Telekinezi mi Elektrik mi?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi mi Elektrik mi?
Şimdi arkadaşlar belkı bu soruyu yuzlerce kez sormuslardır fakat ben bu konuda tatmın edıcı bı acıklama bulamadıgım ıcın soruyorum eger konu acılmıssa lınkını versenız yeterlı kızmanıza gerek yok =) Sorum şu... psi wheeli plastık kavanozun ıcıne koydugumda etkıleyemıyorum ama dıger turlu saat yonunun tersıne cevırebılıyorum elımı uzatmadıgım zamanda bı saga bı sola donuyo ama tam donmuyo.. Bu beyın gucuylemı oluyo yoksa elımden cektıgı elektrıklemı tam cozemedım tatmın edıcı bı acıklama yaparsanız sevınırım sımdıden tskler (baslayalı 2 gun oldu)
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Telekinezi mi Elektrik mi?
kardeş ellerini yanına koymadan dene dönüyorsa telekinezi elini koydugunda dönüyorsa elektrik
elini koymadan önce birbirine sürtüyomusun elektiriklenme olusturmadan (elini bi yere sürtmeden ) dene sonra beni bilgilendir.
elini koymadan önce birbirine sürtüyomusun elektiriklenme olusturmadan (elini bi yere sürtmeden ) dene sonra beni bilgilendir.
- Orijinal2
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Elleri birbirine sürtmek statik elektrik olarak algılanmamalı. Parmak uçları enerji çıkış noktasıdır. Doğal olarak ellerin sürtünmesi telekineziye yardımcıdır. Tabi ki elektrik ile enerjiyi ayırman yeni başladığın için zor olacaktır. Bunun en kolay yöntemi blackstar ın dediği gibi ellerini kullanmadan ya da biraz uzaklaşarak denemendir. Daha basit bir yöntem ise ellerin ıslakken çalışmandır.
Yalnız kuşkuculuk hevesini ve inancını kırmaya başlayabilir. Kendinden şüphe etme tüm inancınla devam et. İki günlük çalışma plastik kap içindeki psiwheel i döndürmeye zaten yeterli değil emin olabilirsin.
Asla vazgeçme ! Mutlu ve huzurlu bir gün dileğiyle...
Yalnız kuşkuculuk hevesini ve inancını kırmaya başlayabilir. Kendinden şüphe etme tüm inancınla devam et. İki günlük çalışma plastik kap içindeki psiwheel i döndürmeye zaten yeterli değil emin olabilirsin.
Asla vazgeçme ! Mutlu ve huzurlu bir gün dileğiyle...
"OriginalTwo" & "Paradoks"
- MeseRuhu
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
kardeş sen ne kafanı yoruyorsun çalışırken yanına saksı koy çalışmaya başlamadan önce elini toprakla elektrik melektrik kalmaz orada
-
Arkadaşlar önemli bi detayı atladım benım sol elimde sıkıntı var 3 ay önce bıcaklandım sinir kesildi o yuzden avcumu acamıyorum yanı sadece tek elımı kullanıyorum... Elımı hıc kullanmadanda donuyo psi wheelim hep yanımda zaten genelde fılm ızlerken bazen hareket ettıgı dıkkatımı cekıo bakarak bı sga bı sola yarım tur dondurebılıyorum ama elımı uzattıgımda hemen donmeye baslıyo farklı bı duygu sankı kagıtla yek vucut olmusum gıbı hıc kendımı kasmıyorum zaten ınancımda tam zaten sadece bu konu aklıma takılmıstı... Yanlız sadece sola donuyo bı turlu saga donduremedım yanı hep yarım tur donuyo bı anda durup terse gıdıyo
oda benım gıbı ınat bıraz

-
Zaten acele etmıyorum kagıdı elıme aldıgım anda sallanıyodu bırkac saat sonra dondurmeye basladım önce sola tam anlamıyla ıstedıgım anda dondurmeyı amacladım ve basardım sımdıde saga dondurmeye calısıyorum... Eger ne ıstedıgınıze en ınce ayrıntısına kadar emın olup onun ustunde odaklanmazsanız bıraz ondan bıraz oburundan oluyo ama bırısını tam anlamıyla bı turlu yapamayınca ınsanın hevesı kırılıyo ben buna kanaat getırdım.. Öncelerde donsunde nasıl donerse donsun dıye dusunuyodum baktım olmuyo sonra tek tarafa odaklandım ve onu basardım bu seferde öbur tarafa donmuyo esogluessek alıstı sola donmeye 

-
Ha birde bi teknik daha gelitirdim en çokta onun yardımı dokundu zaten... Önce kagıdı kendı elımle hafıfce vurarak cevırıyodum ve donusunu ızlıyodum bu sekılde ımajınasyon olusturmak cok daha kolay oluyo böyle yapa yapa bı baktım bı sure sonra kagıt benım vurusumun etkısınden kaynaklanan donmesı bıtsede durmayım donmeye devam edıyordu.. Daha once bu teknıgı kullanan olmusmudurkı acaba? Bir insanın kendılıgınden bırseyı gelıstırerek basarması cok guzel bı duygu gercekten...
- MeseRuhu
kardeş dediklerinin tıpatıp aynısı tıpkı aynısı bende de olmuştu tek farklı yanı ben saat yönünün tersinde döndürüyordum (sola) bi dönüyordu sonra diğer tarafı düşününce biraz dönüp yine sola dönüyordu çok garip bir durum:D ancak ben dedim yönün benim için çok önemi yok ordan ampül üzeri pipet ' e atladım ampul üzeri pipette yön kontrolu daha kolay neden dersen : pipet daha geniş ampül üzeri pipette iyi bir seviyeye gelince sonra bida psi wheel yapayım dedim psi wheel yön kontrolü de gelişmiş bir de bunu dene.khrmn.trk yazdı:Arkadaşlar önemli bi detayı atladım benım sol elimde sıkıntı var 3 ay önce bıcaklandım sinir kesildi o yuzden avcumu acamıyorum yanı sadece tek elımı kullanıyorum... Elımı hıc kullanmadanda donuyo psi wheelim hep yanımda zaten genelde fılm ızlerken bazen hareket ettıgı dıkkatımı cekıo bakarak bı sga bı sola yarım tur dondurebılıyorum ama elımı uzattıgımda hemen donmeye baslıyo farklı bı duygu sankı kagıtla yek vucut olmusum gıbı hıc kendımı kasmıyorum zaten ınancımda tam zaten sadece bu konu aklıma takılmıstı... Yanlız sadece sola donuyo bı turlu saga donduremedım yanı hep yarım tur donuyo bı anda durup terse gıdıyo :D oda benım gıbı ınat bıraz
ayrıca benim birkaç teorim var onları araştırıyorum bana lütfen yardımcı olur musun ??
1. psi wheel 'in elin havadayken mi daha iyi dönüyor yoksa psi wheel ile aynı zemine koyunca mı ??
2. eğer ben ampul üzeri pipet denicem dersen bide benim için şunu yapar mısın
psi wheel 'i önüne koy biraz uzağına da ampul üzeri pipet koy psi wheel in dönerken ampul üzeri pipeti de döndürdüğünü düşün
pipet daha kolay dönücek mi dönmeyecek mi ??
neden böyle birşey düşünüyorsun dersen bunu evde denedim psi wheel i önüme koydum onu döndürürken pinpon topu üzeri pipet' in daha iyi ve daha kolay menzilli olarak döndürdüğümü gözlemledim
eğer böyle birşey varsa psi wheel sayesinde menzilli çalışmalar çok kolay olacak psi wheel merdivenin ilk basamağı olmak yerine her basamağın temeli olabilir
- MeseRuhu
Biz sanırım ruh ikiziyiz kardeşim :D aynısı benim pipet çalışmalarımda oluyor dönünce daha kolay dönüyordu çoğu şeyimiz örtüşüyorkhrmn.trk yazdı:Ha birde bi teknik daha gelitirdim en çokta onun yardımı dokundu zaten... Önce kagıdı kendı elımle hafıfce vurarak cevırıyodum ve donusunu ızlıyodum bu sekılde ımajınasyon olusturmak cok daha kolay oluyo böyle yapa yapa bı baktım bı sure sonra kagıt benım vurusumun etkısınden kaynaklanan donmesı bıtsede durmayım donmeye devam edıyordu.. Daha once bu teknıgı kullanan olmusmudurkı acaba? Bir insanın kendılıgınden bırseyı gelıstırerek basarması cok guzel bı duygu gercekten...
-
Kardes ben genelde kagidi iki parmagimin arasina aliyorum makas seklinde yani... psi wheel minderin ustunde ve sagimda kaliyo elim ustundeyken pek donduremiyorum yanda daha kolay oluyo
-