Yardım Edin (İnsanların gözlerine bakınca geçmişini görebiliyorum)
Moderatör: Sai
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yardım Edin
hmm eğer telepatiye yakın bir şey ise bedenini geçip zihnine odaklanabilirsin sanırım yani birilerinin geçmişini uzaktan bakmayı dene geliştirmeye çalış hayal gücünü kullan :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Nasıl yapıyosun bunu istemeden mi oluyo?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Konu ile alakali degil ama kusura bakmayin bunu icin uerini bualamadim pyrokinezi deniyorum ama dakikalarca odaklanmama ragmen bi turlu atesi buyutemiyorum dusunce bicimimmi yanlis yoksa bn mi yapamiyorum yardim ederseniz sevinirim...
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Yardım Edin (İnsanların gözlerine bakınca geçmişini görebiliyorum)
Önemli değil ne demek :) Baya geç gördüm galiba :D Telepatinin daha ileri bir seviyesini de yapıyor olabilirsin :D İnsanların yaşadıkları yüzüne, bakışlarına, düşüncelerine ve davranışlarına yansır. Yani iyi bir gözlemci de olabilirsin :)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Kadir, ateşi hissetmen gerekiyor. Sıcaklığını, hareketlerini, rengini ve her şeyini bilmeli ve hissetmelisin. Sonra ateşi senin kontrol ettiğini(bir parçanmış gibi de düşünebilirsin) düşün ve gittikçe büyüdüğünü imaje et. Psi-welli yapabiliyosan zaten bunda sorun yaşamaman gerekiyor. Kendi tekniğini de bulabilirsin. Örn: Ateşe enerji yolladığını düşünürsün ve o da enerjiyi içine çekerek büyür vs.
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
- Blackrez
- İl Temsilcisi
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yetenegini geliştirmek için bir arkadaşınla anlaş ama dalga gecmiyecek birisi olsun gözlerine bak dahada derine gitmeye çalış böyle günlük 20 dk falan çalış het hafta arttır.
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.
- HokusPokus
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ya ozaman seni devlete alsınlar hainleri gör. Gözlerine bakarken beynin geçmişi görüyor ise gözlerin neyi görüyor. hem adamın gözlerini hemde geçmişinimi görüyor ? senin 2 tane beynin mi var ? görüntüyü gördüğünde zaten vücut kitlenir. eğer düşünce olarak aklıma fikirler geliyo dersen ona bişey diyemem. ama görüyorum demişsin. ya kendin öyle zannediyorsun yada 2 tane beynin var seçim senin :D
medyumlar bile dokunuyo gözlerini kapatıyo öyle görüyo yada . dokunup kitleniyolar gözleri açık şekilde. sende kitlenme oluyosa görüyosun demektir.
medyumlar bile dokunuyo gözlerini kapatıyo öyle görüyo yada . dokunup kitleniyolar gözleri açık şekilde. sende kitlenme oluyosa görüyosun demektir.
-