Asıl önemli olan niyettir senin de iyi niyetli yaklaştıgından hiç şüphem yok ancak adamında ne niyetli yazmış oldugunu biliyorsan daha niye üstüne gidiyorsun çok istiyosan at özelden bi mesaj yani...Neyse daha fazla uzatıp şu konuyu saptırmayalım..levitasyon_ustası yazdı:yazmama gerek vardı çünkü bu kelimeyi daha başkaları da kullanmaması için yazdım o kelimenin yerine başka bir kelimenin getirilebileceğini yazdım.Çünkü herkes onu iyi niyetle yazmaya bilir. Buradan bildirilir...
Ev İçinde Aerokinezi Nasıl Yapılır ?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Ev İçinde Aerokinezi Nasıl Yapılır ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
ben adamın üstüne gitmiyorum sadece bir tatlı bir baklava ( öneri ) sunuyorum ama bazıları bunu acı biber sanıp kötü laflara çevirdiler...Neyse daha fazla uzatıp şu konuyu saptırmayalım...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Arkadaşım bak lütfen diyorum ya böyle saçma yorumlar atıp boşyere tartışma çıkarıyosun ,imalı imalı konuşuyosun bundan sonra ne yazıcaksan özelden yaz...levitasyon_ustası yazdı:ben adamın üstüne gitmiyorum sadece bir tatlı bir baklava ( öneri ) sunuyorum ama bazıları bunu acı biber sanıp kötü laflara çevirdiler...Neyse daha fazla uzatıp şu konuyu saptırmayalım...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Arkadaşlar nolur tartışmayın ya :S Sadece ev içinde rüzgar çıkarılabilir mi eğer evetse nasıl ? çok araştırdım hemde çok hiçbi sitede yok bulamadım arkadaşlar :S eğer bilen varsa söyleyin lütfen
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
biliyoruz ama senden gizliyoruz. siz de sakın söylemeyin beyler.kimsetutamaz yazdı:Arkadaşlar nolur tartışmayın ya :S Sadece ev içinde rüzgar çıkarılabilir mi eğer evetse nasıl ? çok araştırdım hemde çok hiçbi sitede yok bulamadım arkadaşlar :S eğer bilen varsa söyleyin lütfen
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
arkadaşlar bunu DİNle bir ilgisi yoktur değilmi yani bunlar bide ya ben yapamıyorum dışarıda çünkü birsürü kişi var he bide yanında birisi varken yapılıyomu lütfen yardımcı olunnnnnnnn!!!!!! 

-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
benim bir yeteneğim var rüzgar ile konuşuyorum ve istediklerimi yerine getiriyor?
ismi söylediğine göre Aero'muş
ismi söylediğine göre Aero'muş
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
heroesfanxxx dediğine inanmak istiyorum ama gerçekten değişik bi şey bana ve arkadaşlara video kanıtı sunarsan yaptığına inanacağım gerçekten yalan söylüyorsun demiyorum ama anlattığın kulağıma olası gelmiyor
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
senin kulağına olası gelmemesi için anca böyle uçuk olmalı zaten :)inflames yazdı:heroesfanxxx dediğine inanmak istiyorum ama gerçekten değişik bi şey bana ve arkadaşlara video kanıtı sunarsan yaptığına inanacağım gerçekten yalan söylüyorsun demiyorum ama anlattığın kulağıma olası gelmiyor
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
sen de benim gördüklerimi gösrseydin önüne gelen her şey olası gelirdi
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-