Yardım Edin (İnsanların gözlerine bakınca geçmişini görebiliyorum)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yardım Edin

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

hmm eğer telepatiye yakın bir şey ise bedenini geçip zihnine odaklanabilirsin sanırım yani birilerinin geçmişini uzaktan bakmayı dene geliştirmeye çalış hayal gücünü kullan :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.

BaRoNNx
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen BaRoNNx »

Nasıl yapıyosun bunu istemeden mi oluyo?
Kadir kul
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen Kadir kul »

Konu ile alakali degil ama kusura bakmayin bunu icin uerini bualamadim pyrokinezi deniyorum ama dakikalarca odaklanmama ragmen bi turlu atesi buyutemiyorum dusunce bicimimmi yanlis yoksa bn mi yapamiyorum yardim ederseniz sevinirim...
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: Yardım Edin (İnsanların gözlerine bakınca geçmişini görebiliyorum)

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Önemli değil ne demek :) Baya geç gördüm galiba :D Telepatinin daha ileri bir seviyesini de yapıyor olabilirsin :D İnsanların yaşadıkları yüzüne, bakışlarına, düşüncelerine ve davranışlarına yansır. Yani iyi bir gözlemci de olabilirsin :)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Kadir, ateşi hissetmen gerekiyor. Sıcaklığını, hareketlerini, rengini ve her şeyini bilmeli ve hissetmelisin. Sonra ateşi senin kontrol ettiğini(bir parçanmış gibi de düşünebilirsin) düşün ve gittikçe büyüdüğünü imaje et. Psi-welli yapabiliyosan zaten bunda sorun yaşamaman gerekiyor. Kendi tekniğini de bulabilirsin. Örn: Ateşe enerji yolladığını düşünürsün ve o da enerjiyi içine çekerek büyür vs.
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!

Kullanıcı avatarı
Blackrez
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Blackrez »

Yetenegini geliştirmek için bir arkadaşınla anlaş ama dalga gecmiyecek birisi olsun gözlerine bak dahada derine gitmeye çalış böyle günlük 20 dk falan çalış het hafta arttır.
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.
Kullanıcı avatarı
HokusPokus
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen HokusPokus »

ya ozaman seni devlete alsınlar hainleri gör. Gözlerine bakarken beynin geçmişi görüyor ise gözlerin neyi görüyor. hem adamın gözlerini hemde geçmişinimi görüyor ? senin 2 tane beynin mi var ? görüntüyü gördüğünde zaten vücut kitlenir. eğer düşünce olarak aklıma fikirler geliyo dersen ona bişey diyemem. ama görüyorum demişsin. ya kendin öyle zannediyorsun yada 2 tane beynin var seçim senin :D

medyumlar bile dokunuyo gözlerini kapatıyo öyle görüyo yada . dokunup kitleniyolar gözleri açık şekilde. sende kitlenme oluyosa görüyosun demektir.