Sonunda Psi Wheel'i Döndürdüm :D

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Sonunda Psi Wheel'i Döndürdüm :D

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Konu : Enerji Arttırma Ve Trans Durumu

Evet arkadaşlar öncelikle trans'ın artık ne olduğunu hepimiz biliyoruz ve hepimiz trans durumlarını gözlemledik.Trans durumunda etrafta telekinetik olayların olduğunu gözlemledik ama hep nedense lamba titretmekten ileri gidemedik.

Neler Oluyor ?
Son zamanlarda şunu fark ettim hep transa girdiğimiz zaman lamba titriyor ve lamba bizim enerjimizden etkileniyor.
Konsantre olduğumuzda isteğimizle yapamıyoruz ama aşırı odaklanma olduğu zaman istemsizce etrafa enerji yayıyoruz.
Aşırı odaklanmaya en iyi örnek bilgisayar başında oturduğumuz zaman ya oyun oynarken yada dikkatlice bir yazı okurken özellikle akşamları dikkat edin lambada ne gibi değişiklikler oluyor ?

Tabiki lambayı karartanlarda vardır istemlice yapanlarda vardır ama büyük çoğunluğumuz sadece lambayı titretebiliyor

İzlenimler
Hiç telekineziyle alakası olmayan kişiyle telekinezi ile ilgili alakası olan ve birde telekinezi çalışan bu 3 kişiyi yan yana koyalım.

Normal bir kişinin yapabildikleri : %1

Telekineziyi düşünen kişinin yapabildikleri : %5

Telekineziyi çalışan kişinin yapabildikleri : %10

Normal birisi telekineziyle hiç tanışmadığı için bilmez ve bu yeteneğini kullanamaz çünki bu gücü uyanmamıştır.

Telekineziyle karşılaşan ve düşünen birisinin bu gücü uyanmıştır fakat su yüzeyine çıkamamıştır birşeyleri tek tük yapabiliyordur.

Telekinezi çalışan birisinin bu gücü su yüzeyine çıkmıştır ve çalışarak bu gücü tetiklediği için zamanla bu yeteneğini kullanmaya başlamıştır.

Yüzdeler Neden Böyle
Ben sadece örnek olsun diye verdim elbetteki bu yüzde çalışan birisi için artabilir.

Çalışmalar
Arkadaşlar şu ana kadar hepimiz bu işe psi wheel, kapak, meditasyon v.b şeylerle başladık zamanla kimimiz başka şeyler denedi kimimiz hep aynı şeyi denediğinden fazla ileri gidemedi hep eksik olan bişeyler vardı.

Peki Neydi O Eksik Şey
Tabiki de chi enerjimiz lambaların enerjimizle etkilendiğini biliyoruz ama enerjimiz az olduğu için lambalar sadece titriyor.
Peki Enerjimiz çok olsaydı lamba'ya ne olurdu ?
Tabiki de ya kararırdı ya uzun bir süre yanıp sönerdi yada patlardı.

Enerjimizi Arttırabilirsek trans halindeki lamba olayınıda arttırabiliriz.

Telekinezi çalıştığım zaman lambalar kararıyordu ama şimdi titremekten ileri bişey olmuyor.

Enerjimizi Nasıl Arttırabiliriz
Bunun cevabı forumda vardı ama ben yinede söyliyeyim enerjimizi arttırmanın en iyi yolları bol bol nefes alma, pipet çalışması, kapak çalışması ve ses dalgalarıdır.

Sonuç
Enerjimizi arttırarak ya trans hali ya aşırı odaklanma yada ani duygu değişimlerinde lamba olayını gözlemliyoruz.
Ama en iyi durum aşırı odaklanma durumudur bu durum daha çok bilgisayar başında olur ve daha kolaydır.
O yüzden bol bol kapak çalışması yapabiliriz.
Günde 10 dakika bizim için yeterlidir :)

Arkadaşlar yazıyı beğendiyseniz teşekkür butonuna basmanız ve yorum yapmanız yeterlidir :) Şimdiden Teşekkür ederim :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.

TRed
Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Sonunda Psi Wheel'i Döndürdüm :D

Okunmamış mesaj gönderen TRed »

güzel yazı. Saol
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Rica Ederim :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

çok zekisin ya gülücektim psi whell'i mi döndürmüş kıyamam diye :D bir baktım parola sonra dedim ki o may gad :D güzel yazı :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

enerjinin çok olduğu zamanlar ne biliyor musun koşudan sonraki zamanlar herkes kendini yorgun zanneder ama koştuktan sonra ben daha enerjik oluyorum ayağım acıyor ama enerjiğim :) bu kan dolaşımı ile ilgili olabilir bilmiyorum teori sadece :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

HypHerBaNg
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen HypHerBaNg »

Yazı ve başlık yine harika :D..Ve ben artık istemsizce lambaları karartabiliyorum.Heralde enerjim arttı beyler :D artık ampulun ışığı titremiyor aksine kararıyor :D..Yeteneklerim kendi kendine gelişyor çalşmıyorum bu aralar ;)
TRed

Benim dediğim gibi hyper.
HypHerBaNg

Senin dediğin gibi değil bu zaten herkese olan birşey.
TRed

Benim dediğim bir süre çalışıp bıraksada bu olay kendiliğinden gelişiyo. Farkındalık gelişiyor yani. Ben sadece sana bana oluyo demedim zaten.
HypHerBaNg

Sana oluyor şimdi burda beni konuşturma kendin söylüyordun bana ''çalışmayınca gelişiyorum'' diyordun..Yalan atma..