Merhaba arkadaşlar "meraklibilimadami" hesabım yeni olabilir fakat ziyaretçi olarak telekinezi.com.tr sitesini kaç aydır (18 ay falan olmustur) takip etmekteyim. Eskiden beri takip ediyorum. Beni yanlış anlamanızı istemem amacım sadece ne kadar ilerliyebildik onu göz önünde bulunduralım ve sorunları çözmek daha kolay olsun lafı daha fazla dolandırmadan söylüyorum .
Rica etsem telekinezi ile neler yapabildiklerinizi yazarmısınız Telekinezi konusunda ne kadar ilerlemiş bulunmaktayız bilmek istiyorum ve eminim merak eden arkadaşlarımızda var . Sürekli psiwhell konusu görüyorum o yuzden açmak istedim konuyu
daha anlaşılır olmak için birkaç örnek vereyim.
"Masada duran su şişesini düşürebiliyorum"
"Kapıyı kapatabiliyorum"
ve benzeri gibi
Ben yoğun bir şekilde telekinezi ile uğraştığım yıllarda cok uykusuz kalınca ve herhangi bir yere odaklanınca lambalar yanıp sönüyodu hatta mutfak lambasını patlatmıştım (Ama isteyerek yapmıyodum.)
Bilinçli şekildede yapabildiğim en iyi şey elim ile kumanda arasında 5 - 6 cm mesafe varsa kumandayı elime getirebiliyorum.
(Telekineziyi günlük hayata geçirmemiz gerekmekte diye düşünmekteyim bu yüzden yapabildiğim vakit lambayı kapatmak için Lambanın tuşuna dokunmak yerine ona odaklanmayı seçicem)
Yanıtlarınızı Merakla Bekliyorum ...
Neler Yapabiliyoruz.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- PsycCix
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Neler Yapabiliyoruz.
Zihin okuyorum şöyle anlatayım. Karşımdaki biri soru karşısında yanıt vericek ben ne söyliceğini anlıyorum.telekineyle alakası yok ama buda bişi :).. İyi kineziler
Destiny is all
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
@İnsanlardaki ağrıları ve acıları iyileştirebiliyorum (birsürü arkadaşım tanık :D),
@İnsanlara elimle dokunduğum anda organların işleyişini vb. az da olsa hissedebiliyorum,
@İnsanların nabzını 40 civarında arttırabiliyor ve düşürebiliyorum (çok denemedim kötü bişey olur diye ama telefonla bi kaç kez ölçtük arkadaşlarımla beraber :)),
@Psi-welli seri bi şekilde döndürebiliyorum,
@Aerokinezi ile rüzgarın hızını hissedilir bi biçimde arttırıp azaltabiliyorum,
@Biyokinezi ile zayıfladım, kaslarımı güçlendirip hızlandırdım, saç rengimi açtım, göz rengimi açıp yeşil ekledim vb. :D,
@Düşünceye daldığımda veya yoğun duygular yaşadığımda ampulde voltaj düşmesi, yükselmesi oluyor ve üç ampul patlattım,
@Sezgilerim küçüklüğümden beri(tk ile uğraşmadan önce) güçlüydü ve tk sayesinde büyük ölçüde arttı,
@Sonuncu çok uçuk gelcek ve inanmıycak çoğu kişi ama doğa olayları üzerinde etkim var. Kendime tesadüf diye diye dilimde tüy bitti :D Bende hala inanmıyorum yani bunu es geçin ;)
En çok uğraştığım konu biyokinezi (canlı organizmalrı iyileştirme kontrol etme ve değiştirme), aerokinezi yeteneğim gibi bişey fazla uğraşmamama rağmen istediğim an yapabiliyorum :D Bu kadar. Bu arada kumandayı 5-6 cm hareket ettirmek vay :D Ben katı,sıvı ve inorganik olan şeylere pek etki edemiyorum :/
@İnsanlara elimle dokunduğum anda organların işleyişini vb. az da olsa hissedebiliyorum,
@İnsanların nabzını 40 civarında arttırabiliyor ve düşürebiliyorum (çok denemedim kötü bişey olur diye ama telefonla bi kaç kez ölçtük arkadaşlarımla beraber :)),
@Psi-welli seri bi şekilde döndürebiliyorum,
@Aerokinezi ile rüzgarın hızını hissedilir bi biçimde arttırıp azaltabiliyorum,
@Biyokinezi ile zayıfladım, kaslarımı güçlendirip hızlandırdım, saç rengimi açtım, göz rengimi açıp yeşil ekledim vb. :D,
@Düşünceye daldığımda veya yoğun duygular yaşadığımda ampulde voltaj düşmesi, yükselmesi oluyor ve üç ampul patlattım,
@Sezgilerim küçüklüğümden beri(tk ile uğraşmadan önce) güçlüydü ve tk sayesinde büyük ölçüde arttı,
@Sonuncu çok uçuk gelcek ve inanmıycak çoğu kişi ama doğa olayları üzerinde etkim var. Kendime tesadüf diye diye dilimde tüy bitti :D Bende hala inanmıyorum yani bunu es geçin ;)
En çok uğraştığım konu biyokinezi (canlı organizmalrı iyileştirme kontrol etme ve değiştirme), aerokinezi yeteneğim gibi bişey fazla uğraşmamama rağmen istediğim an yapabiliyorum :D Bu kadar. Bu arada kumandayı 5-6 cm hareket ettirmek vay :D Ben katı,sıvı ve inorganik olan şeylere pek etki edemiyorum :/
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
ben agrıları ıyıleştirıyorum telekinezi insan uzerınde kullanabılıyorum ıtme çekme yana dogru v.b felan dırek telekınezıde ıtme cekmede bayagı ıyıyım ıste ınsana ffelan yaparım sonra aerokınezı hydrokınezı pyro yapıyorum levitasyonda acemiyim ama sonuc alıyorum bazen sonokınezı astral seyehat lusıd ruya yapabılıyorum telekınezı ıle kapı kapatıp açarım ayrıca aerokınezıde asırı profesyonelım bırkeresınde fırtına olusturup bızım karşı evın çatısını kırdım elektrokınezı atmokınezı de iyiyi m çakralarım temizdir :) yaapbıldıklerım bunlar
TELEKİNEZİ %100
TELEPATİ % 83
AEROKINEZI %100
HYDROKINEZI%94
PYROKINEZI%89
TERRAKINEZI%79
INSANLAR UZERINDE TELEKINEZI(İTME ÇEKME V.B)%100
PSİŞİK SALDIRI %100
%PSİŞİK KALKAN %100
ASTRAL.S%97
LUSID RUYA%100
YARDIM ISTEYEN OLURSA OZELDEN MESAJ YAZABILIR