TELEKİNEZİ
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: TELEKİNEZİ
ben sana bir video gönderiğim youtubedan bunun gerçek olduğunu düşüniyorum bunun 2.side var link:http://www.youtube.com/watch?v=C-wtXR5sWgU 2.si zaten yanda görebilirsin.Bunları çalışmayla yapabilirsin.Ne kadar çalışmayla dersen bu senin inancına bağlı neler yapabilirsin.Bu da senin hayal gücüne bağlı.Bende ilk başta senin gibiydim ilk gün döndürdüm ondan sonra 1-2 hafta çok az döniyodu ondan sonra 2-3 gün dönmedi.O günlerde kapak çalışması yapiyordum.Ama ondan sonra dönmeye başladı ve bende daha fazlasını istedim.Bu hırsla çalıştım ve bugün psi-wheeli aşşağı yukarı hareket ettirebiliyorum nesne hareket ettirmeye çok az kaldığını hissedebiliyorum ve enerjimi hissedebiliyorum.Bol şans sakın inancını yitirme yitirmeye başladığında ileride neler yapabileceğini düşün bu inancını tekrar arttırır hatta fazlalaştırır.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bak şimdi telekinezi yapmak istiyorsan ilk önce inanç lazım şüphelerin varsa o şüpheleri gider öyle yap çünkü inanç olmadan telekinezi olmaz 2.si daha yeni başladın 2 yöne döndürememen çok normal bir şey 1-2 ay içinde istediğin yöne hızlı bir şekilde döndürebilirsin. bir de hocanın fizik hocası olduğunu söyledin bu yaptığımız şeylerin çoğu fizik kanunlarıyla çakışıyor çünkü tk yaparken kuantum kanunları bize daha yakın bir araştır istersen ve asla ama asla arkadaşlarına hocalarına ailene bu işlerle uğraştığını söyleme senle dalga geçerler inancını kırarlar umarım anlatabilmişimdir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
No_99 işte benim hayalimde bu heriflerin yapabildikleri ne havalı olur kapıyı öyle açmak :) veya çöp tenekesinin kapağını kaldırmak çok güzel olabilirdi acaba bunlar kaç yılda veya kaç ayda bunları yapabiliyorlar tek hayalim bunları yapkmak :)
-
No_99 işte benim hayalimde bu heriflerin yapabildikleri ne havalı olur kapıyı öyle açmak :) veya çöp tenekesinin kapağını kaldırmak çok güzel olabilirdi acaba bunlar kaç yılda veya kaç ayda bunları yapabiliyorlar tek hayalim bunları yapkmak :)
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
dracarys tek hayalin bu dersen bir süre sonra onları yaptın diyelim güçlerini kaybetmeye başlarsın neden çünkü amacın gerçekleşmiş geriye yapıcak bir şeyin kalmaz yani AMAÇ kalmaz. nariana bunun en büyük kanıtı yani amaçlarını yükselt benim amacım binaları oynatmak biliyorum çok imkansız görünen bir amaç ama bu telekinezi sitesinde öğrendiğim bir şey varsa o da imkansız diye bir şeyin olmadığıdır. hayalini büyültmeni tavsiye ederim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
inflames bence söylediğin şey yapılabilir.Benim hayalim uçmak onu başarırsam chronokineziye başlicam bazıları chronokinezi yapılamaz desede :D
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
binayı oynatmak bence biraz çılgın kaça bilir :D ama bir arabayı oynatmak daha mantıklı geliyor. acaba ı videodaki çocuklar ne kadar sürede bunları yapabildi ? bir sorum daha olucak bu psi wheel olayı iğne ucunda dönüyor başka bir şeye koyduğumda iğne görevi yapacak bir şeye koyduğumda dönmüyor nedeni nedir ?
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
İlk başlarda iğne koymak daha iyi olur çünki gücünü daha yeni açığa çıkardığın için kolayca döner çünki iğnenin ucu daha incedir ve metalde herşey sürtünür.Kalem, kürdan v.b bişey koyman için ilerlemen gerekli
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
aynen bende bilgisayar masamın üstüne koyuyorum artık beynime yerleşti sanırım onu gördüğümde ne yapıcağım sağa sola döndürüyorum durmadan ama bir şeyi itmek veya çekmeye çalıştığımda yapamıyorum :(
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cisme itme veya çekme kuvveti uygulamak istiyorsan ilk önce beynine telekineziyi ezberletmelisin kapak çalışması ile meditasyon yaparsan hızlı gelişirsin birde uygulamalarla birlikte çabucak sonuca varıp bir üstüne geçebilirsin bu işleri ne kadar gıdımdan yavaş yavaş ilerletirsen o kadar daha iyi gelişmen için :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-