Telekineziye yeni başlayanlar için?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
defne18dd
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Telekineziye yeni başlayanlar için?

Okunmamış mesaj gönderen defne18dd »

Merhaba :D Ben şuan biyokineziyle ilgileniyorum. Gözle görülür az bir açılma oldu gözümde. Şimdi telekineziyle de ilgilenmek istiyorum. Ama ilk hangi cisimden başlayabilirim. Yani telekineziye yeni başlayanlar için önerileriniz nelerdir?
NOT: Telekinezi hakkında sadece maddeleri beyin gücüyle hareket ettirdiğini biliyorum. Başka bi bilgim yok.
Kendine sınır koyma..

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekineziye yeni başlayanlar için?

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Göz rengi değişmesi muhtemelen psikolojiktir. Hani normalde kahve güneşte ela oluyor falan diyorlar ya, o hesap. Telekinezi ile ilgili de binlerce konu mevcut. Ama forum çöplüğe döndüğü için bulman zor olucak.
pixies forever <3<3
escano
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekineziye yeni başlayanlar için?

Okunmamış mesaj gönderen escano »

ozina yazdı:Göz rengi değişmesi muhtemelen psikolojiktir. Hani normalde kahve güneşte ela oluyor falan diyorlar ya, o hesap. Telekinezi ile ilgili de binlerce konu mevcut. Ama forum çöplüğe döndüğü için bulman zor olucak.
Kardeş sen bilgili gibisin bu konularda. Ben dün başladım telekineziye. Çakra eşitleme gibi şeyler varsada yapmadım. Pat diye psi wheel yaptım. Şuanda hareket ettirebiliyorum ama sadece titreme yada pusula gibi aynı yeri gösteriyor. Benim telekinezide ilerlemek için ne yapmam gerekli? Psi ball ne zaman yapabilirim? Aura zorda olsa görüyorjm bu arada