Telekinezi Çalışma Rehberi
telekinezi çalışma rehberi, telekinezi rehber, telekinezi öğrenmek için yapılması gerekenler, nasıl telekinezi öğrenebilirim, telekinezi nasıl öğrenilir, telekinezi nasıl yapılır
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Çalışma Rehberi
Alihan kardeşim yorumun için teşekkürler .Öncelikle yorumunu geç cevapladıysam kusura bakma siteye pek giremiyorum şimdi gördüm yorumunu . Kardeşim sen bu 7-8 saatlik uyku gerekli bilgisine inanmana şaşırmadım .Çünkü birkaç bilim adamları 've bazı doktorlar da bu hurafeyi savunuyor.
Bazıları ise 100 yaşına kadar yaşamak için günde 10 saat uyumak gerekir diye tamamen hurafe bir bilgiyi insanlara sunuyor.Allah neden bu mükemmel yaratılmış vücuda bu kadar uyku süresi versin ki . Ben bir konu hakkında yeterince araştırmadan incelemeden 've kendi hayatımda uygulamadan asla başkalarına aktarmamayı bir kural haline getirdim.Çünkü etrafta bir sürü bilgi var 've insanın da sadece kendine yararlı 've doğru olan bilgilere ihtiyacı var.
Üstad Bediüzzaman Said Nursi "Bir insanın uykuya fıtri (Yaratılış) ihtiyacı 5 saattir " yani bütün insanlara hitaben bunu söylemiştir.Sadece vücut için önemli olan vücut ritmini bozmamaktır .03:00 saatinden sonra vücut artık yavaş yavaş çiçek misali açılmaya başlar yani bu saatten sonra uyumanın pek bir yararı olmaz .Onun için uyku saatini 03:00 ten olabildiğince önceye uyarlayın.
Sizlerde sağolun kardeşlerim sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Allaha emanet olun kardeşlerim Sizleri seviyorum...
Selametle :)
Bazıları ise 100 yaşına kadar yaşamak için günde 10 saat uyumak gerekir diye tamamen hurafe bir bilgiyi insanlara sunuyor.Allah neden bu mükemmel yaratılmış vücuda bu kadar uyku süresi versin ki . Ben bir konu hakkında yeterince araştırmadan incelemeden 've kendi hayatımda uygulamadan asla başkalarına aktarmamayı bir kural haline getirdim.Çünkü etrafta bir sürü bilgi var 've insanın da sadece kendine yararlı 've doğru olan bilgilere ihtiyacı var.
Üstad Bediüzzaman Said Nursi "Bir insanın uykuya fıtri (Yaratılış) ihtiyacı 5 saattir " yani bütün insanlara hitaben bunu söylemiştir.Sadece vücut için önemli olan vücut ritmini bozmamaktır .03:00 saatinden sonra vücut artık yavaş yavaş çiçek misali açılmaya başlar yani bu saatten sonra uyumanın pek bir yararı olmaz .Onun için uyku saatini 03:00 ten olabildiğince önceye uyarlayın.
Sizlerde sağolun kardeşlerim sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Allaha emanet olun kardeşlerim Sizleri seviyorum...
Selametle :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Güzel rehber. Allah razı olsun. :))
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Kardesim cok guzel konuda rahatlamak icin neler yapilir akil okumak icin ve kapak nedir
- MedianZ
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Levitasyon ustası buralarda mısın acaba, buralardaysan geldiğin son durum nedir ?
İçimizde bir maden var fakat onu işlemedikçe değerli hale getiremeyiz...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
BEN YENİ BAŞLADIM VE BU KONUDA ÇOK İSTEKLİYİM AMA BİŞEYDE TAKILIYORUM TELEKİNEZİ YAPARKEN NE DÜŞÜNECEĞİM NESNENİN HAREKET ETTİĞİNİ YOKSA ZİHNİMDE ELİMLE YADA BAŞKA BİR NESNEYLE ONU İKTİRDİĞİMİMİ DÜŞÜNECEĞİM ÇOK ÇELİŞKİDEYİM NE DÜŞÜNCEĞİMİ BİLMEDİĞİM İÇİN YAPAMIYORUMDA NOLUR Bİ CEVAP YAZIN
En son Admin tarafından 16 Eki, 19:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Gerekmedikçe tüm kelimeleri büyük harfle yazmayalım
Sebep: Gerekmedikçe tüm kelimeleri büyük harfle yazmayalım
-