Yardım - Telekinezide yaş sorunu.

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Ahmet Uncu
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Yardım - Telekinezide yaş sorunu.

Okunmamış mesaj gönderen Ahmet Uncu »

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni geldim. Bu işlere çok meraklıyımdır benimde bir yeteneğim olmasını isterim. Yardımlarınız ve kolay teknikler ile inşallah bende birşeyler başaracağım.

Sorum şu ; Telekinezi vb. olaylarda yaş sorunu varmı?

13 yaşındayım bu birşeyleri engeller mi?

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yardım - Telekinezide yaş sorunu.

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim.Telekineziyi yaş engellemez korkma :)
Telekinezide gelişmek istiyorsan hergün düzenli olarak çalışman gerekli.
Sana bir program veriyim istersen ona göre yap istersen üstüne bişey katarak kendin program yapabilirsin.
Günde 5 saat uyu düzenli bi şekilde sabahları 5'te kalkıp çalışmalara başlıyabilirsin evde herkez uyurken daha rahat çalışırsın.
Aşağıdaki linten enerji meditasyonu konuma bakabilirsin ve hergün 15 dakika meditasyon yap ardından 10 dakika kapak çalışması yap.
telekinezi-teknikleri/enerji-meditasyonu-t7523.html
Kapak çalışmasınıda pet şişeler oluyor ya içme suları onların mavi kapağını al masaya içi sana bakıcak şekilde koy ve 10 dakika o kapağın içindeki çıkıntıya odaklan konsantreni artır böyle düzenli olarak 1 hafta çalış faydasını görüceksin.
Telekinezide psi-wheel, pipet felan var birde çalışma olarak ama sana tavsiyem 1 hafta meditasyon ve kapak çalıştıktan sonra psi wheel'e başla
Neden diye sorucak olursan özellikle yeni başladığın zaman gücün yeni açığa çıkıyor ve arada yapamama gibi durumlar oluyor normaldir ama inancın kırılmasın.
Zaten o 1 haftadan sonra odadaki lambalar titriyebilir daha iyi çalışabilirsin.
Ellerinde karıncalanma felan hissediceksin doğal bişey bazen enerji sancıları çekiceksin ama korkma onlar enerji çıkış sancıları zamanla herşey yerine oturucak.
Daha sonra ellerinde itme çekme kuvveti hissedebilirsin buda doğal bişey.
Kapak çalıştıkça olaya bakış açın değişicek düşünce sistemin değişicek ve imajinen güçlenicek.
2.hafta psi wheel çalış psi wheelde kontrol sağladıktan sonra pipet çalışmasına geç onuda 1 hafta yap bu arada meditasyon ve kapak çalışmasınıda yapmayı unutma daha birçok uygulamayı kendin uydurabilirsin hayal gücüne kalmış birde aşağıda bir konum daha var.Verdiğim linkteki konuları okumanı öneririm birde forumda konuları gez bilgi edin.
telekinezi-teknikleri/basarisizlik-ve-b ... t7541.html

Başka sorun olursa çekinmeden sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.