Yardımınız gerekli :)

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Siyah16
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Yardımınız gerekli :)

Okunmamış mesaj gönderen Siyah16 »

Tüm hayatım boyunca asla ama asla boşuna yaratılmadığımı varsaydım çünkü öyleyim hepimiz öyleyiz ilk önce yazacaklarımın telekinezi ile alakası var mı bilmiyorum çünkü böyle şeylerle pek ilgilenmem keşfedemediğim için ilgilenmem her neyse konumuza dönelim geçen gün rüyamda annemin balkon gibi bir yerden düştüğünü gördüm ve rüyamda bilinçliydim ama çok farklıydı annemin düştüğünü görünce aşşağı koşarak indim korkuyu hissedebiliyordum acıyı desen onuda ama annem ölmemişti ayağa kalktı ve bana kolum acıyor dedi sonrasında ise uyandım uyandığımda ise annem cam siliyordu camdada demirlik yoktu 3 katta oturuyoruz tesadüf mü bilmiyorum ama açıkçası bayağı endişelendim her neyse bir de arkadaşlar çok deja vu yaşıyorum nasıl desem deja vu'yu bilirsiniz bir şeyi sanki daha önce hissetmiş aynısını yaşamış gibi oluyorum ve bu çok sık oluyor cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Yardımınız gerekli :)

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

şimdi acı endişe gibi olayların olması rüyada normal çünkü bunların hepsi beynindedir bir de dejavuyu ben de çok sık yaşıyorum bazıları buna 6.his dese de bence mantıklı bir açıklaması var mesela bn şu an dejavu olaylarımı hatırlamıyorum ama dejavu olduğuna eminim. şu dejavunun mantıklı açıklamasını yaparlarsa sevinirim ben de araştırıcam iyi ki hatırlattın
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
HypHerBaNg
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen HypHerBaNg »

Dejavu anlık duygu değişimlerinden kaynaklanabiliyormuş.Mesela arkadaşınla dışarda gezerken sana birşey söylese ve sende sinirlensen bu anı yaşamıştım diyebiliyorsun..
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

ben sinirlenmediğim zaman da oluyor durduk yerde
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
HypHerBaNg
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen HypHerBaNg »

Belkide sen o anki duygu değişiminin farkında değilsindir.

Kullanıcı avatarı
mantis11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen mantis11 »

Vikipedide yazıyor bilimsel açıklaması
Psi-wheel %1
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7