Elektrokinezi bütün teknikler 1.kısım

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
mantis11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Elektrokinezi bütün teknikler 1.kısım

Okunmamış mesaj gönderen mantis11 »

Elektrokinezi yapmak isteyenlere yardımcı olur bu konu her siteyi dolaştım ve oradaki teknikleri bu konu üzerinde toplamaya karar verdim
1.Adım
İlk hafta etrafınızdaki nesnelerin elektronlarını görmeye çalışın her gün 20 dakika bir yere uzanın ve ellerinizi havaya kaldırın elerinizden geçen elektriği imajine edin ellerinizi karınca almıyorsa oluyor demektir ilk hafta böyle geçsin
2.Adım
Şimdi gelelim cisimlere etki etmeye ilk önce en basiti PSİ wheel den başlayalım PSİ wheel un yanına koyun PSI wheelin içindeki elektronları görmeye çalışın Ellerinizdeki elektriğin halka oluşturduğunu imaje edin ve o halka PSI wheel un elektronlarını döndürdüğünü düşünün yapana kadar deneyin elbet olacaktır 2.kısım gelicek mobilden yaziyorum zor oluyo
Psi-wheel %1
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3
Esprikinezi %100(uydurdum :D

Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın