Telekinezi ve ayak sesleri -- Lütfen yardım edin !

Moderatör: Sai

xiydirec
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi ve ayak sesleri -- Lütfen yardım edin !

Okunmamış mesaj gönderen xiydirec »

Arkadaşlar yeniyim ve 3 yıldır yazmadım sorunumu yazcam.Diğer hocalarda veya doktordur bulamadım.Bu arada 17 yaşımdayım.Erkeğim.
BURDA SÖYLEDİKLERİM HEPSİ DOĞRUDUR.YALAN VEYA ABUK SABUK YORUM YAPCAKSANIZ YAPMAYIN! :(

3 sene önce paranormal activy izlemiştim ve bundan etkilenmiştim.Acaba astral seyah gerçekmidir diye internette araştırdım.Sonra metafizik ve alt dallarını gördüm telekineziye başladım.Benim annem reiki hocası tüm eğitimlerini almış.Bilmiyorum belki onlada ilgilidir.Sonra iyi güzel herşeyi yaptım ilk psi - well başladım.İlk başlamamda biraz döndü.İşte 2 hafta devam ettim hergün.Bilmiyorum salaklığımdandır kardeşimede denemesini söyledim o benden 5 yaş küçük ve ilk denemesinde harbiden 2 haftada yaptımı yaptı.Herşey normal miş gibi davrandım.Akşamlar afedersinizde birisi rüyamda benim bir yerlerime dokunuyordu yani bildiniz tecavüz ediyordu yeminlen hissediyordum ama vücudumu kontrol edemiyordum O.o.Akşamları kapımı kilitlemeye başladım artık.Akşam arkam boştaydı yani önüm duvara dönüktü.Ve kapının diğer tarafında ayak sesleri geldi.İlk kardeşimdir dedim nede olsa bana arkadan daha yaklaşan olmadı.6. hismidir siz ne diyorsanız diyin arkamda birinin olduğunu hissediyorum.Sonra ayak sesleri kapının iç tarafında devam etti.Kardeşim bana şaka yapcak yatıyor numarası yapimde şunu korkitim dedim.Ve bekledim,uyumuş numarası yaptım.Sonra ayak sesleri yanıma geldi durdu bekledi...Sonra balkon kapısından bir tane geldi hızlıca yanıma sonra sağdan soldan pencerelerden geldi etrafımda beklediler bunları yazarken ağlıyorum şuanda.Sonra etrafımda koşuşturmaya başladılar.Yani ben bile o kadar hızlı koşamam.Arkamı dönüm tüm gücümle bağırdım o kadar korkmuştum ki ağlıyordum.Bizim ev dubleks ormanlık alanda bir sitede evimiz.2 katta uyuyoruz biz alt kat mutfak salon 3. kat çamaşır odası oranın lambası patladı.Akşamlar yukarda koşan ayak sesleri olduğunu duyuyorum.Yani bana demeyin kuştur kedidir köpekdir oraya insan bile çıkamaz onu bilin.Bir kere kendimi toplayım yeter lan diyip kendimi tokatlayıp neyden korkuyorsun deyip yukarı daldım etrafa bakındım bir şeyler bulamadım sesler kesildi...Korkudan babamla yatmaya başladım ona ne zaman bunlarla ilgili soru sordum hemde çok babamda yok öyle birşey dedi bende cinlerle ilgili konuşdum ve garib garib ses gelmeye başladı konuşmanın başından beri böyle ölen bir kedi köpek olurya ğıııı diye böyle cızırtılı ses var.Sonra birden yatağın başındaki demir oynadı yerinden öylebir sallandıki sanki ben burdayım der gibi.Akşamları kulaklarımı kapatmak zorunda kalıyorum artık alışkanlık oldu.Hani beyler böyle cinsel içerik olurya böyle kadaının kulağına haaa derlerye onun gibi birşey.Ama bu kulağıma deydini hissetmiyordum.DİREK KULAK ZARINA GİDİYORDU.Hava akımı hissetmiyordum.Direk kulağıma girdiği için insan hayli irkiliyor.Nas veya felan okuduğumda böyle oluyor sanki beni uyarıyorlar.Akşamları yanımda kopan bir kablo olurya ama yüksek walt elektrik sesi çıkarır o ses var yanımda.Rüyamlarımda yaşadıklarım her seferinde çıkıyor.Akşam karabasan benzeri bişey oldu ve sabah uyandımda üstümde birşey gördüm.Bazan vücudumu sanki birşey sarılıyormuşta bırakmıyor.Hep sağdan geliyor bu sesler sağ kulağımdan.Sürekli durduk yere top çarpıyor ama sağdan işin garipliğine bakın her 2 ayda bir en az 1 kere ama hiç ummadığım bir zaman o kadar şiddetli çarpıyorki yumruk yemiş gibi oluyorum.Eskiden ağlardım niye ben diye ama artık takmıyorum aman ne olcak diyorum buzda koymuyorum.Ve top filan gelmedi.Ne zaman birine anlatsam veya denesem sesler başlıyor sanki beni uyariyorlar.O kadar çok araştırma yaptımki arkadaşlar bana internetten google amcaya bak demeyin yardımlarınızı bekliyorum :(

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Telekinezi ve ayak sesleri -- Lütfen yardım edin !

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Merhaba, hoşgeldin aramıza

Önce okumanı istediğim iki yazı var onları dikkatini vererek oku lütfen.

sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/karabasa ... t5513.html

beden-ruh-kinezi/ruh-ve-beden-arasinda- ... t6354.html

Abdestsiz dolaşmamaya özen göster özellikle yatarken, bulunduğun ortamı ve yattığın yatağın etrafını 7 defa ayetel kürsi okup (Tabi gerçekten de durum tahmin ettiğimiz gibiyse ve yapabilirsen) üfleyerek daire içerisine al. Bu konuda "Üfürükçülük" yaftasını zihnimize kazıyanların etkisine maruzsan "Neden okuyup üflüyorum" sorusunun cevabı da burada madde-kinezi-bagi-kanunlar/muzik-ve-soz ... t1803.html

Aşağıya yazacağım duayı ezberle ve mümkün olduğunca sıkıntı yaşadığında hatta boş kaldığında oku

"Rabbi inni messeniyeş şeytanu binusbin ve azâb; Rabbi euzü bike min hemezatiş şeyatıyni ve euzü bike rabbi en yahdurun.Ve hifzan min külli şeytanin marid." (38.Sad-41, 23.Mu'minûn-97/98, 37.Sâffât-7)

Anlamı: Rabbim muhakkak ki şeytan bana bitkinlik ve azap yaşattı.Rabbim, şeytanların vesvesesinden sana sığınırım.Ve sana sığınırım Rabbim, çevremde bulunmalarından.(Dünya semasını) kurallara itaatten çıkan her şeytandan koruduk.

Eğer yapabilirsen her gün istediğin vakitte veya kendini hazır hissettiğinde 306 defa "Ya Kahhâr" esmasını oku. Sayıyı aşmamaya özen göster çünkü çok etkili bir esmadır.

Bunları yapabilirsen sonucu buradan veya özelden bana ilet lütfen.
Aramak, güzel bir çabadır.
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Evet kesinlikle cin.ama durduk yere olması normal mi bilmem.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Ayrıca bu esma ve ayetler lazer tabancası gibi etraftalarsa onları yakar mahv eder.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
xiydirec
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

AkrepKral yazdı:Merhaba, hoşgeldin aramıza

Abdestsiz dolaşmamaya özen göster özellikle yatarken, bulunduğun ortamı ve yattığın yatağın etrafını 7 defa ayetel kürsi okup (Tabi gerçekten de durum tahmin ettiğimiz gibiyse ve yapabilirsen) üfleyerek daire içerisine al. Bu konuda "Üfürükçülük" yaftasını zihnimize kazıyanların etkisine maruzsan "Neden okuyup üflüyorum" sorusunun cevabı da burada madde-kinezi-bagi-kanunlar/muzik-ve-soz ... t1803.html

Aşağıya yazacağım duayı ezberle ve mümkün olduğunca sıkıntı yaşadığında hatta boş kaldığında oku

"Rabbi inni messeniyeş şeytanu binusbin ve azâb; Rabbi euzü bike min hemezatiş şeyatıyni ve euzü bike rabbi en yahdurun.Ve hifzan min külli şeytanin marid." (38.Sad-41, 23.Mu'minûn-97/98, 37.Sâffât-7)

Anlamı: Rabbim muhakkak ki şeytan bana bitkinlik ve azap yaşattı.Rabbim, şeytanların vesvesesinden sana sığınırım.Ve sana sığınırım Rabbim, çevremde bulunmalarından.(Dünya semasını) kurallara itaatten çıkan her şeytandan koruduk.

Eğer yapabilirsen her gün istediğin vakitte veya kendini hazır hissettiğinde 306 defa "Ya Kahhâr" esmasını oku. Sayıyı aşmamaya özen göster çünkü çok etkili bir esmadır.

Teşekkür ederim yazdıkalrın için.Dediklerini uygulicam.Sizi sıkmamak için özet geçtim.Yaşadığım tonla olay var.ÖRneğin fotoğraf çekildik ve bankların arasında bir göz gördük tek göz aynı illiminati gibi ama benim gözümden iki kat büyüktü.Fotoğraf silindi birden noldunu bende anlamadım :S.Sonra bir gece bir anda yerimden ilkildim ve vucudumu hissetmedim etrafı mor gördüm.Gerçektende vcudumu hissetmiyordum.

ONLARI DİNLEMEYE ÇALIŞTIM.KENDİMİ ZORLADIM.AMA DAHA FAZLA DAYANAMADIM SANKİ İRADEMİ ELİMDEN ALMAYA ÇALIŞIYORLAR...Uyku düzenim mahvoldu akşamları ayaktayım sabahları uyuyorum.Akşamları 2 saat yatakda debeleniyorum uyiyamiyorum .(( artık sabahları küfrediyorum normalde ağzımdan birkere olsun küfür duyan yoktur küfrü sevmem.Ya bi si**tir gidin felan diyorum psikolejim bozuldu.Bu arada geçen sene izmire taşındık.Artık apartmanda oturuyoruz..İlk başta ses gelmiyordu ama artık gelmeye başlıyor.Arkadaşlarım bana demeden tahmin edebiliyorum ne dediklerini.Birde odanın diğer ucundan psi-well tekniğini uygulayabiliyorum.Cinlerdir bunlarla ilgili o kadar çok şey biliyorum ne kadar gereksiz konu varsa araştırdım neyin doğru neyin yanlış olduğunu anliyamiyorum artık periler,cinler,parazit varlıklar,varlıklar arası besin zinciri O.o

Akrep kral seni yoruyosam özür dilerim sadece bu yaşadıklarımı birilerine anlatmak istiyorum.Doktor gitmek hap almak istemiyorum.Birine anlattığımda deli olduğumu düşünüyorlar.Metafiziğin çoğu dalını denememden olabilir bu :( Bu karabasan olayı aradabir oluyor bak YANIMDA HEP BİRİ VARMIŞ GİBİ HEP BİRİ SAĞIMDA DİĞERİ SOLUMDA YANIMDA DURUYOR NEFES ALIYOR SONRA BEN KIPIRDAYINCA SESSİZLİK OLUYOR TEKRAR HAREKET ETTİĞİMDE SELER AŞIRI ARTIYOR ANLAMADIM BU SESLERİ NEDEN DUYUYORUM DELİMİYİM BEN ?? YOKSA CİNSE VEYA BAŞKA VARLIKSA NE İSTİYOR BENDEN, NAPMAYA ÇALIŞIYOR o.O ?

xiydirec
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

AkrepKral yazdı:Merhaba, hoşgeldin aramıza

Son birşey daha unuttum.Ben kuzenimin bebek arabasını almak için komşuya gittim.Merdivenlerden çıkıyordum ve ulaşamicam yüksekde bir balkon vardı başka evin.Ordan konuşma sesleri duydum.Ömrümde öyle konuşma duymadım.Harfleri seçebiliyorum Ş,L ama nadir hiç anlamıyorum dediklerinden.Ama dediklerini net duyabiliyorum..Bunlardan sonra sinir hastası oldum.Kendimi kontrol edemiyorum sağ saola saldırıyorum bağırıyorum.Kendimi farklı uğraşlara yöneltirsem hobilerim olursa düzülerim diye düşündüm body building yaptım.Uzun mesafe koşuda lisans aldım.Yüzücüyüm aynı zamanda yarışlara katıldım.Sonra 3,5 yıldır gitar çalıyorum.Namaz kılmakya çalıştım arkadaşlarla gittim 2 hafta ama hep yarım yamalak yaptım üşengeçlik üzerime çökü yapamadım onun yerine dua okumaya başladım.Aslında bu sesleri artık duymuyorum ama ne zaman bir yere yassam veya biriyle konuşsam,uygulasam sesler başlıyor en az 1 hafta sürüyor O.o.Normalde etkilenmedim zamanda umrumda olmuyor arkamı dönüyorum hatta.Bazı zamanlarda oluyor ; korku filmi izleyip korkmaya başliyorum.Ben her türlü filmi izlerim ama tek cinlerle ilgili olan filmeleri izleyemem aşırı etkilenirim veya karabasan filmi izleyemem :(

Babam ise diyorki aklında yaşıyan birisisin.Önce aklının esirini olmaktan kurtul.İşte derslerimi kılpayı geçiyorum.

Burda dürüst olcam çoğu kız bana beddua etti.Ben kızlarla fazla flört eden birisiyim burnum biraz büyük olduğu için gözlük ve uzun saçla gizliyorum.Kimseyle ilişkiye filanda girmedim yanlış anlaşılmasın.. Aslında kötü biriyim bencilim yalan söylerim hırsılık yaparım ve sapıklık vb.Liseye başladıkdan sonra değiştim önüme ne kadar para koyarsa koysunlar almam o derece.Arkadaşlarımdır insanlar beni sever biraz sinir problemlerim var ama .s Belkide hakettiğimi buluyorumdur doğru olan budur aslında neyin doğru olduğunu bende bilmiyorum :( Banze herşeyi bilmek iyi birşey değil bilmemek en iyisi :( bardağın boş tarafanı gören bir insanım.s

Bundan sonra cevap vermek haricinde yazmicam. akrepkral yazdıkların için teşekkür ediyorum...
Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Mutlaka günde namaz kıl.Allahtan bir şey başına gelmemeiş pek.Benim bir arkadaşımda da olmuştu kız başını kapattı Hacca gitti öyle düzeldi.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

xiydirec yazdı:Son birşey daha unuttum.Ben kuzenimin bebek arabasını almak için komşuya gittim.Merdivenlerden çıkıyordum ve ulaşamicam yüksekde bir balkon vardı başka evin.Ordan konuşma sesleri duydum.Ömrümde öyle konuşma duymadım.Harfleri seçebiliyorum Ş,L ama nadir hiç anlamıyorum dediklerinden.Ama dediklerini net duyabiliyorum..Bunlardan sonra sinir hastası oldum.Kendimi kontrol edemiyorum sağ saola saldırıyorum bağırıyorum.Kendimi farklı uğraşlara yöneltirsem hobilerim olursa düzülerim diye düşündüm body building yaptım.Uzun mesafe koşuda lisans aldım.Yüzücüyüm aynı zamanda yarışlara katıldım.Sonra 3,5 yıldır gitar çalıyorum.Namaz kılmakya çalıştım arkadaşlarla gittim 2 hafta ama hep yarım yamalak yaptım üşengeçlik üzerime çökü yapamadım onun yerine dua okumaya başladım.Aslında bu sesleri artık duymuyorum ama ne zaman bir yere yassam veya biriyle konuşsam,uygulasam sesler başlıyor en az 1 hafta sürüyor O.o.Normalde etkilenmedim zamanda umrumda olmuyor arkamı dönüyorum hatta.Bazı zamanlarda oluyor ; korku filmi izleyip korkmaya başliyorum.Ben her türlü filmi izlerim ama tek cinlerle ilgili olan filmeleri izleyemem aşırı etkilenirim veya karabasan filmi izleyemem :(

Babam ise diyorki aklında yaşıyan birisisin.Önce aklının esirini olmaktan kurtul.İşte derslerimi kılpayı geçiyorum.

Burda dürüst olcam çoğu kız bana beddua etti.Ben kızlarla fazla flört eden birisiyim burnum biraz büyük olduğu için gözlük ve uzun saçla gizliyorum.Kimseyle ilişkiye filanda girmedim yanlış anlaşılmasın.. Aslında kötü biriyim bencilim yalan söylerim hırsılık yaparım ve sapıklık vb.Liseye başladıkdan sonra değiştim önüme ne kadar para koyarsa koysunlar almam o derece.Arkadaşlarımdır insanlar beni sever biraz sinir problemlerim var ama .s Belkide hakettiğimi buluyorumdur doğru olan budur aslında neyin doğru olduğunu bende bilmiyorum :( Banze herşeyi bilmek iyi birşey değil bilmemek en iyisi :( bardağın boş tarafanı gören bir insanım.s

Bundan sonra cevap vermek haricinde yazmicam. akrepkral yazdıkların için teşekkür ediyorum...
Rica ederim sorun değil. Dediklerimi yapıp sonuçları yazmanı bekliyorum. Mesajında seni sıkıntıya sokabilecek bir cümleyi çıkardım.
Aramak, güzel bir çabadır.
xiydirec
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

AkrepKral yazdı:
xiydirec yazdı:Son birşey daha unuttum.Ben kuzenimin bebek arabasını almak için komşuya gittim.Merdivenlerden çıkıyordum ve ulaşamicam yüksekde bir balkon vardı başka evin.Ordan konuşma sesleri duydum.Ömrümde öyle konuşma duymadım.Harfleri seçebiliyorum Ş,L ama nadir hiç anlamıyorum dediklerinden.Ama dediklerini net duyabiliyorum..Bunlardan sonra sinir hastası oldum.Kendimi kontrol edemiyorum sağ saola saldırıyorum bağırıyorum.Kendimi farklı uğraşlara yöneltirsem hobilerim olursa düzülerim diye düşündüm body building yaptım.Uzun mesafe koşuda lisans aldım.Yüzücüyüm aynı zamanda yarışlara katıldım.Sonra 3,5 yıldır gitar çalıyorum.Namaz kılmakya çalıştım arkadaşlarla gittim 2 hafta ama hep yarım yamalak yaptım üşengeçlik üzerime çökü yapamadım onun yerine dua okumaya başladım.Aslında bu sesleri artık duymuyorum ama ne zaman bir yere yassam veya biriyle konuşsam,uygulasam sesler başlıyor en az 1 hafta sürüyor O.o.Normalde etkilenmedim zamanda umrumda olmuyor arkamı dönüyorum hatta.Bazı zamanlarda oluyor ; korku filmi izleyip korkmaya başliyorum.Ben her türlü filmi izlerim ama tek cinlerle ilgili olan filmeleri izleyemem aşırı etkilenirim veya karabasan filmi izleyemem :(

Rica ederim sorun değil. Dediklerimi yapıp sonuçları yazmanı bekliyorum. Mesajında seni sıkıntıya sokabilecek bir cümleyi çıkardım.
Bu sorunlarım 3 yıl önce başlamışdı belli zamanda tamamen kesilmişti fakat bunlarlı anlattıkdan sonra normalden fazla devam ediyor.Örneğin otururken bile kulağıma geliyor ne bilim evin her tarafında bir tek tuvalet haricinde.Akşam uyuamadım.Öyle bir sinirlendim besmele çektim birden sesler durdu.Tekrar devam ettiler.Ayeti kursi okudum ama gerçektende sinirlenmiştim nas la felak okurken kulagımı deldiler artık.İlk defa kulağımı akşam kapatmama rağmen kulak zarıma gene o sesler geldi uyiyamadım.