TÜM ODAKLANMAM TÜM DİKKATIM KAYBOLDU

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
EmRe67
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

TÜM ODAKLANMAM TÜM DİKKATIM KAYBOLDU

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

ARKADAŞLAR BEN HEP ODAKLANIRDIM DİKKATIMI ÇOK VERİRDİM AMA O HİS YOK ARTIK NASIL GERİ GELİR YANİ.

Odaklanma Ve Dikkatımı Nasıl toparlarım geri kapak çalışmasımı yapsam devamlı yine .D
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1

Kullanıcı avatarı
MeseRuhu
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: TÜM ODAKLANMAM TÜM DİKKATIM KAYBOLDU

Okunmamış mesaj gönderen MeseRuhu »

bu nasıl bir dikkat dağılması söyler misin ???
Örnek olarak:
a)kafam ...'ya gidiyor b)ortam kötü c)ortam sıcaklığı d)içimden inanmak gelmiyor zorlayınca da olmuyor e)etraftaki nesneler dikkatimi çekiyor f)yapamıyorum bıktım bu ne biçim iş
Kullanıcı avatarı
EmRe67

Ya kafam biraz kafayla ilgili diğerleri ile ilgili değil..

Odaklanamıyorum işte dikkatim dağılıyor önceden böyle değildi süper odaklanırdım birşey oldu bişeyler yaşadım stresten felan toparlanamadım hala bide o olaylardan sonra

odaklanamıyorum tüm dikkat gitti naısl geri getiririm anladınmı şimdi iyice :D
Kullanıcı avatarı
EmRe67

La kafam derken ne demek istedin karı kız diyosan alakası yok dediğim gibi bi kaç şey yaşadım ağır geldi stresliyim.
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Kapak çalışmasıyla 0 dan başlarsan yararlı olur
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

EmRe67 yazdı:La kafam derken ne demek istedin karı kız diyosan alakası yok dediğim gibi bi kaç şey yaşadım ağır geldi stresliyim.

Ne demek istediğini tamamen anladım kardeşim şöyle yap odaklanma çalışması olsun psi whell olsun yapmadan önce meditasyon yap hatta doğa sesleri aç internetten öyle yap zihnini boşalt
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

kapak çalışmasıı
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Batuhan77
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen Batuhan77 »

Bak kardeşim ben hiç ömrümde kapak çalışması yapmadım çok şükür o yüzden bir kaybımda olmadı ama yaparsan tabiki de sana çok fazla faydası dokunacaktır ama dikkat dağılması olumsuz bir şey değil odaklanma sıkıntısını ben derslerdede telekinezi dede durugörüde de yaşıyorum. Bu yaratıcılığı güçlü olan insanlarda veya aolmaya başlayan insanlarda görülüyor , telekinezidede imajinsayon gerekli biraz yaratıcılık birazda gerçekçilik ekledin mi imaje etmenin senin için kolaylaşacağını düşünüyorum.ben şuana kadar telekineziye ağırlık vermedim anca psi wheel döndürebiliyorum hidrokinezide suyu titretiyorum o yani bnde çok marifetli sayılmam.:) f:) ben kapak çalışmasını derste sıkılınca başka bir nesneye gözümü daldırarak yapıyorum tek gördüğüm cismin etrafında o cismin karakterine ait renk hala ne olduğunu çözemedim ama çözmeye çalışacağım ;)))) yani. Bence en iyisi kendit ekniğini bul umarım işine yarayacak bir yorum olmuştur.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Batuhan77 yazdı:Bak kardeşim ben hiç ömrümde kapak çalışması yapmadım çok şükür o yüzden bir kaybımda olmadı ama yaparsan tabiki de sana çok fazla faydası dokunacaktır ama dikkat dağılması olumsuz bir şey değil odaklanma sıkıntısını ben derslerdede telekinezi dede durugörüde de yaşıyorum. Bu yaratıcılığı güçlü olan insanlarda veya aolmaya başlayan insanlarda görülüyor , telekinezidede imajinsayon gerekli biraz yaratıcılık birazda gerçekçilik ekledin mi imaje etmenin senin için kolaylaşacağını düşünüyorum.ben şuana kadar telekineziye ağırlık vermedim anca psi wheel döndürebiliyorum hidrokinezide suyu titretiyorum o yani bnde çok marifetli sayılmam.:) f:) ben kapak çalışmasını derste sıkılınca başka bir nesneye gözümü daldırarak yapıyorum tek gördüğüm cismin etrafında o cismin karakterine ait renk hala ne olduğunu çözemedim ama çözmeye çalışacağım ;)))) yani. Bence en iyisi kendit ekniğini bul umarım işine yarayacak bir yorum olmuştur.
Yapmadığın birşeyin sana kazanç veya kayıp getireceğini yapmadan bilemezsin..
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

tamam iyi güzel imajine ediyorsun batuhan kardeşim ama sen odaklanamayınca imajinenin gücü çok düşmüyormu sence işte bu yüzden kapak çalışması lazım :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.

“Sizden Gelenler” sayfasına dön