PSI Wheel Kesin Sonuç

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
BayPi
Yaşadığınız İl: 58 Sivas
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

PSI Wheel Kesin Sonuç

Okunmamış mesaj gönderen BayPi »

Arkadaşlar daha dün bu işe başladım ama psi wheel de 15 günlük ilerlemeyi katettim nasıl mı ?
Arkadaşlar ilk bi deneyin döndermeyi büyük ihtimal büyük kasıntılar sonucu az bi miktar bişi olur . Abi böyle durumlarda Youtube girip psi wheel ile ilgili videolar izleyeceksin ve kendini inandıracaksın o yapıyorsa bende yaparım diye şuan saat 6.20 2 den beri ayaktayım çalışıyorum . Şu anda ellerim uzakta iken bile çevirebiliyorum 11 12 gibi kavanoz denicem . Ha bu arada forumda yeniyim :) hoşbulduk .
Neyse şarjım bitiyo iyi forumlar .

Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: PSI Wheel Kesin Sonuç

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Hoşgeldin, tebrikler ve umarım hiç bırakmazsın.
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Hoş geldin kardeş. Güzel yöntem.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
BayPi

Saolun Teşekkür Ederim .
BayPi

Artık Ellerimi Kullanmadan Bakışlarımla Dönderebiliyorum :)