Konu Kapandı

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Alperen1453Tr
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Konu Kapandı

Okunmamış mesaj gönderen Alperen1453Tr »

arkadaşlar cevap veren herkese teşekkürler kimi yorumlar hevesimi kırsada yorum atan herkese teşekkür ediyorum.konu burada kapanmıştır teşekkürler.
En son Alperen1453Tr tarafından 06 Şub, 11:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Alperen1453Tr
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Kafası Karışmış Bir Gencin Yardım ÇAĞRISI!!

.
En son Alperen1453Tr tarafından 06 Şub, 11:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MadameBourjois
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen MadameBourjois »

Hayırlı akşamlar. Maalesef anlattıklarınız ve anlatım tarzınız bana pek samimi gelmedi. Ancak yine de cevap vereceğim. Öncelikle hastanelerde yapılan IQ testlerine güvenmemenizi öneririm. Çünkü bu testler hiçbir zaman doğruyu göstermez, doğruya en yakını gösterenler de oldukça özel yerlerde, özel koşullarda yapılıyor, her gelene değil. Kaldı ki, konumuzun IQ seviyesiyle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır. Öncelikle bu bilgiyi unutmayınız.
Bahsettiğiniz durumlar astral seyahatte sık sık yaşanan şeylerdir. Bunun daha azını veya daha çoğunu, astral seyahati deneyimleyen herkes yaşadı. Bu tarz belirtiler ve hisler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Ama yine de hepsi benzerdir. Kendi tecrübelerimden örnek vermem gerekirse, ben de her defasında kalbimin çok hızlı attığını ve hafif bir serinlik hissediyorum. Bu hisler farkındalığımıza yardımcı oluyor. Bunları yaşarken korkmak yerine, korkuyu yenip ne yaptığımızı bilmemiz, farkında olmamız gerekir.
Uyumadan önce bunun olmamasını istediğinizi yazmışsınız. Bilmelisiniz ki pek çok kişi, istemeden ve anlayamadan bunu yapabildiler. Çünkü siz bunu düşünürseniz, buna kafa yorarsanız isteseniz de istemeseniz de mutlaka bir kısmını yaşayacaksınız. Eğer korkularınızı yenebilmek için ve uyku problemi yaşamamak için ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız, burada pek çok başlık mevcut. Araştırıp faydalanın. Benim bu konuda size önerim; Ayetel Kürsi okumanız.
Çalışmalarınızı başkalarının yanında yapmak zorunda değilsiniz, başkalarına anlatmak zorunda değilsiniz. Özellikle yapabildiklerinizle övünmek, başkalarını korkutmak, güldürmek, etkilemek, alay etmek, küçümsemek gibi bir kibre ve hataya düşmeyiniz. Ne yaparsanız ve ne yapacaksanız sadece kendinize, sadece kendiniz için.
Yazınızda bahsettiğiniz fotoğraflara bakınca anıları anımsamak ve bir yere odaklanınca baloncuklar görmek olağandır, herkes yaşayabilir. Bu konuda da sıkıntınız olmasın.
Anladığım kadarıyla bize anlatmaya çalıştığınız korkunuzun size göre kaynağı, kendinizi farklı ve yüksek görmeniz. Yaşınız oldukça küçük, bu yüzden henüz olgunlaşmamış olmanızı anlayabiliyorum. 'Yetenek' olarak adlandırdığınız şey, beyne sahip her canlının inanç ve yeteri kadar çalışmayla yapabileceği şeylerdir. Yetenek ise belirli kişilerin yapabileceği özel şeylerdir.
Size önerim, çalışmalarınıza başlamadan önce farkındalığınızı sağlamanız ve birçok kaynaktan ihtiyacınız olan bilgileri bulup okumanızdır. Bol bol araştırma yapın, öncelikle öğrenin. Daha sonra uygulamaya geçerseniz, bu yolda sağlıklı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. İyi çalışmalar diliyorum.
To where the lonely ones roam
Roam with me
Come down to where all of the others fell
Get lost in the dark to find yourself.
AlfaDemirkan
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen AlfaDemirkan »

Fetva verecek halimiz yok aç kuranı bak kardeşim ya.Kuranı analitik olarak ders çalışırmış gibi çalış ve mümkünse anladığın dilde olsun böyle saçma sapan konulara gerek kalmaz.O kitap size büyü kitabı olmak için değil düşünüp uygulayasınız diye geldi.
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

MadameBourjois yazdı:Hayırlı akşamlar. Maalesef anlattıklarınız ve anlatım tarzınız bana pek samimi gelmedi. Ancak yine de cevap vereceğim. Öncelikle hastanelerde yapılan IQ testlerine güvenmemenizi öneririm. Çünkü bu testler hiçbir zaman doğruyu göstermez, doğruya en yakını gösterenler de oldukça özel yerlerde, özel koşullarda yapılıyor, her gelene değil. Kaldı ki, konumuzun IQ seviyesiyle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır. Öncelikle bu bilgiyi unutmayınız.
Benim bildiğim IQ testi cocuğun beyninde bir sorun var mı yok mu diye yapılıyor. Yani öyle 140 150 diye bir sonuç yok galiba emin değilim. yeni doğan cocuklarda bu testi yaptıran aileler oluyo. Eğer cocuğun zekası gelişmemişse aile bunu önceden öğreniyor. Zaten IQ sürekli değisen bişey mesela 10 yaşında farklı 18de farklı 20 de çok farklı olabilir.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

AlfaDemirkan

Bu arada madame yorumunu yeni okudum.Bi bölüm beni deli etti,Yetenek ve başarı onu istiyenindir kardeşim."Belirli kişi" kastın bu ise sorun yokta onu açıklamak istedim.Şu uyku problemleri falan ise geceleri fazla düşünceden kaynaklanır.Ve yahut vücud yorgunluğu bazen uykuyu etkiler.Vücud için yapılacak çok birşey olmasada düşünceler için dua okumak ve yahut ne dediğini anlamadığın bir şeyler söylemek beynin dikkatinin dağılıp şartlandırdığı yatma saatini geciktirip yorgunluğunun farkındalığını sağlar.Ancak bu halk adında karabasan denilen uyku felcine yol açma ihtimalini arttırır.Kısacası uyumak için benim tavsiyem yoğurt ve ya süt ürünleri yemenizdir.Bu kemik gelişimi ve uyku düzenini sağlar.
AlfaDemirkan

turab yazdı:
MadameBourjois yazdı:Hayırlı akşamlar. Maalesef anlattıklarınız ve anlatım tarzınız bana pek samimi gelmedi. Ancak yine de cevap vereceğim. Öncelikle hastanelerde yapılan IQ testlerine güvenmemenizi öneririm. Çünkü bu testler hiçbir zaman doğruyu göstermez, doğruya en yakını gösterenler de oldukça özel yerlerde, özel koşullarda yapılıyor, her gelene değil. Kaldı ki, konumuzun IQ seviyesiyle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır. Öncelikle bu bilgiyi unutmayınız.
Benim bildiğim IQ testi cocuğun beyninde bir sorun var mı yok mu diye yapılıyor. Yani öyle 140 150 diye bir sonuç yok galiba emin değilim. yeni doğan cocuklarda bu testi yaptıran aileler oluyo. Eğer cocuğun zekası gelişmemişse aile bunu önceden öğreniyor. Zaten IQ sürekli değisen bişey mesela 10 yaşında farklı 18de farklı 20 de çok farklı olabilir.
Saten 8 yaşındaki bir çocuğa IQ testi yapmak pek bir işe yaramaz çünkü beyin yapısı henüz gelişmemişken zekası belirlenemez.O nedenle o tür testlerde genelde ortalama 160 üstü falan olur.Yani ülkedeki herkes dahi değil.
Kullanıcı avatarı
MadameBourjois

turab yazdı:
Sizin dediğiniz doğru ancak arkadaşın bahsettiği 'zeka ölçme ve ne kadar zeki olduğunu anlama' amacıyla yapılmış. Yani asıl amaç sizin dediğinizdir. Hatta bildiğim kadarıyla rahatsızlığı olanlar ve engelli olanlar benzeri bir teste tabi tutuluyor. Fakat arkadaşın yaptırma amacı yanlış olduğu için sonuç da yanlıştır. İsterse aynı hastaneye gidip aynı kişiye aynı testi defalarca yaptırabilir, sonuç hep farklı çıkar. Çünkü bu testler 'ne kadar zekiyim ne kadar mükemmelim' sorularını cevaplamıyor.
Roam with me
Kullanıcı avatarı
MadameBourjois

AlfaDemirkan yazdı:Bu arada madame yorumunu yeni okudum.Bi bölüm beni deli etti,Yetenek ve başarı onu istiyenindir kardeşim."Belirli kişi" kastın bu ise sorun yokta onu açıklamak istedim.Şu uyku problemleri falan ise geceleri fazla düşünceden kaynaklanır.Ve yahut vücud yorgunluğu bazen uykuyu etkiler.Vücud için yapılacak çok birşey olmasada düşünceler için dua okumak ve yahut ne dediğini anlamadığın bir şeyler söylemek beynin dikkatinin dağılıp şartlandırdığı yatma saatini geciktirip yorgunluğunun farkındalığını sağlar.Ancak bu halk adında karabasan denilen uyku felcine yol açma ihtimalini arttırır.Kısacası uyumak için benim tavsiyem yoğurt ve ya süt ürünleri yemenizdir.Bu kemik gelişimi ve uyku düzenini sağlar.
Arkadaşım, başarı isteyenin ve çalışanındır elbet, fakat yetenek farklı bir şeydir. Sende zaten var olan bir şeyi geliştirip 'ben yetenekliyim' diyemezsin. O halde dünyada yeteneksiz adam yok demektir. Kaldı ki bu konu tartışmaya açık ancak alakasızdır. Görüşüne saygı duyarım.
Arkadaşın bahsettiği şeyler arasında yorgunluk hakkında bir şey göremedim, bunu nereden çıkarttınız anlamadım. Açıklarsanız daha net cevap verebilirim.
Yoğurttan, sütten, şartlandırılmış yatma saatinden bahsetmişsiniz, inanın ne demek istiyorsunuz ve konuyla ne alakası var anlamış değilim. Belki de kafanız karıştı.
'Ne dediğini anlamadığın şeyler' derken duaları belirtiyorsanız, bana ve inancıma saygı göstermenizi istiyorum. Bunu size açıklamak zorunda değilim fakat şahsen ben ne dediğimi biliyorum, manasını da biliyorum. Ben dualarımı inanarak okuyorum, böyle huzur bulup böyle odaklanıyorum. Sizin inancınız ve inancınızı nasıl yaşadığınız beni hiç ilgilendirmiyor. Fakat benim inancım ve bunu nasıl yaşadığım sizi ilgilendiriyorsa öncelikle saygılı olmak zorundasınız. Bundan sonraki yorumlarınızı da bu seviyede tutmaya çalışırsanız iyi olur, bunun haricinde size cevap vermek zorunda değilim.
Roam with me
Kullanıcı avatarı
Alperen1453Tr
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Öncelikle rahatsız ettiysem özür dilerim.İQ nun konuyla ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ilk balşta belirttiğim gibi ince detaylar farklı sonuçlara neden olur.IQ testi de kıytırık biyerde yapılmamıştı ve yapılmasının sebebi kontrol amaçlı dikkat eksikliğim vardı doktorum söylemişti yapılsın neyse burası önemli değilmiş.Benim bu konuyu açmam ve sizden yardım istemem gerçekten bu konuyu merak etmektitelekineziyi) ve bana yardım etmek için gerekli olabilecek tüm bilgileri size sunmak işinize yarayabilen bilgiler vardır belki bu Yüzden bazı detaylara indim.İQ da algıda seçicilik olduğu için belki bu konuyla alakası vardır diye değindim.Cevap veren herkese teşekkür ediyorum ve istemeden sizi kırdıysam özür diliyorum

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön