Hayvan Telekinezisi..

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Uchiha Sasuke

Re: Hayvan Telekinezisi..

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bilgiyi kolay buluyorsun yazıyorsun çıkıyor direk.Ama demeye gelince yok efendim aç dalgaları yok efendim kulaklıkları tak yok efendim dinledikten sonra telekinezi dene işe yarayacak mı bilmem ne :lol: Ben hep tembeldim tk yı o yüzden bıraktım da siz gençsiniz daha ne tembelliği :lol:

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

genç miyiz sanki 80 yaşındasın 16 yaşındasın :D sen bizden daha enerjik olman lazım :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Uchiha Sasuke

Neyse konumuz bu değil :lol:
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

:) tabiki değil ama farkettiysen hala bi şey yapmıoz :D bi okullar başlasın
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Bizi tembel yapan bilgisayar okullar'da başlıyınca daha o kadar oturamicaz e haliyle'de okul zamanı ders çalışacağımız için bi çalışkanlık geliyor ve bu çalışkanlıkla söylediklerimizi deneme fırsatı bulabiliriz bekleyin bizi biz geliyoruz :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.

Uchiha Sasuke

MrCapTaiN yazdı:Bizi tembel yapan bilgisayar okullar'da başlıyınca daha o kadar oturamicaz e haliyle'de okul zamanı ders çalışacağımız için bi çalışkanlık geliyor ve bu çalışkanlıkla söylediklerimizi deneme fırsatı bulabiliriz bekleyin bizi biz geliyoruz :)
Bilgisayar bölümünde okuduğum için benim için geçerli değil okulda pc de olucam eve gelicem yine pcde olucam.O değil Azrail(a.s) geldiğinde yine pcde olmaktan korkuyorum :lol:

Okul başlayınca bence hiç yapamyız şimdi yapmamız lazım.Okuldan yorgun gelicez(öylryim) ders çalışırsınız(öyle değilim :lol: ) sonra yatarsınız bu kadar.Ama des çalışmazsanız belki çalışma fırsatınız olur vakit kalmıyor çünkü.İnflames siteye bile giremez ilk senesi çok yorulur.Benim tavsiyemde siteye girmesin len okuldan gelip direk pcye otururdum sınıfta kaldık işte lise 1 de anadoludan meslek lisesine düşüşün hikayesi :lol:

“Paradoks” sayfasına dön