Öncelikle merhaba,parapsikoloji ile yaklaşık 11 yaşında tanıştım.O zamanlar hevesliydim ama bir türlü yapamadım. O yüzden bırakmıştım.
Şuan 16 yaşındayım.Yengeç burcuyum.
Uğraştığım dallar:
-Lucid Dream sadece. Bana birşeyler önerebilirmisiniz? neler yapmam gerek?
Lucid rüya da başarılı olamadım daha.Telekinezi de hoşuma gitmeye başladı. Ama odak sorunum var. Ve son olarak nedendir bilmiyorum ama psi-ball falan bana saçma geliyor. Görmediğimden midir bilinmez ama bilmiyorum saçma geliyor.
Lucid Dream konusunda fikir alabilir miyim?
- TwoC
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Lucid Dream konusunda fikir alabilir miyim?
En son Admin tarafından 24 Haz, 17:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık içeriğe uygun olarak değiştirildi. Başlıkları içeriğe uygun açmaya özen gösterelim
Sebep: Başlık içeriğe uygun olarak değiştirildi. Başlıkları içeriğe uygun açmaya özen gösterelim
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Lucid Dream konusunda fikir alabilir miyim?
Merhaba.Lucid rüyalarda bence önemli olan doğuştan yetenekli olmaktır çünkü sonradan bu işte çk başarılı olan birini görmedim.Benim bir akrabam bu işlerde çok iyi ona bir sorayım ona göre cevap yazarım.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- MrCapTaiN
Ben normalde hiç lucid rüya yapamam ama başımdan 2 kere rüyamda lucid oldum.Onda da düzenli olarak kapak çalışıyodum
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bak Ben Lucide Başladıgımdan Beri 2 Sene Geçti Ben Artık Biliçsizce Lucide Girebliyorum Hatta Her Rüyam lucid Artık Ama Ben Kontrol Etmiyorum Akışına Bırakıyorum Çünkü Telekineziye Başladım Lucid İlk Bir Heves Ben Önermem Zararlı Gerçeklik Duygunu Kaybedıyosun Ilk Başlarda Hep Uyumak İstedim Sureklı Lucid Göriyim Diye Süperdi Ama Bıraktım Başlamamanı Öneririm Öyle Arada Takılıyorum işte :) Başlıycaksanda Kapak Filan Yapmana Gerek Yok Bir Totem Bul Kendine Öyle Dene Ve Rüyalarını Hatırlamaya Çalış Bu Seni Daha Uzun Tutucaktır Rüyada :)
- TwoC
- Yeni Kullanıcı
Totemim var :D ama mesela rüyamda hep kendim lücid yaptığımı zannediyorum.Ama ben kontrol edemiyorum.Uyandığımda farkediyorum.Tunacan123 yazdı:Bak Ben Lucide Başladıgımdan Beri 2 Sene Geçti Ben Artık Biliçsizce Lucide Girebliyorum Hatta Her Rüyam lucid Artık Ama Ben Kontrol Etmiyorum Akışına Bırakıyorum Çünkü Telekineziye Başladım Lucid İlk Bir Heves Ben Önermem Zararlı Gerçeklik Duygunu Kaybedıyosun Ilk Başlarda Hep Uyumak İstedim Sureklı Lucid Göriyim Diye Süperdi Ama Bıraktım Başlamamanı Öneririm Öyle Arada Takılıyorum işte :) Başlıycaksanda Kapak Filan Yapmana Gerek Yok Bir Totem Bul Kendine Öyle Dene Ve Rüyalarını Hatırlamaya Çalış Bu Seni Daha Uzun Tutucaktır Rüyada :)
-