Yaşasın
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yaşasın
Selamun aleyküm kardeşlerim konunun başlığını çok kötü açtım :D neyse hemen konuya geçeyim süpertrans a başlayanların çoğunda ampul yanıp sönmesi falan başladı ve ben bu konu hakkında şöyle düşünüyorum elektrikle ilgili bişeyler yapıyoruz.. beyin dalgaları elektriğe etki ediyor ve ampule giden elektrik sapmaya uğradığı için kısa süreliğine enerji kesiliyor :) sanırım şurdan şöyle bi durum çıkartabiliriz enerji enerjiye etki eder :) en büyük örneğide elektrik oluyor burda elektrokinezi dediğimiz şey elektriği kontrol etmek diye biliyorum ve süpertranstada amacımız ani enerji çıkışları yaparak bişeyleri harekete geçirmek şimdi asıl konumuza geçelim maddeye etki etmek yerine neden enerjisine etki etmiyoruz ?
Yardım isteyenler öm.
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Yaşasın
Aleyküm Selam kardeşim
Başlık ve konu harika olmuş :D sonuç çok güzel madde'ye etki etmek için etraftaki enerjileri kontrol edebiliriz ya da maddenin enerjisi var mıdır ? bunları bi araştırmak lazım ama güzel fikir :D teşekkür ederiz :)
Başlık ve konu harika olmuş :D sonuç çok güzel madde'ye etki etmek için etraftaki enerjileri kontrol edebiliriz ya da maddenin enerjisi var mıdır ? bunları bi araştırmak lazım ama güzel fikir :D teşekkür ederiz :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
Teşekkür ediyorum ve soruna yanıt vermek istiyorum evet maddenin bir enerjisi vardır :) atomlar sürekli hareket halindedir peki hareket etmek icin enerjiyi nerden bulurlar demek lazım heryerimiz enerji dolu diyebiliriz :D
Yardım isteyenler öm.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
katı maddelerin enerjisini imajine etmek zor olsa da güzel bir fikir :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
-
Katı maddeyi imajine edemessek sıvıyı veya gazı kullanırız :D ozaman daha kolay olur işimiz yani başka bir maddeyle etki edeceğiz
Yardım isteyenler öm.
- RamazanYigit
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Her maddenin potansiyel ve kinetik enerjisi bulunmakta buna etki etmeyi deneyebiliriz...
Bizim yoğunlaşacağımız potansiyel enerji olmalı sanırım..
Bizim yoğunlaşacağımız potansiyel enerji olmalı sanırım..
-
ve Aleyküm Selam
Gençler kusura bakmayın fazla giremiyorum siteye siz takılın.Zaten bi yararım yoktuda neyse (:
Gençler kusura bakmayın fazla giremiyorum siteye siz takılın.Zaten bi yararım yoktuda neyse (:
- MrCapTaiN
Önemli değil ama sen girmesende yararın çok :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.