Pozlama Yöntemi
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Pozlama Yöntemi
Merhaba Arkadaşlar. Bu gün sizlere bir konu üzerinde birşey anlatacağım. devamını videoda anlatacağım.
Bu teknik ile Trafik kazaları ölüm vakaları ve daha bir çok şeyden bilgi alabilirsiniz. Bu tekniğin telekinesis ile alakası yoktur. Bunu 3 yaşındaki çocuklar bile yapar. Bu yöntem çok basittir ve özellikle Araba plakalarında çok fazla işe yaramaktadır.
Bu hafta içinde bir video çekip sizlere paylaşacağım. Ve paylaşım yine bu konu altında olup güncelleme yapılacaktır. Fazladan konu açmaya gerek yok. Şimdi gelipte;
Madem Bu hafta içerisinde çekeceksin, Neden şimdi açıyorsun? Post kasmaya filan mı çalışıyorsun? Diye sorular gelicek. %100 eminim. Ama inanın bana bu taktik herşeye değer. Erken açmamın sebebi herkes bunu okuyunca zaten çok fazla kişi merak edip konuyu takibe alırlar. güncellendiğini görünce, Zaten yapılacak şeyi söylemiştim hemen denerler. Bunda inancın hiç bir etkisi yoktur. Sağır insanlar bile yapar. Konuyu takip edin zaten yakın zamanda paylaşacağım.
Bu teknik ile Trafik kazaları ölüm vakaları ve daha bir çok şeyden bilgi alabilirsiniz. Bu tekniğin telekinesis ile alakası yoktur. Bunu 3 yaşındaki çocuklar bile yapar. Bu yöntem çok basittir ve özellikle Araba plakalarında çok fazla işe yaramaktadır.
Bu hafta içinde bir video çekip sizlere paylaşacağım. Ve paylaşım yine bu konu altında olup güncelleme yapılacaktır. Fazladan konu açmaya gerek yok. Şimdi gelipte;
Madem Bu hafta içerisinde çekeceksin, Neden şimdi açıyorsun? Post kasmaya filan mı çalışıyorsun? Diye sorular gelicek. %100 eminim. Ama inanın bana bu taktik herşeye değer. Erken açmamın sebebi herkes bunu okuyunca zaten çok fazla kişi merak edip konuyu takibe alırlar. güncellendiğini görünce, Zaten yapılacak şeyi söylemiştim hemen denerler. Bunda inancın hiç bir etkisi yoktur. Sağır insanlar bile yapar. Konuyu takip edin zaten yakın zamanda paylaşacağım.
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Pozlama Yöntemi
bu kadar anlatıp ağzımıza balı sürdün, senden sağlam bi konu bekliyorum :)
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- end_bender
Feda olsun size :D Şu an bi tanıdığımdan Panasonic HD kamera bekliyorum. Arkadaşın düğün çekimleri olduğu için daha veremedi. Ama sanırsam Bugün yarın verir. Bu arada 3 yıldır telekinezi yapamayan ben, 45 saniyede enerjiyi hissetmeyi öğrendim. Ve genellik olarak Ateşe yöneldim. Enerji Toplama 45 -50 Saniye ısıtma 1-2 dakika. Şu an psi wheel psiball vs yapmayı pplanlamıyorum. Önce enerji konusunda kendimi iyice bi geliştireyim de :D neyse bu gün çeksem bile en geç cumartesi koyarım videoyu. Yani Cumartesi değilde bu gün de koyabilirim... Belli Değil.
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
İnşallah dostum İnşallah :D bekliyoruz tekniğini öğrenmek de isterim :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- end_bender
Yalnız kalıcı birşey değil. en fazla maksimum oda 5-6 dakikalık birşey.serons25 yazdı:İnşallah dostum İnşallah :D bekliyoruz tekniğini öğrenmek de isterim :D
Zaten bu tekniği bir gün sabah yataktayken güneş gözüme vuruyordu.
Aniden kapatınca imgesi şekli herbişeyi gözümün önünde kaldı.
tabi 15 sn :D
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- MeseRuhu
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
anlamadım tam olarak :D plakaya bakıyorsun sonra plaka aklında en ince ayrıntısına kadar kalıyor mu yani ??end_bender yazdı:Yalnız kalıcı birşey değil. en fazla maksimum oda 5-6 dakikalık birşey.serons25 yazdı:İnşallah dostum İnşallah :D bekliyoruz tekniğini öğrenmek de isterim :D
(hani güneşe bakmışsın güneş de aklına girmiş orda kalmış ya [ilk mesajında da en çok plakalarda işe yarıyor dedin ordan bu mantığı çıkardım])
- end_bender
En ince değil de %70 %80 'i aklında kalıyor. + Bu akşam kamera geliyor ve çekiyorumMeseRuhu yazdı:anlamadım tam olarak :D plakaya bakıyorsun sonra plaka aklında en ince ayrıntısına kadar kalıyor mu yani ??end_bender yazdı:Yalnız kalıcı birşey değil. en fazla maksimum oda 5-6 dakikalık birşey.serons25 yazdı:İnşallah dostum İnşallah :D bekliyoruz tekniğini öğrenmek de isterim :D
(hani güneşe bakmışsın güneş de aklına girmiş orda kalmış ya [ilk mesajında da en çok plakalarda işe yarıyor dedin ordan bu mantığı çıkardım])
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- end_bender
Arkadaşlar kusura bakmayın bir kaç gündür bafadaydım. Ve videoyu atmaya fırsat bulamadım. Yarın milasa gidince sabah erkenden Youtubeye Atacağım.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
bekliyoruz
- end_bender
arkadaşlar kusra bakmayın. Tek elle yazıyorum. Sol kolum kırıldı ( En çok kullandığım Kolum). Bir aya yakındır hastanedeydim. Dünen ameliyat oldum. Telefondan giriş yapıyorum. Atamadım kusuruma bakmayın. Video kasette duruyor. kaydını alamadım ve uzun süredir işyerine bile gidemedim kusuruma bakmayın.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

-