yaşım uygunmudur?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: yaşım uygunmudur?
Ugultular bende astrale hic cikmadim cikanlar oyle soyluyo
★İnan ve sabret başaracaksın★
-
- Yaşadığınız İl: 48 Muğla
3 harfli felan görmem dimiosmn.ozcn yazdı:Ugultular bende astrale hic cikmadim cikanlar oyle soyluyo
- osmn.ozcn
Bazilari gordugunu soyledi ama istemessen gormessin heralde
-
onlar dan baska (bide ALLAH) tan baska biseyden korkmam
-
peki telepati nasıl birşeyosmn.ozcn yazdı:Bazilari gordugunu soyledi ama istemessen gormessin heralde
Korkutmayın len çocuğu ..
Telapati zihin okumadır ..
Yaşın küçük olması daha iyi,yaşama sevincin var,hayal kuruyorsun(hayal kurmak önemli yeni teknikler bulursun),inancın daha iyi olur vs ..
Astral da cinleri görmezsin de ,
Cinlerden korkmanızı hala anlamadım,
Âllah(c.c) dan korkan başka hiç bir şeyden korkmaz kardeşşş ..
Yaşın küçük olması daha iyi,yaşama sevincin var,hayal kuruyorsun(hayal kurmak önemli yeni teknikler bulursun),inancın daha iyi olur vs ..
- osmn.ozcn
Bende omden anlatmistim onaUchiha Sasuke yazdı:Korkutmayın len çocuğu ..
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bende zihin okumayı kastediyorum birinin düşüncelerini falan duyunca tırsar ister istemez insan.Zaten yaşın küçük olması daha iyi bence de.Uchiha Sasuke yazdı:Korkutmayın len çocuğu ..
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
kardeş boşver astrali falan şimdilik daha küçüksün bende küçükken araştırmaya başladım istersen özelden bi konuşalım anlıyorum seni çünkü :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.