Ben bu telekinezi iişine önceden başlamıştım 1 hafta sonra bi nedenle yapmadım neyse ben yine başlamaya karar verdim başlamaya karar verdiğim gün olan bi olay :
Şimdi ben bi sitedeyim. 2 tane kapısı var biri baya uzak diğeri yakın benimde acelem var uzak kapıya baktıkca bu taraftan diye bi ses duyuyorum yakın kapıya baktıkca ordan gitme diye bi ses duyuyorum kafama takmadım ve yakın kapıya gittim. Fakat gitmesem daha iyidi kapı kapalıydı ve o yüzden geç kaldım.
Biliyorum bu çok tuhaf değil.
2. Olay :
Şimdi ben arjentin - bosna hersek maçını izlerken uyuya kalmışım uykumda arjantinin 2-1 yendiğini gördüm messinin bi gol daha attığını gördüm zaten ilk golu görmüştüm neyse 2. golüde gördüm neyse uyandım saat baya bi geç olmuş kalktım yerime yattım. Hiç kafama takmamışdım sonra maçın özetine bi bakdım arjantin 2-1 yenmiş 2. golüde messi atmıştı bu ne olabilir ?
Başıma gelen iki olay
Moderatör: Sai
- MrChocolate
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Başıma gelen iki olay
Dünya'nın En Güçlü Şeyi Beyindir. Her şey onla yapılır ...
Chi Power
Chi Power
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Başıma gelen iki olay
2. olayı açıklıyayım
1-eğer evde senden başka izleyen varsa o bağırarak messinin gol attığını söylemiş ve bu da seniin kafanda kalmış olabilir(bu mantıklı değil biliyorum)
2-televizyon izlerken uyuya kaldım dedin demekki televizyon açıktı.ve sen uyuyunca messinin gol attığını görmesen de duydun. bu bilinçaltına işlemiş olabilir ve sen de o yüzden o rüyayı görebilirsin
1-eğer evde senden başka izleyen varsa o bağırarak messinin gol attığını söylemiş ve bu da seniin kafanda kalmış olabilir(bu mantıklı değil biliyorum)
2-televizyon izlerken uyuya kaldım dedin demekki televizyon açıktı.ve sen uyuyunca messinin gol attığını görmesen de duydun. bu bilinçaltına işlemiş olabilir ve sen de o yüzden o rüyayı görebilirsin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrChocolate
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Evde izliyen biri yoktu ama 2 olabilir sağol
Dünya'nın En Güçlü Şeyi Beyindir. Her şey onla yapılır ...
Chi Power
Chi Power
- FireManager
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
2.nin açıklaması çok kolay televizyonun başında uyuyua kaldıysan televizyonun sesi rüyanla birlesmis olabilir yani televizyonun sesine göre rüya görmüşsündür . 1. açıklayamadım uyduruyorda olabilirsin.
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
1.si psikolojik de olabilir illaki uyduruyon diyemeyiz ama snaa öyle gelmiş olabilir bence
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-