı bir hayır cevabını yersiniz. Onun yerine kafede oturdunuz diyelim birine çantama gözkulak olur musunuz lavaboya kadar gidiyorum deseniz tabiki evet diyecektir.bunu dedikten sonra ona dersiniz bir arkadaşımız parti düzenledi o yüzden işi kaytardım falan gibisinden hafifi yakınlaşmanın ardından patronun arıyacağını ve ona " ben onun ev arkadaşıyım şu an hasta işe gelemiyecek" demesini rica ettiğinizde cevapları genellikle evet olur. Bir TV programından alıntı yaptım şimdi onlar daha da ileri gidicek şöyle:
kız:eşimle evleniceğiz beni izmir havalanında bekliyor çok heyecanlıyım (telefon çalar) patronum arıyor eğer diğer telefondan nişanlım ararsa cevaplar mısın?
cafedeki herhangi biri:Tabiki ................................................... (telefon çalar) ve o cevaplar cevapladığında kızın nişanlısının adı tarık olsun tarık'ın evlenmek istemediğini ve ayrılmak istediğini söyler. ve bu haberi nişanlısına söylemesini ister(telefon kapanır).......................cafedeki kişinin evet demekten başka yolu yoktur. ve eninde sonunda kız geldiğinde ona nişanlın seninle evlenmek istemeyip senden ayrıldı der.
BURDAKİ OLAY ŞU EĞER BİR KİŞİYE DİREK OLARAK NİŞANLIMDAN AYRILIYORUM ONA TELEFONLA BU HABERİ BİLDİRİR MİSİN DEMESİNİ İSTERSENİZ HAYIR CEVABINI ALIRSINIZ AMA KÜÇÜK BİR İYİLİK İSTEYİP GERİSİNİ BAĞLANTI KURARSANIZ ÇOK BÜYÜK İYİLİKLERİ BİLE YAPTIRTABİLİRSİNİZ.
kız:eşimle evleniceğiz beni izmir havalanında bekliyor çok heyecanlıyım (telefon çalar) patronum arıyor eğer diğer telefondan nişanlım ararsa cevaplar mısın?
cafedeki herhangi biri:Tabiki ................................................... (telefon çalar) ve o cevaplar cevapladığında kızın nişanlısının adı tarık olsun tarık'ın evlenmek istemediğini ve ayrılmak istediğini söyler. ve bu haberi nişanlısına söylemesini ister(telefon kapanır).......................cafedeki kişinin evet demekten başka yolu yoktur. ve eninde sonunda kız geldiğinde ona nişanlın seninle evlenmek istemeyip senden ayrıldı der.
BURDAKİ OLAY ŞU EĞER BİR KİŞİYE DİREK OLARAK NİŞANLIMDAN AYRILIYORUM ONA TELEFONLA BU HABERİ BİLDİRİR MİSİN DEMESİNİ İSTERSENİZ HAYIR CEVABINI ALIRSINIZ AMA KÜÇÜK BİR İYİLİK İSTEYİP GERİSİNİ BAĞLANTI KURARSANIZ ÇOK BÜYÜK İYİLİKLERİ BİLE YAPTIRTABİLİRSİNİZ.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: KİŞİLERİ İKNA ETME YÖNTEMİ 1. yazı
çok alakasız,yöntem bile değil,ama yöntem istersen nette seminerler var,araştır.umarım faydalı olur.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Daha doğrusu BİLİNEN bir şey.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- inflames
bilinen bir şey ama hiç uygulanmayan bir yöntem ve bilinmesine rağmen başarı oranı yüksek bir yöntem
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Gipsy Danger_X3
- Yaşadığınız İl: 70 Karaman
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Nezaket diyebilirsin kısaca.
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
- inflames
şöyle küçük isteklerden bağ kurarak büyük istekleri yaptırmak
-