Merhaba arkadaşlar. Durugörü konusunda kendimi geliştiyordum ama ara verdim . Artık yapmıyorum. 6 ay kadar olmuştur.
Önemli belirtiler olmuştu sonra sınavlar var diye bırakmıştım. O önemli belirtiler artık yapmama rağmen beni takip ediyor.
Size bu konuda bir şey sormak istiyorum. Lütfen sadece cevabı doğru bilen arkadaşlar yanıtlasınlar.
Canlı varlıkların aurasını görebiliyorum . Evet . Bu normal bir durum ama cansız varlıkların etrafında yeşil bir küme görüyorum.
Televizyon,masa sehba, yatak, oyuncaklar... Neden hep yeşil rengi görüyorum ve gördüğüm aura mı ?
Yeşil renk
- superisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
- superisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Yeşil renk
Cevap verecek yok mu
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Benim auralarla ilgili pek bilgim yok fakat psikolojik olabilir.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Benim de fazla bilgim yok ama canlıların, cansızlara dokunduğunda üzerinde bıraktığı izi(enerji izi gibi bişey olabilir bu iz dediğim şey) görüyo olabilirsin ya da No_99un da dediği gibi psikolojik de olabilir. Uzun süre cevap verilmediği için cevap verdim. Yoksa bu konu hakkında fazla bilgim yok yanlışsa dediğim kb ve başarılar :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-