Ev İçinde Aerokinezi Nasıl Yapılır ?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Ev İçinde Aerokinezi Nasıl Yapılır ?

Okunmamış mesaj gönderen geller »

cin olma olasiligi nedir acaba???cunku bu sacmaliga cocuk inanir>hava molekulu seni dinliyor hmm
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Bazen birilerinin sırf dalga geçmek için yeni üyelik alıp dalga geçtiğini düşünmekten kendimi alamıyorum...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
heroesfanxxx
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen heroesfanxxx »

inflames yazdı:heroesfanxxx dediğine inanmak istiyorum ama gerçekten değişik bi şey bana ve arkadaşlara video kanıtı sunarsan yaptığına inanacağım gerçekten yalan söylüyorsun demiyorum ama anlattığın kulağıma olası gelmiyor
aslında tam konuşmak denemez ama rüzgar bir düzen içerisinde esiyor gibi geliyor bu esintileri bir düzene uydurduğunda bildiğin kelimeler çıkıyor (biliyorum fazla hayalperestim ama böyle kendimi inandırmassam illada mantık arıyorum atomlar nasıl harekete geçer ) bilmem ama eğer aerokinesisi başardıysam diğerlerinide başarabilirim 8-) aerokineziye yeni başlayanlara söyliyim 1-inan 2-zihnini boşalt 3-emrettt (bende huy olmuş illada eser misin diorum :D )
merciless
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen merciless »

heroesfanxxx yazdı:
inflames yazdı:heroesfanxxx dediğine inanmak istiyorum ama gerçekten değişik bi şey bana ve arkadaşlara video kanıtı sunarsan yaptığına inanacağım gerçekten yalan söylüyorsun demiyorum ama anlattığın kulağıma olası gelmiyor
aslında tam konuşmak denemez ama rüzgar bir düzen içerisinde esiyor gibi geliyor bu esintileri bir düzene uydurduğunda bildiğin kelimeler çıkıyor (biliyorum fazla hayalperestim ama böyle kendimi inandırmassam illada mantık arıyorum atomlar nasıl harekete geçer ) bilmem ama eğer aerokinesisi başardıysam diğerlerinide başarabilirim 8-) aerokineziye yeni başlayanlara söyliyim 1-inan 2-zihnini boşalt 3-emrettt (bende huy olmuş illada eser misin diorum :D )
Sihirbazın çırağındaki teknik değil mi o?
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

merciless yazdı:
heroesfanxxx yazdı:
Sihirbazın çırağındaki teknik değil mi o?
Ahahah gerçekten öyle mi? :D
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.