Herkes Yaşadımı ?
- Kino-Wa Nyro
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Herkes Yaşadımı ?
Arkadaşlar daha öncedende söylediğim gibi henüz yeniyim fakat bu gün meditasyon denemek istedim sakin duygusal bir ortam yarattım kendime neden bunu yapmak istediğimi düşündüm ve kendimi geliştirmeyi ne kadar çok istediğimi fark ettim daha sonra meditasyona başladım sadece vücüdumun enerji ile kaplı olduğunu ve enerji merkezlerimi düşündüm (göğüsümün ortasında, kafamda , vs ) meditasyonu böyle bitirdim ve kaşık bükmeyi denedim bu sayfada yazan bir kaç metod ile fakat başaramadım her neyse aradan 1 2 saat geçti ve göğsümün tam ortasında müthiş bir ağrı var gerçekten çok ağrıyor daha önceden böyle birşey yaşamadım bir sorunumda yok sizce bu nedir bunu yazarken bile ağrıyor ve gerçekten dayanılmaz... birisi açıklayabilir umarım.
Sizlere yeminler olsunki yarın şimdi olduğundan çok daha güçlü olacağım... Unutma kapı çalana açılır...
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Herkes Yaşadımı ?
Meditasyonu düzenli bir şekilde yaptığın zaman hiçbir zararı yoktur.Seninkisi psikolojikte olabilir eğer ki meditasyon yaptığın zaman başka bi rahatsızlığın varsa onuda su üstüne çıkarabilir bir doktora gitmeni öneririm eğer sürekli böyle ağrıyorsa meditasyona ara ver sonra birdaha dene ayriyeten meditasyon konuma bakabilirsin :)
telekinezi-teknikleri/enerji-meditasyonu-t7523.html
telekinezi-teknikleri/enerji-meditasyonu-t7523.html
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
- Kino-Wa Nyro
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Daha önceden yaşamadım garip birşey ağrı vardı sanki içten oyuluyo gibi ama geçti şu anda öyle birşey yok o güne özel birşeydi inanın da ha önce yaşamadım ve hiç bir sorunum yok (rahatsızlık vs.)
Sizlere yeminler olsunki yarın şimdi olduğundan çok daha güçlü olacağım... Unutma kapı çalana açılır...
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
O zaman anlık birşey oldu vücudun meditasyona alışmaya çalıştı diyebiliriz sorun çözüldü :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- PessangeR
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Yanlışlıkla Çakralarına Enerji Yüklemissin Dostum Çakralarına Üstüne Bu Kadar Gitme eğer Bütün Çakraları Yanlışlıkla Doldurursan FELÇE KADAR GİDER DUA ET SADECE AĞRI İLE KARSIN ENERJİNİ ÇABUK ET KoLaY GeLsiN
Farkedermi Yaniii
-