Istanbulda Ki yönetimi hocaları.

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
BlackShadow
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Istanbulda Ki yönetimi hocaları.

Okunmamış mesaj gönderen BlackShadow »

Herkese selamlar

Forumda binlerce makale var ama internetle okumakta biryere kadar. İçimdeki potensiyeli açtım hissedebiliyorum, baya güçlü, yanlız kontrol edemiyorum. Istanbul'da bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek bir merkez varmıdır?
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein

Kullanıcı avatarı
Orijinal2
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Istanbulda Ki yönetimi hocaları.

Okunmamış mesaj gönderen Orijinal2 »

Maalesef Türkiye çapında hiç bir yerde böyle bir eğitim merkezi yok. Ancak spiritüel kurslara katılarak kendini geliştirmen mümkün. Parapsikoloji için tek resmi(kurumsal) eğitim veren yer şuan sadece PPD (Psikologlar ve Psikiyatristler Derneği) 'dir. Ayrıca PPD sizi sınava alarak uluslar arası sertifika kazanmanızıda sağlıyor. Reklam olarak algılanamsını istemem şunuda belirtmeliyim sanırım PPD'nin dersleri ücretsizdir. Tabi bunun yanı sıra en başta dediğim gibi Türkiye'nin her tarafında spiritüel kurslar bulunmakta. Tam anlamıyla belki istediğin konuları kapsamayacaktır. Fakat spirütüel bilgiler seni en güçlü kılabilir.

Kendi görüşümü sorarsan eğer kursa felan ihtiyaç yok. Bildiğim kadarıyla direk olarak chi enerjisi yönetimi kapsayan bir kurs bulunmamakta. Eğer varsa da güvenirlirliği nedir ? Para tuzağımı ? Ya da ne kadar iyi ? Kime göre iyi? Çok fazla soru akla geliyor...
Kurstan ziyade ben il buluşmaları düzenlenmesini tercih ederim. Senin de dediğin gibi "İnternetten okumakta biryere kadar ?"...
İl temsilcilerine duyurulur :)

Mutluluk ve huzur seninle olsun :)
"OriginalTwo" & "Paradoks"